Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Αυγούστου 15, 2013

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ..

Το πρώτο της φιλικό στο Πήλιο και παράλληλα «παρθενικό» μπροστά στο κοινό της έδωσε σήμερα με την ΑΕ Διμηνίου η ΑΕΚ, με τους παίκτες του Δέλλα να δείχνουν κάποια καλά στοιχεία, τα οποία και επισήμανε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Ένωσης με τη λήξη του ματς, ενώ σε κάποια άλλα χρειάζεται ακόμα δουλειά.
Σίγουρα είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα, μιας και η ομάδα τώρα «χτίζεται» και έχει ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μόλις εδώ και τέσσερις μέρες. Για να φτάσει η ΑΕΚ στα επίπεδα που θέλει ο τεχνικός της χρειάζεται χρόνος, ωστόσο κάποια από τα πράγματα που ζητά ο Τράι από τους παίκτες του τα είδε.
Πίεση, παιχνίδι κατοχής, κίνηση στον κενό χώρο και καλή επικοινωνία μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Το κομμάτι εκείνο στο οποίο φάνηκε πως χρειάζεται ακόμα δουλειά είναι εκείνο της αλληλοκάλυψης, κάτι που είναι και λογικό, μιας και οι παίκτες προπονούνται μαζί λίγο διάστημα και χρειάζεται χρόνος μέχρι να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Η ΑΕΚ παρουσίασε κάποιες αμυντικές αδυναμίες, τις οποίες ο Δέλλας αναμένεται να επισημάνει στους παίκτες του και μέσα από την προπόνηση να βελτιώσει.
Σε ότι έχει να κάνει με την κυκλοφορία της μπάλας και την γενικότερη επιθετική λειτουργία της ομάδας οι Κιτρινόμαυροι έδειξαν πως ήδη βρίσκονται σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο, μιας και έχασαν ευκαιρίες για αρκετά περισσότερα γκολ, γκολ που αναμένεται να έρθουν στην πορεία, μέσα από τις προπονήσεις. Επίσης, φάνηκε πως υπάρχει πλάνο και εντολές για συγκεκριμένες κινήσεις από τον κάθε ποδοσφαιριστή και στις στημένες φάσεις, όπου η Ένωση ήταν ιδιαίτερα απειλητική και σε κάθε κόρνερ ή φάουλ δημιουργούσε προϋποθέσεις για να σκοράρει. Πάμε να δούμε τι στοιχεία έδειξε ο κάθε παίκτης της ΑΕΚ ξεχωριστά στο σημερινό ματς
Βούρας
Ο Ηλίας Βούρας ήταν ο τερματοφύλακας που επέλεξε ο Τραϊανός Δέλλας να ξεκινήσει το παιχνίδι με την ΑΕ Διμηνίου, με τον 25χρονο τερματοφύλακα να δέχεται μεν ένα γκολ, αλλά να μην φέρει ευθύνη δε. Ο Βούρας αντέδρασε πολύ σωστά και απέκρουσε το τετ α τετ του επιθετικού της ΑΕ Διμηνίου, ενώ δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό στη συνέχεια της φάσης, όταν οι αμυντικοί της ΑΕΚ δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ουσιαστικά επέτρεψαν στον παίκτη που πήρε το... ριμπάουντ, να σκοράρει σε κενή εστία.
Καραγκιολίδης
Ο Φώτης Καραγκιολίδης αντικατέστησε τον Βούρα και αγωνίστηκε και εκείνος με τη σειρά του 30 λεπτά, όπως και οι τρεις τερματοφύλακες της ΑΕΚ. Έδειξε σταθερότητα, σιγουριά στις εξόδους του, ενώ έκανε και μία εντυπωσιακή επέμβαση σε εξ επαφής κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ της ΑΕ Διμηνίου. Γενικά δείχνει πως έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και αν είναι ακόμα νωρίς, φαίνεται να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν.
Ντούνης
Ο... βενιαμίν των προτιέρο της ΑΕΚ έδειξε πως παρά το νεαρό της ηλικίας του (17 ετών) διαθέτει... τσαγανό και δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες, καθώς σε δύο περιπτώσεις δεν δίστασε να βγει πολλά μέτρα μακριά από την περιοχή του, προκειμένου να ανακόψει μακρινές πάσες της αντίπαλης ομάδας που ενδεχομένως να δημιουργούσαν προβλήματα. Δέχθηκε ένα γκολ από εκτέλεση πέναλτι, το οποίο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να του χρεωθεί.
