Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαΐου 24, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Το αεροπλάνο για το Τορίνο πέταξε, όπως πετάει και το μυαλό μας στο μέλλον. Στο σπίτι μας που θα έχει σηκωθεί ξανά υπερήφανο σε λίγο καιρό εκεί που γνωρίσαμε την ΑΕΚ όλοι μας. Εκεί που η καρδιά μας χτύπησε δυνατά για την αγάπη της ζωής μας. Και θα χτυπήσει ξανά. Αλήθεια αναρωτιέμαι ποια μάτια δεν θα δακρύσουν εκείνο το βράδυ. Και πόσες ώρες πριν θα είμαστε εκεί να γυρνάμε γύρω γύρω,  να θυμόμαστε, να μυρίζουμε, να αγκαλιαζόμαστε, να νιώθουμε ξανά ΑΕΚ. Γιατί από εκείνο τον μοιραίο Μάιο του 2003 τίποτα δεν είναι το ίδιο. Ποτέ δεν ήμασταν πλήρεις μέσα μας ακόμη και στις καλές στογμές που περάσαμε στο ΟΑΚΑ που δεν ήταν και πολλές. Και τώρα που αναθαρρήσαμε και βλέπουμε ξανά τον Ναό να μας χαμογελά μπορούμε να αφήσουμε ελεύθερη την ψυχή μας και να δεχτούμε όλοι μέσα μας πόσο διαφορετική είναι η ΑΕΚ για εμάς. Γήπεδο πάλι εκεί. Πρωτάθλημα πάλι εκεί.
@ Ωραίο είναι το μέλλον όταν νιώθεις να έχεις μέλλον. Και για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια νιώθουμε πως υπάρχει μέλλον. Υπάρχει προοπτική. Παντού.  Ομως μέχρι να απολαύσουμε τους καρπούς της πρέπει να ανέβουμε ένα Γολγοθά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μπροστά μας έχουμε, πρώτα ο Θεός να έχουμε υγεία, δύο χρόνια πρωτόγνωρα.  Εκεί που ποτέ δεν περιμέναμε πως θα δούμε την ΑΕΚ. Εκεί που πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί για να μείνουμε ζωντανοί. Εχω γράψει πολλές φορές και θα το ξαναγράψω πως η ΑΕΚ είναι πολύ τυχερή πως θα προσπαθήσει να επιστρέψει από την δυστυχία με μπροστάρη τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Δεν τολμώ να σκεφτώ πως θα ήταν τα πράγματα αν τώρα η προοπτική ήταν ο Ερτσος ή ο Ανατολιωτάκης ή ακόμη χειρότερα είχε μείνει η ΑΕΚ στην Β Εθνική με διοίκηση πρωτοδικείου με τα μίκι μάους που την ρίξανε από την Α ή τα καρτούν που θα την έριχναν κι από την Β. Και αυτό ίσως θα πρέπει να το σκεφτούν λίγο καλύτερα οι παίκτες που έπαιζαν στην ομάδα και γράφτηκαν στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της. Φυσικά όπως πίστευα πάντα έτσι και τώρα θα γράψω πως ποτέ οι ποδοσφαιριστές δεν είναι οι βασικοί υπέυθυνοι. Κάποιος τους ελέγχει, κάποιος τους φέρνει, κάποιος τους διοικεί και βέβαια κάποιος τους προπονεί. Στην ΑΕΚ δεν υπήρχε τίποτα αλλά και οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Και πρέπει να το έχουν καλά στο μυαλό τους αυτό γιατί παίκτης που έριξε την ΑΕΚ κατηγορία, κι ας μην ήταν ο βασικός υπεύθυνος, δεν είναι και το πιο ...καυτό όνομα της μεταγραφικής αγοράς. Επίσης όλοι οι μικροί πρέπει να έχουν ήδη καταλάβει πως η ΑΕΚ σε δύο χρόνια δεν θα επιστρέψει απλά στην κατηγορία αλλά θα επιστρέψει για να πάρει το πρωτάθλημα. Οποτε η προοπτική αυτή κάνει τεράστια και την ευκαιρία. Και δεν θα είναι πολλοί οι τυχεροί. Γιατί ακόμη κι αυτοί που θα πουν «ναι» τώρα πρέπει να ξέρουν πως δύο χρόνια θα περνάνε από κρίση. Οπως και όλοι όσοι θα αποτελούν το οικοδόμημα. Και ο Δέλλας, κι ο Λύμπε, κι ο Ζήκος, κι ο Μπορμπόκης και όποιοι άλλοι θα συμμετάσχουν σε αυτό πολύ απαιτητικό πρότζεκτ. Πόσο περισσότερο λοιπόν οι παίκτες και κυρίως αυτοί που φόρεσαν την φανέλα την περίοδο 2012 - 2013. Για τους οποίους βέβαια ισχύει το όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα.
@  Και κάτι τελευταίο. Να το γράψω κι εδώ αν και το δήλωσε κι ο ίδιος. Ο κ. Χάρης Οικονομόπουλος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως ρίσκαρε και έχει δώσει 60.000 ευρώ δάνειο στην ΠΑΕ ΑΕΚ τα οποία θα πάρει από τα χρήματα Ψωμιάδη όταν επιστράφούν στην ΑΕΚ. Ζητάω συγνώμη, δεν το ήξερα. Η ουσία βέβαια δεν αλλάζει. Κανείς άλλος εκτός από τον... εαυτό του δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του για έντοκο δάνειο με αντάλαγμα αυτά τα λεφτά. Και βέβαια με αυτό το ποσόν η ΑΕΚ δεν πέρναγε ούτε μία... μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002