Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Μαΐου 14, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για έναν "ασυγκράτητο" Μελισσανίδη που "γυαλίζει το μάτι του", κάνει λόγο σήμερα η εφημερίδα εξηγώντας: "Με τις προθέσεις του ξεκάθαρες υπόψη τους, οι Supporters χθες αποφάσισαν μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά ότι σήμερα στη Γ.Σ. θα στηρίξουν την καθαρή λύση για την ΑΕΚ. Άγρια "ντοπαρισμένοι" όσοι τον ακούν να μιλάει γι' αυτά που ετοιμάζεται να κάνει για την Ένωση. Ο Τίγρης μέσω του Δημητρέλου ξεκαθάρισε χθες το πρωί στην Σούπερ Λίγκα ότι η ΑΕΚ δεν ενδιαφέρεται για καμιά αποβολή του Άρη από το πρωτάθλημα. Ήταν η πρώτη φορά από τη στιγμή που ξεκίνησε την προσπάθειά τους, που έμπρακτα κινήθηκε ως ηγέτης της ΑΕΚ και "καθάρισε" με δική του εντολή ένα κρίσιμο θέμα".
SPORTDAY
Για "το πρώτο βήμα" που έγινε μέσω Supporters γράφει η εφημερίδα: "Με συνοπτικές διαδικασίες οι Supporters τάχθηκαν υπέρ της εκκαθάρισης της ΠΑΕ. Το ίδιο αναμένεται να κάνουν και οι άλλοι μέτοχοι στη σημερινή Γ.Σ.", τονίζει η SD η οποία προσθέτει στο ρεπορτάζ της: "Οι Supporters έκαναν χθες την αρχή αποφασίζοντας σε περίπου 15 λεπτά να ταχθούν μαζικά υπέρ του σχεδίου Μελισσανίδη και σήμερα το ίδιο αναμένεται να κάνει και η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ (10:00). Τα μέλη της θα ορίσουν μία μεταβατική διοίκηση, η οποία θα οδηγήσει την ομάδα μέχρι μία νέα γενική συνέλευση, που βάσει νομοθεσίας πρέπει να γίνει μετά από τουλάχιστον 22 μέρες, και στην οποία θα οριστικοποιηθεί η πτώχευση της ΠΑΕ και η εισαγωγή της σε καθεστώς εκκαθάρισης. Αυτή η εξέλιξη θα σημάνει και τυπικά την απαρχή της εποχής Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, που θα κάνει την επανεκκίνησή της από την τρίτη κατηγορία μεν, αλλά δίχως να τη βαραίνουν οι παλιές «αμαρτίες».
Σημειώνεται πως για την πτώχευση της ΠΑΕ απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία, ήτοι ποσοστό 67%, το οποίο υπερκαλύπτεται αν συναινέσουν σε αυτή τη λύση (όπως φαίνεται πως θα συμβεί) Νοτιάς, Supporters και Ερασιτεχνική.
Η διοίκηση της μεταβατικής περιόδου που αναμένεται να εκλεγεί σήμερα πληροφορίες θέλουν να αποτελείται από τον Κώστα Νεστορίδη, που είναι ο μεταβατικός πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, τον Ανδρέα Δημητρέλο και τον Αλέξη Αλεξίου, ως εκπροσώπου των Supporters αλλά και της... νέας τάξης πραγμάτων καθώς είναι μαζί με τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο τα δύο άτομα που θα ηγηθούν του ψηφοδελτίου για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής (9/6) που στηρίζει ο Μελισσανίδης. Ο «τίγρης» είχε χθες συνάντηση με τον Κοτσάτο για να θέσουν επί τάπητος τα πλάνα τους εν όψει των εκλογών, αλλά και για την επόμενη μέρα.
Στο μεταξύ, η σημερινή γενική συνέλευση αναμένεται να επισφραγίσει την απόσυρση της καταγγελίας της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Άρη για την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια. Άλλωστε αυτή δεν είχε τύχη, η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας επικυρώθηκε και πλέον έχει αποφασιστεί ως πιο συμφέρουσα λύση για το μέλλον η πτώχευση.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σύντομα, ουσιαστικά μετά τις εκλογές της Ερασιτεχνικής από τη στιγμή που θα εκλεγούν οι άνθρωποι της επιλογής του, θα πάρει τα ηνία της ΑΕΚ. Και όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί του έχουν διαπιστώσει πως έχει όραμα για μεγάλα πράγματα για την ομάδα, έστω κι αν θα αρχίσει ουσιαστικά από το μηδέν".
LIVE SPORT
Μετά τη χθεσινή κίνηση των Supporters, η εφημερίδα γράφει πως στη σημερινή Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ και οι υπόλοιποι μέτοχοι θα ανοίξουν τον δρόμο προς τον Μελισσανίδη".
GOAL
Μελισσανίδης συνέχεια και στο Goal, το οποίο με τη σειρά του γράφει: "Οι μέτοχοι οδηγούν τελικά την ΑΕΚ σε διάλυση και πλέον ο Μελισσανίδης το παίρνει πάνω του. Πρώτη δημόσια κίνηση του Τίγρη η εντολή προς τον Δημητρέλο για να αποσυρθεί η καταγγελία σε βάρος του Άρη".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002