Αργυρίου
Ο Νίκος Αργυρίου έπαιξε ένα ημίχρονο καλύπτοντας τη θέση το δεξιού μπακ, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ανασταλτικά, κερδίζοντας όποια μονομαχία χρειάστηκε. Επιθετικά ωστόσο δεν προσέφερε τα αναμενόμενα, μιας και ήταν ελάχιστες οι φορές που προωθήθηκε και κυρίως είχε το μυαλό του στο πως θα κρατήσει τη θέση του. Δεν φοβάται να βάλει τα πόδια του στη φωτιά και μπαίνει δυνατά σε όλες τις φάσεις, με το πάθος και τον δυναμισμό να είναι τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν.
Τσούπρος
Με ενοχλήσεις αποχώρησε λίγο μετά το 30' ο Κώστας Τσούπρος, ο οποίος ξεκίνησε το σημερινό ματς με παρτενέρ τον Σταύρο Σταθάκη. Στο σημερινό ματς παρουσιάστηκε κάπως νευρικός και η εικόνα του, όπως και γενικά της άμυνας, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.
Σταθάκης
Μέτρια η εικόνα και του έτερου στόπερ που ξεκίνησε το ματς η ΑΕΚ, με τον Σταύρο Σταθάκη να φέρει μερίδιο ευθύνης και στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η Ένωση, καθώς η αντίδρασή του στο λάθος του Ρόβα ήταν αργή και ο αντίπαλός του κατάφερε να τον ξεπεράσει σχετικά εύκολα και να βγει απέναντι από τον Βούρα. Ωστόσο έδειξε κάποια καλά στοιχεία σε ότι έχει να κάνει με την οργάνωση του παιχνιδιού από πίσω, μιας και προσπαθούσε να «φτιάξει» παιχνίδι από τα μετόπισθεν, με μακρινές πάσες.
Πεταυράκης
Ο Σταύρος Πεταυράκης ήταν εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, με τον νεαρό αριστερό μπακ να συνεχίζει να δείχνει τα πολύ καλά στοιχεία που παρουσιάζει και στις προπονήσεις. Πολύ καλό αριστερό πόδι, γρήγορος και ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση. Με την μέχρι στιγμής εικόνα του ο Πεταυράκης διεκδικεί επί ίσοις όροις τη θέση του βασικού αριστερού μπακ από τον Τάσο Τσουμάγκα, ο οποίος παρέμεινε στην Ένωση σαν παίκτης «κορμού».
Ρόβας
Σε ρηχά νερά κινήθηκε σήμερα ο Βασίλης Ρόβας, με τον 28χρονο μέσο να κάνει και το λάθος από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ της ΑΕ Διμηνίου. Γενικά η παρουσία του ήταν μέτρια, με τον Έλληνα χαφ να μην δείχνει τα ηγετικά στοιχεία που περιμένει από εκείνον ο τεχνικός της Ένωσης και τα οποία διαθέτει.
Κάτσικας
Ο νεαρός μέσος ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φιλικής αναμέτρησης με την ΑΕ Διμηνίου, καθώς εκτός από το πολύ ωραίο γκολ που πέτυχε, ήταν συνεπής στα καθήκοντα που του ανέθεσε ο προπονητής του στα πρώτα 35 λεπτά, ενώ πήγε ακόμα καλύτερα όταν πέρασε στα δεξιά. Δυνατός, με καλό σουτ και σίγουρη κοντινή πάσα, ο Κάτσικας φαίνεται πως έχει στοιχεία που τον καθιστούν έναν παίκτη με προοπτική και δυνατότητα εξέλιξης.
Ανάκογλου
Ο Δημήτρης Ανάκογλου είναι ο ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά στην φετινή ΑΕΚ και έχει όλες τις προδιαγραφές να την κάνει και στην ΑΕΚ που σε δύο χρόνια από τώρα θα βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ και θα πηγαίνει για το πρωτάθλημα. Σήμερα πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και με κάθε του κίνηση μέσα στο γήπεδο, έδειχνε πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο. Ζητούσε συνεχώς μπάλα, έδινε εντολές στους συμπαίκτες του, ενώ όποτε του δινόταν η ευκαιρία δημιουργούσε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική του τεχνική. Σημείωσε ένα γκολ... ποίημα με ένα άπιαστο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου.
