Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Αυγούστου 23, 2013

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ..

Ο Δημήτρης Ανάκογλου είναι ο παίκτης εκείνος από τον οποίο οι άνθρωποι της ΑΕΚ αλλά και ο κόσμος της ομάδας περιμένουν να εξελιχθεί στον ηγέτη της επόμενης μέρας και στον ποδοσφαιριστή που θα οδηγήσει την Ένωση στις επιτυχίες. Ο ίδιος μιλώντας από το Πήλιο τόνισε πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο, είπε πως από τη στιγμή που μίλησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τα μέλη του τεχνικού τιμ οι όποιοι ενδοιασμοί του να παραμείνει στην ομάδα εξαφανίστηκαν, ενώ υπογράμμισε πως είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο να φορά μια φανέλα με έναν τόσο ιστορικό αριθμό, όπως το «10».
Σε ότι έχει να κάνει με την εικόνα της ομάδας είπε πως πρέπει άπαντες να είναι συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά για να βελτιωθούν, ενώ ερωτώμενος για τη θέση που προτιμά ο ίδιος μέσα στο γήπεδο, δήλωσε έτοιμος να παίξει όπου του ζητήσει ο προπονητής του, προκειμένου να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της, που είναι και το μοναδικό που υπάρχει στο μυαλό του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανάκογλου:

