Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαΐου 25, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Πολλά καλά Σαββατοκύριακα να έχουμε από εδώ και πέρα. Και Από τον Σεπτέμβρη ακόμη περισσότερα. Και το 2015 τα καλύτερα. Γιατί αυτή την φορά έρχονται. Θα είναι δύσκολα μέχρι τότε. Αλλά έρχονται. Και πρέπει να κρατηθούμε. Ολοι ΜΑΖΙ. Και δυνατοί.
@ Οι εκλογές της Ερασιτεχνικής που έρχονται είναι οι πιο κρίσιμες της ιστορίας τουλάχιστον από το 1979 που το ποδόσφαιρο αποκόπηκε από τα μητρικά σωματεία. Οι αμέσως προηγούμενες πιο κρίσιμες ήταν αυτές του 2005 όπου έγινε το μεγάλο λάθος ή έγκλημα, διαλέγουμε και παίρνουμε, το οποίο πληρώσαν πάρα πολύ και περισσότερο από όλους η ΑΕΚ. Ο χαμένος της κάλπης ήταν ο Μελισσανίδης αλλά στην πραγματικότητα όπως έδειξε η ζωή κι ο χρόνος που είναι πάντα ο καλύτερος κριτής οι δήθεν νικητές ήταν οι μεγαλύτεροι χαμένοι. Ακόμη πιο κρίσιμες όμως είναι αυτές που έρχονται γιατί είναι η πρώτη φορά από το 1979 που οι Εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο για την ποδοσφαιρική ομάδα. Γιατί αυτή την φορά δεν είναι μόνο το γήπεδο αλλά και η ποδοσφαιρική ομάδα που περνάει μέσα από την Ερασιτεχνική.  Οι εκλογές αυτές θα σηματοδοτήσουν την νέα εποχή της ΑΕΚ. Και αυτή την φορά λάθη δεν επιτρέπονται. Γιατί η ΑΕΚ δεν είναι όπως το 2005  σε τίποτα. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει ποδοσφαιρική ΑΕΚ αυτή την στιγμή. Και δεν μπορεί να χαθεί ούτε λεπτό. Δεν υπάρχει περιθώριο για το παραμικρό ρίσκο. Ο Μελισσανίδης έχει επιλέξει εδώ και πολύ καιρό να στηρίξει στις εκλογές Κοτσάτο και Λλεξίου. Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του, με αυτούς μπορεί να συνεννοηθεί και με αυτούς θα προχωρήσει. Οπότε όποιος θέλει να κατεβάσει άλλο ψηφοδέλτιο σαφώς και μπορεί να το κάνει. Δημοκρατία έχουμε. Οχι όμως να λένε πως κατεβάζουν ψηφοδέλτιο υπέρ του... Μελισσανίδη. Ο Μελισσανίδης στηρίζει ένα ψηφοδέλτιο. Ολα τα άλλα λοιπόν που θα κατέβουν στις εκλογές της 9ης Ιουλίου θα είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον Μελισσανίδη. Θα είναι οι νέοι Ζούπες  - Ντέμηδες, οι νέοι Γρανίτσες, οι νέοι Παπασταύρου και οι νέοι Ανατολιωτάκηδες του 2005.  Τα πράγματα είναι απλά. Οποιος θέλει λοιπόν μπορεί να κατέβει στις εκλογές και να διεκδικήσει τις ψήφους των μελών. Δεν επιτρέπεται όμως να προσπαθεί να παίξει με την νοϋμοσύνη μας.
@ Και κάτι άλλο όχι άσχετο. Σε μια ομάδα, σε ένα κόμμα, σε μια οργάνωση, σε ένα σύνδεσμο πάντα είναι σημαντικοί αυτοί που  την δεδομένη χρονική στιγμή είναι εκεί. Οι ενεργοί! Αυτοί που ήταν πιο παλιά ή αυτοί που παρακολουθούν από μακριά είναι σεβαστοί αλλά δεν μπορούν να απαιτούν να αποφασίζουν κιόλας. Καλή ή κακή η απόφαση ή η ενέργεια θα κριθεί αλλά την απόφαση την παίρνουν οι παρόντες. Οι απόντες αν θέλουν ακολουθούν και αν δεν θέλουν σιωπούν. Ή γίνονται παρόντες και προσπαθούν να αλλάξουν ότι δεν τους αρέσει. Κι αυτό πρέπει να ισχύει πάντα. Και όχι όποτε μας συμφέρει.
@ Συνεχίζονται οι επαφές λοιπόν με τους παίκτες της περιόδου 2012 - 2013. Της πιο μαύρης στην ιστορία της ΑΕΚ. Το ξέρω πως είναι ψυχοβγαλτικό για τους περισσότερους ΑΕΚτζήδες να ακούν τα ονόματα που συνδέθηκαν με την πιο μαύρη χρονιά στην ιστορία της ΑΕΚ αλλά είναι αναγκαίο. Κάθε ομάδα χρειάζεται ένα κορμό και 6-7 παίκτες και 3-4 πιτσιρικάδες από την περυσινή ομάδα είναι λογικό να είναι στα πλάνα του Δέλλα. Αν θέλουν βέβαια. Τώρα γιατί ακούμε όλα τα ονόματα σχεδόν; Επειδή ο μάνατζέρ που έχει έναν παίκτη που η ΑΕΚ θέλει πλασάρει το ότι παλεύει και για τους υπόλοιπους. Ολα θα φανούν σύντομα Και η ΑΕΚ αυτούς που θέλει και την θέλουν θα τους κρατήσει. Και να κλείσω με μια υπενθύμιση. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που έσωσε τον Πανθρακικό έπαιζε με 1500 ευρώ τον μήνα και κάτι μπόνους. Τα γράφω αυτά για τις μικρές προσφορές. Και πάλι καλό Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002