Γροντής
Μέχρι να περάσει στην φυσική του θέση, στον άξονα, ο Δημήτρης Γροντής δεν είχε καταφέρει να «μπει» στο κλίμα του αγώνα και φάνηκε πως δυσκολεύεται όταν δεν χρησιμοποιείται στον άξονα. Ωστόσο όταν πέρασε στο κέντρο πήρε πρωτοβουλίες, προσπάθησε να περάσει κάθετες πάσες στους επιθετικούς και η απόδοσή του ανέβηκε αισθητά.
Παληαρούτας
Ο νεαρός μέσος ξεκίνησε σήμερα σαν αριστερό εξτρέμ, θέση που τον χρησιμοποιεί ο Δέλλας και στις προπονήσεις. Ο νεαρός χαφ δεν δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΚ Διμηνίου και περιορίστηκε στο να δίνει βοήθειες στο αριστερό μπακ, γυρίζοντας να καλύψει όποτε χρειαζόταν.
Τσεβάς
Ο 18χρονος επιθετικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας έναν πολύ ωραίο συνδυασμό με τον Πεταυράκη που τελικά δεν κατέληξε σε γκολ, ενώ προσπάθησε να πιέσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα αντίπαλα στόπερ. Κάποια φάση που θα μπορούσε να σκοράρει δεν προέκυψε και κινήθηκε και εκείνος στα μέτρια επίπεδα που κινήθηκε γενικότερα η ΑΕΚ, τα πρώτα 35 λεπτά.
Τσουκαλάς
Με την είσοδο του Σωκράτη Τσουκαλά στο γήπεδο η ΑΕΚ έγινε πιο επιθετική, με τον 20χρονο δεξιό μπακ να ανεβαίνει σε κάθε ευκαιρία και να δημιουργεί προβλήματα από τα πλάγια στην αντίπαλη άμυνα. Κάτι που θέλει από τα μπακ του ο Δέλλας, για να παρουσιάσει η Ένωση την εικόνα που επιθυμεί και να βγάλει στο γήπεδο τα όσα έχει στο μυαλό του. Ανασταλτικά υπήρχαν 1-2 περιπτώσεις που βρέθηκε εκτεθειμένος, ωστόσο γενικά η εικόνα του ήταν καλή και έδειξε πως έχει τον πρώτο λόγο για τη θέση του δεξιού μπακ.
Τσουμάγκας
Με... επιθετικές τάσεις πέρασε στο γήπεδο και ο Τάσος Τσουμάγκας, ο οποίος, όπως και ο Τσουκαλάς, ανέβαινε ψηλά και προσπάθησε να περάσει επικίνδυνες σέντρες στην άμυνα της ΑΕ Διμηνίου. Στο 72΄μάλιστα έκανε μια πολύ όμορφη ενέργεια από τα αριστερά, όπου πέρασε σαν... σταματημένους τρεις αντιπάλους, γύρισε την μπάλα στον Μούργκα, ο οποίος όμως καθυστέρησε να τελειώσει τη φάση και έχασε την ευκαιρία να σκοράρει. Είχε διάθεση, ήταν συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα και με την εικόνα του προκύπτει πως θα υπάρξει... μάχη για τη θέση του βασικού αριστερού μπακ της Ένωσης.
Ντούμπερετ
Ο Χριστόφορος Ντούμπερετ πέρασε στο γήπεδο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και αντιμετώπισε προβλήματα με τους αντίπαλους επιθετικούς. Υπέπεσε σε λάθος στη φάση που κέρδισε το πέναλτι η ΑΕ Διμηνίου, καθώς πήγε άγαρμπα πάνω στον αντίπαλο και σωστά υποδείχθηκε η παράβαση από τον διαιτητή.
Τζανετόπουλος
Ο νεαρός στόπερ θα μπορούσε να συμπεριληφθεί μέσα στους σκόρερ της χθεσινής αναμέτρησης, αν η κεφαλιά του από καλή θέση μετά από εκτέλεση κόρνερ, ήταν εύστοχη. Έδειξε ικανός στο ψηλό παιχνίδι, «έπαιρνε» σωστά μέτρα όταν ο Ντούμπερετ έβγαινε ψηλά για να πιέσει και έμπαινε δυνατά στις φάσεις για να ανακόψει τον αντίπαλο.
Κέζος
Ο Φώτης Κέζος χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τον Δέλλα σαν στόπερ, όταν αποχώρησε από το γήπεδο ο Τσούπρος και εν συνεχεία σαν αμυντικό χαφ, παίρνοντας τη θέση του Γεωργέα. Σαν «κόφτης» έδειξε καλύτερα στοιχεία, κερδίζοντας μονομαχίες και μοιράζοντας σωστά τη μπάλα.
