Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαΐου 23, 2013

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Επιτέλους άρχισε λοιπόν. Οχι το... Μουντιάλ ή ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά η δίκη του Ψωμιάδη και των συνεργατών του στην ΑΕΚ. Το ποινικό μέρος γιατί πρέπει εδώ να επαναλάβουμε για άλλη μια φορά πως το αστικό έχει τελεσιδικήσει και ο Μάκης και τα ξαδέρφια του υποχρεούνται να δώσουν στην ΑΕΚ 44.000.000 ευρώ συν τους τόκους. Μέχρι στιγμής δυστυχώς ο Χάρης Οικονομόπουλος και η ΑΕΚ δεν έχουν καταφέρει να βρουν και να πάρουν ούτε ευρώ. Η δίκη που επιτέλους άρχισε μετά από δεκάδες αναβολές για... ιατρικούς λόγους που εξηγήθηκαν στο περιθώριο των αποκαλύψεων για τα στημένα παιχνίδια, είναι για το ποινικό μέρος της υπόθεσης. Για τα 20 από τα εκατομμύρια που έφαγαν από τα ταμεία. Δυστυχώς η δικηγορική ομάδα του Ψωμιάδη αποδείχτηκε πανίσχυρη  αφού για χρόνια κατάφερνε να αναβάλει νικόντας κατά κράτος τον Οικονομόπουλο στο συγκεκριμένο κομμάτι. Σε μια επίδειξη ισχύος  ακόμη και χθες κατάφερε να πάρει άλλες οκτώ μέρες προθεσμία. Βέβαια η δίκη άρχισε και δεν μπορούν να την σταματήσουν τώρα. Και σίγουρα θα τελειώσει πολύ πριν τον Σεπτέμβριο και όλα δείχνουν ότι ο Ψωμιάδης θα καταδικαστεί.
@ Πάμε παρακάτω. Να πούμε κάποια πράγματα γιατί πάει να δημιουργηθεί η εντύπωση με αρχή από το  δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας την Δευτέρα πως αν η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έμπαινε σε εκκαθάριση και δεν διαλυόταν η εταιρία θα έπαιρνε τα εκατομμύρια του Ψωμιάδη και θα γινόταν κερδοφόρα. Παρότι κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα βρεθεί έστω και ένα ευρώ του Ψωμιάδη όλοι μας ελπίζουμε πως όταν τελεσιδικήσει το ποινικό μέρος και μπει στην φυλάκη τότε πράγματι ο Μάκης θα προσπαθήσει να κάνει συμβιβασμό δίνοντας στην ΑΕΚ λεφτά για να μείνει ελεύθερος με τον νόμο Βενιζέλου.  Γιατί αυτό περιμένει, επαναλαμβάνω,  ο Οικονομόπουλος και όχι απλά το αποτέλεσμα της δίκης για να πάρει τα λεφτά για λογαριασμό της ΑΕΚ.  Αν η δίκη αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να δοθούν άμεσα στην ΑΕΚ τα 44.000.000 συν τους τόκους τότε η ΑΕΚ όχι μόνο δεν θα έπεφτε από την Β λόγω αδυναμίας να συμμετάσχει αλλά θα ανέβαινε τρένο και χωρίς χρέη στην Α Εθνική με μια σοβαρή διοίκηση βέβαια. Κανείς όμως δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η ΑΕΚ θα πάρει έστω ένα ευρώ και άλλωστε ο ίδιος ο Οικονομόπουλος είπε χθες πως η ΑΕΚ χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο από τρεις μήνες για να φτάσει στο τέλος την υπόθεση. Ο ίδιος είπε χθες πως τον  Σεπτέμβριο δεν θα έχει τελειώσει τίποτα. Πως λοιπόν θα μπορούσε η ΑΕΚ να ρισκάρει να μπει στην περιπέτεια της Β Εθνικής όπου η πτώχευση και ο υποβιβασμός όπως και η αγωνιστική ταπείνωση ήταν δεδομένα;
