Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Αυγούστου 18, 2013

ΝΙΚΗ 3-1 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ..

Μουδιασμένη και ακίνδυνη και πάλι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αισθητά βελτιωμένη στην επανάληψη παρουσιάστηκε σε ένα ακόμη φιλικό η ΑΕΚ, επικρατώντας 3-1 του Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο.

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς στο 67’ και το 72’ παρουσίασε δείγματα του φορ που θέλει από τον ίδιο να είναι ο Τραϊανός Δέλλας, ενώ ο Παληαρούτας είχε ανοίξει το σκορ στο 45’, προτού οι γηπεδούχοι ισοφαρίσουν στο 59’ εκθέτοντας κάποιες αμυντικές αδυναμίες των «κιτρινόμαυρων».

Φλύαρη υπεροχή

Πειραματική ενδεκάδα σε διάταξη 4-4-2 παρέταξε και σε αυτό το φιλικό ο Τραϊανός Δέλλας. Καραγκιολίδης στο τέρμα, Τσουκαλάς και Γεωργέας στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, Τζανετόπουλος και Ντούμπερετ ως στόπερ, Ζιβάνοβιτς αμυντικό χαφ με εσωτερικούς μέσους τους Ρόβα και Κάτσικας και τον Παληαρούτα ως επιτελικό χαφ πίσω από τους Παυλή και Θαναηλάκη, ήταν οι επιλογές του «Κολοσσού».

Πίεση, συντριπτική κατοχή, κανένας κίνδυνος για την εστία της, αλλά και λιγοστές ευκαιρίες λόγω προβλήματος στην τελική πάσα ήταν τα στοιχεία που συνέθεταν την εικόνα της «Ένωσης» στο πρώτο μέρος. Τη λαϊκή απαίτηση των περίπου 1.000 φίλων της ΑΕΚ για ένα γκολ ανέλαβε να ικανοποιήσει ο Παληαρούτας, με σουτ από το ύψος της περιοχής στο τελευταίο λεπτό του 45λεπτου.

Καλύτερη στο δεύτερο

Στο δεύτερο μέρος άλλαξαν οι δέκα πλην του τερματοφύλακα, αλλά και η διάταξη που έγινε 4-2-3-1. Αργυρίου και Τσουμάγκας κάλυπταν τα άκρα και οι Σταθάκης-Κέζος το κέντρο της άμυνας, Κορδέρο και Ανάκογλου ήταν τα δύο κεντρικά χαφ, μπροστά τους κινούνταν οι Πεταυράκης, Δημγκιόκας και Καζβιρόπουλος, ενώ την αντίπαλη περιοχή «γέμιζε» ο Μπρέσεβιτς. Το νέο σχήμα ήταν πιο δραστήριο, αλλά Κορδέρο και Μπρέσεβιτς έχασαν ευκαιρίες και οι γηπεδούχοι στην παρθενική τους καλή στιγμή ισοφάρισαν. Στο 59’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπίκα παρουσιάστηκε μεγάλο κενό στην άμυνα και με παρέμβαση του Χατζή ήρθε το 1-1.

Μετά από ένα πεντάλεπτο, που χρειάστηκαν για να ξεπεράσουν το σοκ, οι «κιτρινόμαυροι» αντέδρασαν με τον Μπρέσεβιτς. Στο 67’ από την πάσα του Πεταυράκη ο Κροάτης πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 72’ από εκτέλεση φάουλ του Δημγκιόκα σκόραρε με κεφαλιά κάνοντας το 3-1. Η ΑΕΚ απείλησε με τον Πεταυράκη (75’), αλλά κι απειλήθηκε (80’) με τον Ντούνη να αποκρούει σε τετ-α-τετ. Κάποια σουτ από Τζάθα και Κορδέρο έσπασαν τη μονοτονία μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Καραγκιολίδης (35’ Βούρας, 73’ Ντούνης), Ντούμπερετ (46’ Σταθάκης, 80’ Τσούπρος), Τζανετόπουλος (46’ Κέζος), Τσουκαλάς (46’ Αργυρίου), Γεωργέας (46’ Τσουμάγκας, 80’ Τζάθας), Ζιβάνοβιτς (46’ Κορδέρο), Ρόβας (46’ Ανάκογλου), Κάτσικας (46’ Πεταυράκης), Παληαρούτας (46’ Καζβιρόπουλος), Παυλής (46’ Δημγκιόκας, 80’ Μούργκα), Θαναηλάκης (46’ Μπρέσεβιτς, 80’ Τσεβάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002