Γεωργέας
Για περίπου 20 λεπτά αγωνίστηκε ο Φούλης, παίζοντας σαν αμυντικό χαφ δίπλα στον Κορδέρο. Για εκεί φαίνεται πως τον υπολογίζει σε πρώτη φάση, με τον Γεωργέα να λειτουργεί σαν συνδετικός κρίκος μεταξύ μεσαίας γραμμής και άμυνας. Μιλούσε συνεχώς στους συμπαίκτες του, λειτουργώντας σαν δεύτερος προπονητής εντός γηπέδου. Ρόλο που αναμένεται να έχει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς η εμπειρία του αποτελεί οδηγό για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ.
Κορδέρο
Ο Ισπανός μέσος μπήκε ορεξάτος στο γήπεδο, με σχεδόν όλες τις πάσες της ΑΕΚ να ξεκινούν από τα πόδια του, ενώ βοήθησε πολύ και στο ανασταλτικό κομμάτι, με πολλά τρεξίματα και κάλυψη χώρου. Έδωσε την ασίστ στο γκολ του Μπρέσεβιτς, είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να σκοράρει και έδειξε ένα μέρος των ποιοτικών χαρακτηριστικών που διαθέτει και στα οποία ποντάρουν πολλά ο Δέλλας και οι συνεργάτες του.
Δημγκιόκας
Κυρίως σε ρόλο δεξιού εξτρέμ χρησιμοποίησε τον Αλέξανδρο Δημγκιόκα ο Τραϊανός Δέλλας, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να προσπαθεί τα πρώτα λεπτά της παρουσίας του στο γήπεδο να δημιουργήσει ρήγματα από τα δεξιά, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα η απόδοσή του μειωνόταν. Στα τελευταία λεπτά άλλαξε θέσεις με τον Μούργκα και πέρασε στα αριστερά, χωρίς να καταφέρει να κάνει κάτι το ιδιαίτερο.
Μούργκα
Ο 20χρονος Σλοβένος ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, ταλαιπωρώντας τους αντίπαλους αμυντικούς με διαδοχικές ντρίπλες από τα αριστερά, όπου χρησιμοποιήθηκε και την περισσότερη ώρα. Είχε όρεξη, «κυνήγησε» το γκολ και φαίνεται πως λογίζεται για τα βασικά «εργαλεία» της Ένωσης τη σεζόν που ξεκινάει.
Ράμα
Μπορεί αν έπαιξε μόλις 20 λεπτά, ωστόσο ο Ρενάλτνο Ράμα συνέχισε στους ρυθμούς που έχει συνηθίσει να κινείται τελευταία, όντας από τους καλύτερους της ΑΕΚ στο γήπεδο το διάστημα που αγωνίστηκε. Βρήκε δίχτυα με μια υποδειγματική εκτέλεση φάουλ, ενώ αναζητούσε συνεχώς διάδρομο να σουτάρει, κάτι που κάνει και στις προπονήσεις, με ιδιαίτερη μάλιστα επιτυχία.
Μπρέσεβιτς
Το «θωρηκτό» της ΑΕΚ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ένωσης και έδειξε κάποια από τα στοιχεία για τα οποία ο Δέλλας κατέληξε σε αυτόν για τη θέση του βασικού φορ. Δυνατός, με αντίληψη του χώρου, παίκτης ομάδας, καλό «σπάσιμο» της μπάλας. Ο Κροάτης τελείωσε πολύ ωραία τη φάση που ξεκίνησε από τον συνδυασμό των Γεωργέα-Κορδέρο ενώ λίγο έλειψε να πετύχει ένα ακόμα πιο όμορφο γκολ, όταν από πλάγια και δύσκολη θέση σούταρε δυνατά με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Καζβιρόπουλος
Ο 17χρονος μέσος πέρασε στο γήπεδο τα τελευταία 8 λεπτά αγωνιζόμενος σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον φορ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του δεν δίστασε να πάρει πρωτοβουλίες και να προσπαθήσει να αναλάβει οργανωτικό ρόλο, ενώ λίγο πριν το τέλος του αγώνα με μία περίτεχνη ενέργεια πέρασε δύο αντιπάλους και μπήκε στην περιοχή, με το σουτ που επιχείρησε να κοντράρει και να μην φτάνει στο τέρμα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002