Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Μαΐου 19, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Έτσι θα φτιαχτεί η νέα ΑΕΚ", γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα σήμερα Κυριακή και τονίζει: "Ο κορμός των έμπειρων που δεν ήταν φέτος στην ΑΕΚ, αλλά έπαιξαν στη Σούπερ Λίγκα. Οι νεαροί και ταλαντούχοι από Σούπερ Λίγκα και Football League. Οι προσθήκες ταλαντούχων κοινοτικών ανάλογα με τις τελικές αποφάσεις για τον κανονισμό του νέου πρωταθλήματος. Το άμεσο πλάνο για την πρώτη χρονιά: Βασική και αρχηγική επιλογή ο Γεωργέας. Στα πλάνα και ο Καφές. Ακόμη τρία τουλάχιστον ηχηρά ονόματα από Α' Εθνική θέλουν να φέρουν στην Ένωση".
SPORTDAY
Για "επιστροφές" γράφει η SD και προσθέτει: "Μετά την κρούση στον Γεωργέα, έγινε μία πρώτη κουβέντα και με τον Καφέ! Πιο αναλυτικά η εφημερίδα τονίζει: "Στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να θέσει από τώρα τις βάσεις για τη δημιουργία μίας ομάδας που θα εξασφαλίσει με συνοπτικές διαδικασίες την άνοδο αρχικά στη Football League κι εν συνεχεία στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και που με την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία θα είναι πρωταγωνίστρια και δεν θα παλεύει για τη σωτηρία της όπως έγινε φέτος.
Ο Τραϊανός Δέλλας σε συνεργασία με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκο Λυμπερόπουλο έχουν αναλάβει το σχεδιασμό της ομάδας και πρώτο τους μέλημα είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους παίκτες που ανήκαν και φέτος στο ρόστερ. Σίγουροι θεωρούνται οι Φέτσης, Τσούπρος, Γροντής, Κουρέλλας και Νικολόπουλος, που εκπροσωπούνται από τον Βασίλη Τσιάρτα κι ο ίδιος διαβεβαίωσε για την παραμονή τους. Παυλής και Αρκούδας επίσης αναμένεται να συνεχίσουν, ενώ πιθανή είναι και η παραμονή για τους Αραμπατζή, Κατσικοκέρη, Μοσχονά, Μακρυωνίτη, Τσουκαλά, Καραλή και Ρίκκα.
Πιο δύσκολες είναι οι περιπτώσεις των Φούντα, Μητρόπουλου, Κουτρουμπή, Ανάκογλου, Βλάχου και Πετρόπουλου, δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετοί... μνηστήρες. Άγνωστο είναι το μέλλον για τους Σταματή, Τσίτα, Αναστασόπουλο και Τσουμάγκα. Πρόθεση της ΑΕΚ είναι να κρατήσει και τον Κορδέρο, ο οποίος δεν είναι αρνητικός, αλλά ακόμη είναι ασαφές αν θα επιτραπεί η συμμετοχή ξένων (ή έστω κοινοτικών) στις ομάδες της τρίτης κατηγορίας. Αυτό που γίνεται, πάντως, σαφές από πλευράς «Ένωσης» είναι πως παρότι επιθυμία είναι να παραμείνουν αρκετοί παίκτες, η ΑΕΚ δεν θα παρακαλέσει κανέναν να το κάνει.
Όσοι παραμείνουν θα πλαισιωθούν από τουλάχιστον πέντε παίκτες με εμπειρία από τη Σούπερ Λίγκα και ταλαντούχους από χαμηλότερες κατηγορίες. Άλλωστε ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας δεν μπορεί να ανέβει πολύ και μάλλον διατηρείται ο κανονισμός. Ήδη έχει γίνει επαφή για να επιστρέψουν στην ομάδα παίκτες που γνωρίζουν τα κατατόπια και μπορούν να προσφέρουν αγωνιστικά και όχι μόνο, όπως οι Νίκος Γεωργέας και Παντελής Καφές".¨
LIVE SPORT
Για "εκπλήξεις που έρχονται στην ΑΕΚ", κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία αποκαλύπτει πως "και ο εφοπλιστής Β. Σαραντίτης με Μελισσανίδη για το γήπεδο". Στα αγωνιστικά σημειώνεται πως "είναι στα σκαριά η μεγάλη επιστροφή του Νίκου Γεωργέα, ενώ υπάρχουν και πιθανότητες για τον Καφέ".
GOAL
Με το γήπεδο και μία σκέψη του Δημήτρη Μελισσανίδη για την κατασκευή του στη Νέα Φιλαδέλφεια γράφει η εφημερίδα: "Πέτρα πέτρα όπως το Κάμπ Νοου! Η καινοτρομία που σκέφτεται ο Μελισσανίδης για τη συμμετοχή του κόσμου στο χτίσιμο του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας και την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της". Τo GOAL γράφει πως πρόθεση του Μελισσανίδη είναι κάθε οπαδός να βάλει και από ένα τούβλο σε ένα τοίχο του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, γράφοντας το όνομά του πάνω σε αυτό σε μία κίνηση συμβολική και άκρως ιστορική...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002