Δημήτρη φέτος έχει πάρει το 10 στην πλάτη, έχεις βασικό ρόλο στα σχέδια του προπονητή. Είσαι έτοιμος για τις προσδοκίες που υπάρχουν;
«Είναι μεγάλη υπόθεση για εμένα πως πήρα το 10 στην ΑΕΚ. Φανέλα που έχουν φορέσει πολύ μεγάλα ονόματα. Η δουλειά που γίνεται αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι για να φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει να είναι»
Σε προσωπικό επίπεδο, τι περιμένεις από τη νέα χρονιά;
«Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Περισσότερο για την ομάδα. Μέσα από την ομάδα θα δώσω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω και θα βοηθηθώ και εγώ»
Πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση να παραμείνεις σε αυτή την ΑΕΚ;
«Η αλήθεια είναι πως για όλα τα παιδιά ήταν μια δύσκολη απόφαση να παίξουν σε μια ομάδα Γʼ Εθνικής, αλλά νομίζω πως η ΑΕΚ δεν έχει καμία σχέση με Γʼ Εθνική. Δεν το σκέφτεται κάποιος έτσι. Από τη στιγμή που μίλησα με τους προπονητές και τον κ. Μελισσανίδη όλοι οι ενδοιασμοί που ίσως υπήρχαν, λύθηκαν αυτόματα».
Βλέποντας τις συνθήκες σε αυτά τα πρώτα φιλικά, έχει περάσει από το μυαλό πως ενδεχομένως δεν αποφάσισες σωστά και ίσως θα έπρεπε να το σκεφτείς ξανά;
«Όχι, καμία σχέση. Η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλή, πολύ επαγγελματική. Δεν το μετάνιωσα και ούτε πρόκειται να το μετανιώσω. Γενικά στη ζωή μου, ότι κάνω δεν το μετανιώνω ποτέ. Είμαι λίγο εγωιστής σε αυτό το θέμα, αλλά όταν αποφασίζω κάτι το στηρίζω μέχρι τέλους».
Τι είναι αυτό που περιμένεις από τη φετινή χρονιά;
«Αυτό που περιμένω είναι να κάνουμε μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα, που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και να βάλουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια»
Πόσο σε βαραίνει πως έχεις ιδιαίτερη σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Μεσολάβησε πέρυσι για να έρθεις στην ΑΕΚ, ήσουν βασική προτεραιότητα φέτος
«Δε νομίζω πως με βαραίνει. Αντίθετα, είναι ωραίο όταν κάποιος σε στηρίζει και βοήθησε για να έρθω στην ΑΕΚ. Είναι ωραίο συναίσθημα και δεν με βαραίνει».
Εχει φανεί μέχρι τώρα πως όλοι περιμένουν από εσένα να γίνεις ο ηγέτης της νέας ΑΕΚ. Αυτό σου προσθέτει κίνητρο ή άγχος;
«Αγχος δεν μου προσθέτει. Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως για να πάει μια ομάδα μπροστά πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι καλοί και ο ένας να βοηθά τον άλλο. Για να κάνω εγώ κάτι θα πρέπει να με βοηθήσουν οι συμπαίκτες μου, γιατί μόνος δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Αγχος δεν υπάρχει. Ισως να έχω ένα κίνητρο παραπάνω γιατί ήρθαμε σε μια δύσκολη κατάσταση στην ΑΕΚ και θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι».
Σε έχουμε δει σε θέση αμυντικού χαφ, εσωτερικού μέσου στην τριάδα, ως επιτελικού χαφ. Εσύ σε ποια θέση προτιμάς να παίξεις;
«Για εμένα στα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο έχω παίξει και στις τρεις θέσεις. Ο προπονητής βέβαια θα αποφασίσει που θα με τοποθετήσει. Ουσιαστικά αυτό που βλέπω στον εαυτό μου είναι, ότι είμαι παίκτης που σε οποιαδήποτε από αυτές τις θέσεις παίζω το ίδιο. Παίζω ελεύθερα στον χώρο του κέντρου, απλά σε κάθε θέση από αυτές έχεις κάποιους ιδιαίτερους κανόνες που πρέπει να τηρείς μέσα στο παιχνίδι».
Το προχθεσινό φιλικό ήταν το πιο δύσκολο μέχρι τώρα. Ποια τα συμπεράσματα σου από το παιχνίδι;
«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το φιλικό. Η ομάδα έδειξε κουρασμένη, αλλά αυτό σε περίοδο προετοιμασίας είναι λογικό. Από την άλλη υπήρχαν και κάποια καλά στοιχεία που προσπαθήσαμε να βγάλουμε μέσα στο παιχνίδι. Ο προπονητής θα δει και θα κρίνει τι πρέπει να κρατήσουμε και τι πρέπει να φτιάξουμε. Δουλεύουμε καθημερινά γιʼ αυτό το θέμα».
Ακούσατε πολλά στο ημίχρονο; Γιατί η γενική εικόνα σας δεν ήταν καλή, ειδικά στο πρώτο μέρος
«Οντως, δεν ήταν καλή η εικόνα μας. Σε περίοδο προετοιμασίας δεν γίνεται να είσαι καλός πάντα και να έχεις τις δυνάμεις που χρειάζεσαι. Είναι πρωί και απόγευμα οι προπονήσεις. Αυτό που μας είπε ο προπονητής είναι πως καταλαβαίνει την κούραση μας, αλλά αφού συνέβαινε αυτό θα έπρεπε να παίζουμε περισσότερο με μυαλό. Να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι, κάτι που στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε. Στο δεύτερο εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι, βοήθησαν και τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή».
Ποιο είναι το κομμάτι του παιχνιδιού που θεωρείς πως πρέπει να βελτιωθεί περισσότερο απʼ όλα;
«Είμαστε μια νέα ομάδα. Ακόμα είναι τα πρώτα φιλικά. Στην προπόνηση δουλεύουμε αρκετά στην κυκλοφορία της μπάλας και στην κατοχή της, κάτι που το έχουμε βγάλει αρκετά καλά. Νομίζω πως πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα αμυντικά καθήκοντα, στα στημένα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Αυτά είναι στοιχεία που θα δουλευτούν. Είμαστε στην προετοιμασία. Από τα φιλικά και τα λάθη μας θα μάθουμε και θα τα διορθώσουμε».
Εχοντας ζήσει έστω και για έξι μήνες την αρρωστημένη κατάσταση στην ΑΕΚ, εκτιμάς πως το ριστάρτ ήταν μονόδρομος;
«Ημουν στην ομάδα πολύ λίγο. Τα παιδιά που ήταν περισσότερα χρόνια ξέρουν καλύτερα τα προβλήματα που υπήρχαν. Στο διάστημα που ήμουν πίστεψα πως κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό, εκτός εάν συνέβαινε κάτι συγκλονιστικό. Οπότε έγινε τώρα και βλέπουμε πως υπάρχει όραμα να ξαναγεννηθεί η ΑΕΚ και να φτάσει εκεί που πρέπει, νομίζω πως έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, καλώς έγινε».
Είχες προτάσεις από άλλες ομάδες μέχρι να οριστικοποιηθεί η είσοδος του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ και να υπάρξει συμφωνία;
«Είχα κάποιες συζητήσεις με άλλες ομάδες, εφόσον έβλεπαν πως η ΑΕΚ όδευε προς διάλυση και όλοι οι παίκτες θα έμεναν ελεύθεροι. Όλα τα παιδιά είχαν συζητήσεις. Με πλησίασαν κάποιες ομάδες, αλλά από τη στιγμή που μίλησα με τον κ. Μελισσανίδη και ήθελα να μείνω, εκεί τελείωσαν όλα».
Είπες πως δεν μετανιώνεις, αλλά αν γυρνούσες τον χρόνο στον περασμένο Γενάρη, θα επέλεγες πάλι ΑΕΚ;
«Ναι, θα επέλεγα και πάλι την ΑΕΚ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002