@ Για αυτό λοιπόν καλό θα είναι ο κύριος Οικονομόπουλος αλλά και ο Ντέμης, που όπως είπε ο δικηγόρος είναι αυτός που μαζί του θα πάει την υπόθεση μέχρι το τέλος, να βρουν τον τρόπο ώστε να μην επηρρεάσει καθόλου την υπόθεση η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ο Οικονομόπουλος στις 9 Μαιου, να βρουν τον τρόπο ώστε να μην χαθούν τα λεφτά του Μάκη, να δοθούν στο δημόσιο, στους υπαλλήλους και σε όλους τους πιστωτές. Μακάρι να μην φεσώσει η ΑΕΚ κανέναν και κανείς πρόεδρος που δεν έκλεψε να μην μπει φυλακή. Ομως από εκεί και πέρα η αλήθεια είναι πως στο φινάλε της μετοχικής ομάδας 2004 η ΑΕΚ υποβιβάστηκε αγωνιστικά στην Β Εθνική και οδηγήθηκε σε αναπόφευκτη εκκαθάριση και δεύτερο υποβιβασμό μέσα σε ένα μήνα. Αυτοί έφεραν την ΑΕΚ σε αυτό το τραγικό σημείο κι αν ο Μάκης γλυτώσει έστω και ένα ευρώ λόγω της πτώσης της αυτοί και μόνο αυτοί θα είναι υπεύθυνοι. Ολοι τους είναι υπεύθυνοι. Αλλος περισσότερο άλλος λιγότερο. Μην ψάχνει κανείς λοιπόν συνομοσίες ή οτιδήποτε άλλο.
@ Και βέβαια μην ξεχνάμε πως αυτή η μετοχική ομάδα ουσιαστικά δεν πίστεψε ποτέ ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ θα πάρει λεφτά από τον Ψωμιάδη.  Αν πίστευε τότε πέρυσι την άνοιξη θα είχε ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ανταποκριθεί στην έκκληση Οικονομόπουλου και θα είχε δώσει ΕΝΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ στην ΠΑΕ με εγγύηση τα λεφτά που θα έπαιρνε η ΑΕΚ από τον Ψωμιάδη. Δεν έδωσε κανείς. ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ. Πρώην ή νυν μέτοχος. Ούτε ο ίδιος ο Οικονομόπουλος δεν πήρε τέτοιο ρίσκο. Και βέβαια όταν διαχειρίστηκε το δάνειο του Αλ Σουντάιρι δεν τους έδωσε αντάλλαγμα τα λεφτά που θα επιστρέψει ο Μάκης αλλά το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ούτε οι ίδιοι πίστεψαν. Δεν νομίζω λοιπόν πως έχει κανείς δικαίωμα να απαιτήσει να μείνει η ΑΕΚ στην Β Εθνική χωρίς καμία προοπτική και την πτώχευση βέβαιη μόνο και μόνο με την ελπίδα για την οποία ούτε ο ίδιος ο δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση δεν ρίσκαρε να εξασφαλίσει έστω ένα έντοκο δάνειο με τα λεφτά του Μάκη σαν εγγύηση.  Αλλά ακόμη και τώρα όταν η ΑΕΚ έπεσε στην Β Εθνική και όλοι ήξεραν πως η Γ Εθνική και η εκκαθάριση είναι μονόδρομος πάλι δεν είδαμε κανέναν να μπαίνει μπροστά, να βάζει λεφτά για να μπορεί η ΑΕΚ να σταθεί στην κατηγορία, να διακανονίσει τα χρέη και να περιμένει να τα πάρει όλα πίσω και με τόκο από τον Ψωμιάδη.  Οπότε αφού δεν ρίσκαραν ο Οικονομόπουλος και οι μέτοχοι γιατί να ρισκάρει η ΑΕΚ; Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα λοιπόν και μοναδικός εχθρός είναι ο Μάκης.  Αρκετή ζημιά έχει πάθει η ΑΕΚ από αυτή την υπόθεση, μην αρχίσει να έχει και αναίτια εσωτερικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002