Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαΐου 13, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για το πλάνο του Μελισσανίδη για την ΑΕΚ ασχολείται η εφημερίδα, η οποία γράφει σήμερα: "Συστήνεται μια ανεξάρτητη επιτροπή που θα ασχολείται και θα τρέχει αποκλειστικά το ποδόσφαιρο. Όσοι θα είναι στην Ερασιτεχνική και θα ασχολούνται με όλα τα υπόλοιπα αθλήματα, δεν θα έχουν καμία σχέση και κανένα λόγο με τη λειτουργία και τα ζητήματα της ποδοσφαιρικής ομάδας". Σχετικά με τους Supporters η ΩΡΑ τονίζει: "Ανοίγουν το δρόμο σήμερα οι Supporters. Στη σημερινή Γ.Σ. που θα γίνει στις 6 Κασνακίδης και... σία, θα γνωστοποιήσουν την απόφασή τους για να οδηγήσουν την Ένωση σε καθεστώς εκκαθάρισης".
SportDay
Στο ίδιο μήκος κύματος και η SD γράφει για την ΑΕΚ αναλυτικά: "Η σημερινή γενική συνέλευση των Supporters και η αυριανή των μετόχων της ΠΑΕ αναμένεται να επικυρώσει την πτώχευση της ΑΕΚ και την επανεκκίνησή της από την τρίτη κατηγορία. Η ομάδα θα περάσει σε καθεστώς οικονομικής εκκαθάρισης (τυπικά αυτό θα γίνει σε επόμενη ΓΣ τον Ιούνιο και μέχρι τότε ο Ανδρέας Δημητρέλος θα παραμείνει στη μεταβατική διοίκηση της ομάδας) και θα αρχίσει από το σημείο μηδέν, με στόχο την ταχύτερη επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει έτοιμο το πλάνο της επόμενης μέρας. Μπορεί την Τετάρτη να αναχωρεί με ομάδα επιχειρηματιών και επικεφαλής των Δημήτρη Μελισσανίδη για την Κίνα, όπου θα έχουν σειρά επαφών μεγάλης οικονομικής σημασίας, ωστόσο το νερό έχει ήδη μπει στο αυλάκι.
Συνεργάτες του θα «τρέξουν» τα ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ. Ο «τίγρης» έχει ήδη σχεδιάσει το ψηφοδέλτιο των Κοτσάτου και Αλεξίου που θα στηρίξει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής (9/6), ενώ το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία μίας διοικούσας επιτροπής που θα ασχολείται αποκλειστικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα και θα απαρτίζεται από παλιές δόξες της ομάδας.
Λέγεται πως για ηγετικό ρόλο προορίζει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, κρούση φέρονται να έχουν δεχτεί οι Θωμάς Μαύρος και Στέλιος Μανωλάς, ενώ σίγουρος θεωρείται ο Βασίλης Δημητριάδης. Για το αγωνιστικό κομμάτι ο Μελισσανίδης μοιάζει να έχει καταλήξει στην απόφαση να αναθέσει την τεχνική ηγεσία στον Τραϊανό Δέλλα, με συνεργάτες τους Άκη Ζήκο και Βασίλη Μπορμπόκη και τον Νίκο Λυμπερόπουλο σε ρόλο τεχνικού διευθυντή.
Στο μεταξύ, σήμερα θα συζητηθεί στη Σούπερ Λίγκα η καταγγελία της ΑΕΚ κατά του Άρη για την αίτηση του τελευταίου για υπαγωγή στο άρθρο 99, που αποτελεί το τελευταίο χαρτί για παραμονή στην κατηγορία. Πάντως οι πιθανότητες δικαίωσης είναι ελάχιστες ως ανύπαρκτες και οι «κιτρινόμαυροι» δε φαίνεται να καίγονται πλέον".
LIVE SPORT
"Στην Κίνα και για το γήπεδο της ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης", γράφει η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της σήμερα.
GOAL
Έρχεται η στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα ανοίξει τα χαρτιά του για την ΑΕΚ, γράφει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα. Χαρακτηριστικά τονίζει: "...Ο Μελισσανίδης περίμενε στωικά τις τελευταίες ημέρες να μιλήσουν οι μέτοχοι. Τώρα που πλέον φαίνεται πως απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες για να συμβεί αυτό -στην αυριανή γενική συνέλευση θα τελειώσουν σχεδόν τα πάντα- έρχεται η σειρά του Μελισσανίδη να αναλάβει δράση. Να δώσει στον κόσμο της ΑΕΚ όραμα και προοπτική για το μέλλον. Με την παρουσία του στην ηγεσία της ομάδας αλλά και με το σχέδιο που έχει χαράξει και ήδη υπηρετεί με χειρουργική ακρίβεια. Διότι μπορεί να μη γινόταν τίποτα δημόσια τις τελευταίες ημέρες, αλλά παρασκηνιακά οι κινήσεις ήταν πολλές.
Από τη στιγμή που οι μέτοχοι θα αποφάσιζαν τον τρόπο με τον οποίον θα «καθάριζαν« την ΠΑΕ από τα χρέη της και θα άνοιγαν τον δρόμο στον Μελισσανίδη, σειρά παίρνουν οι επόμενες κινήσεις. Το σχέδιο του «τίγρη» περιλαμβάνει τις εξής κινήσεις:
1. Σχέδιο για την απόκτηση του ελέγχου της Ερασιτεχνικής. Ηδη υπάρχουν συμμαχίες με δυνατούς οικονομικά παράγοντες, οι οποίοι θα στελεχώσουν την προσπάθεια και θα αναλάβουν τη διοίκηση του σωματείου, με τον Μελισσανίδη να αναλαμβάνει το ποδοσφαιρικό κομμάτι.
2. Ολοκλήρωση των διαδικασιών για το γήπεδο. Κάτι που σημαίνει πως αφενός θα ολοκληρωθεί το επενδυτικό σχήμα που θα στηρίξει την επένδυση των 50-60 εκατ. ευρώ που αναμένεται να χρειαστούν και αφετέρου να ρυθμιστούν όλες οι εκκρεμότητες με την πολιτεία: ο νόμος, το σχέδιο, οι εμπορικές χρήσεις, η συνεργασία με τον δήμο, οι πιθανές επιχορηγήσεις που θα υπάρξουν.
3. Να αποφασιστεί η έδρα που θα χρησιμοποιεί η ΑΕΚ κατά τη διετία που αναμένεται να χρειαστεί για την ολοκλήρωση του δικού της «σπιτιού». Η υπόθεση της Ριζούπολης δεν έχει κλείσει οριστικά, αλλά με δεδομένα τα ζητήματα που υπάρχουν (άρνηση Απόλλωνα, μεγάλο κόστος ανακατασκευής), το Ελληνικό φαίνεται να συγκεντρώνει προβάδισμα.
4. Η στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος με άτομα αποκλειστικά επιλογής Μελισσανίδη. Με προσωπικότητες που θα συνδυάζουν πείρα και δίψα για δουλειά, καθώς ο «τίγρης» δεν θέλει να μείνει εγκλωβισμένος σε αγκυλώσεις του παρελθόντος και κοιτά με ενδιαφέρον κάθε προοπτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002