Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2013

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ..

Αυτή η κακή αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ, που εμφάνισε και στο Βόλο κόντρα στη Νίκη, μπορεί να αλλάξει... Και θα αλλάξει αν γίνουν τα εξής: Αρχικά, αν οι τρεις παίκτες που (ΣΙΓΟΥΡΑ) θα έρθουν (στόπερ και δύο εξτρέμ) είναι επίπεδου τουλάχιστον... Κορδέρο κι όταν η δουλειά από τον Δέλλα συνεχιστεί και αρχίσει να αποδίδει - καθώς για την ώρα η δουλειά που γίνεται (γιατί γίνεται...) δεν έχει δείξει τα σημάδια της. Η ΑΕΚ έχασε εύκολα 3-1 από τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό και το κακό είναι ότι είχε πρόβλημα σε πολλά στοιχεία στο παιχνίδι της, δείχνοντας ότι ακόμη είναι στο... μηδέν. Μόνο το γκολ του 17χρονου Καζβιρόπουλου, ο οποίος έδειξε ότι έχει και καρδιά και ταλέντο να σταθεί σε αυτή την ομάδα, γλύκανε κάπως την εικόνα. Κατά τα λοιπά, θέλει πολλή δουλειά ακόμα σε όλους τους τομείς... Η ΑΕΚ είχε πρόβλημα στο κέντρο της άμυνά της, είχε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, είχε και πρόβλημα στα στημένα, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Αν ψάξουμε να βρούμε κάτι θετικό από το σημερινό φιλικό πλην της γκολάρας του Καζβιρόπουλου είναι η άνοδος του Ρόβα και ο Βούρας που μπορεί να δέχθηκε τρία τέρματα, αλλά έδειξε ότι μπορεί να σταθεί κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.
Η ΑΕΚ του πρώτου μέρους
Οι χτυπητές αδυναμίες της ΑΕΚ φάνηκαν ξεκάθαρα στα πρώτα 45 λεπτά. Το πρώτο ημίχρονο «έφυγε» με τη Νίκη Βόλου μπροστά στο σκορ με 1-0 χάρη το γκολ του Σοϊλέδη στο 35', από μία φάση που ο Γιέσιτς εξέθεσε αμυντικά τον Τσουμάγκα από αριστερά και η σέντρα του στο δεύτερο δοκάρι εξέθεσε πάλι όλο το κέντρο άμυνας της ΑΕΚ, καθώς ουδείς κατάφερε να διώξει με τον σκόρερ να πετάγεται μπροστά από τον Δημγκιόκα και να κάνει από κοντά το 1-0. Ήταν μία φάση που έψαξε πολλές η γηπεδούχος ομάδα. Η ΑΕΚ εμφάνιζε προβλήματα από τα άκρα, εκεί που κυρίως από τα δεξιά ο Αργυρίου είχε πολλά προβλήματα. Η Νίκη Βόλου αναπτυσσόταν από τα άκρα, υπήρχαν κενά στην άμυνα της ΑΕΚ (Ο Τσούπρος με τον Σταθάκη ξεκίνησαν στόπερ, με τον πρώτο να δείχνει νευρικός), ενώ κυνηγούσε τις φάσεις και από τα στημένα. Είναι χαρακτηριστικό πως η ΑΕΚ «έδωσε» στη Νίκη Βόλου 6 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο, εκ των οποίων τα περισσότερα μύριζαν φάση... Ο Βούρας όμως ήταν εκεί, όντας ο μοναδικός που τα έβαζε με την «αεροπορία» της Νίκης.
Το πρόβλημα της ΑΕΚ λοιπόν ήταν αμυντικό και σοβαρό, αλλά δεν ήταν μόνον αυτό... Το 4-2-3-1 δε λειτούργησε. Ο Κορδέρο με τον Ρόβα ήταν αμυντικά χαφ και οι δύο που κάπως ξεχώρισαν στο πρώτο μέρος. Και αυτοί νευρικοί πάντως, κι εκείνοι βιαστικοί στις μεταβιβάσεις τους, η ΑΕΚ έχανε πολλές επιθέσεις από βιαστικά λάθη. Η ομάδα αδυνατούσε να αναπτυχθεί σωστά, με τη μπάλα να μη φτάνει ποτέ στο πρώτο ημίχρονο στον Μπρέσεβιτς. Ο Ανάκογλου έπαιξε για 35 λεπτά πίσω από τον Κροάτη, έχοντας δεξιά του τον Δημγκιόκα και αριστερά του τον Γροντή. Για τα τελευταία δέκα λεπτά ο Δέλλας έβαλε τον Γροντή πίσω από τον Μπρέσεβιτς (στη θέση του δηλαδή), τον Ανάκογλου δεξιά και τον Δημγκιόκα αριστερά. Μόνο για 5 λεπτά στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΚ κυκλοφόρησε κάπως καλά τη μπάλα, όταν η Νίκη Βόλου έδωσε χώρο στην Ένωση... Και πάλι όμως υπήρχε δυσκολία στη δημιουργία φάσεων. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε μόνο ένα καλό σουτ του Ρόβα στο πρώτο τέταρτο και πολλά υπέρ της κόρνερ που έφυγαν χωρίς καμία ουσία...
Η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο
Σε δεύτερο φιλικό σερί ο Δέλλας ξεκίνησε να κάνει τις αλλαγές του όχι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά από το 50' και έπειτα. Η ΑΕΚ όμως και πάλι δεν είδε βελτίωση. Μπορεί αμυντικά να έγινε πιο... σίγουρη, αλλά δημιουργικά και επιθετικά δεν έδειξε απολύτως τίποτα. Σοβαρό πρόβλημα η σωστή μεταβίβαση της μπάλας, με τους παίκτες να κάνουν λάθος μετά από 2-3 μεταξύ τους πάσες. Η Νίκη Βόλου πιο σίγουρη, πιο γυμνασμένη, πιο ορθολογική ως ομάδα ήξερε μέσα στο γήπεδο τι να κάνει... Πίεζε σχετικά ψηλά την ΑΕΚ, κάλυπτε χώρους και δεν άφηνε τους Ενωσίτες να παίξουν φάτσα με το τέρμα. Χαρακτηριστικό της ανύπαρκτης επιθετικής ανάπτυξης της ΑΕΚ το γεγονός ότι ο Ιβάν Μπρέσεβιτς βγήκε στο 80' (μπήκε ο Παυλής στη θέση του) και όλο αυτό το διάστημα δεν πήρε μία σωστή μπαλιά! Και όταν ο βασικός και μοναδικός σου στη διάταξη φορ δεν παίρνει ούτε μία πάσα σε 80 λεπτά συμμετοχής του τότε υπάρχει τεράστιο πρόβλημα.
Η ΑΕΚ πάντως έστω και όντας κακή δημιουργικά κατάφερε να μειώσει στο 86' με ένα παιδί που δείχνει πως έχει εξαιρετικό ταλέντο. Ο λόγος για τον 17χρονο Καζβιρόπουλο, ο οποίος είχε μπει στο 63' στο ματς στη θέση του Γροντή και με ένα εκπληκτικό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή έκανε στο 86' το 2-1 για την ΑΕΚ.
Κι ενώ μετά το γκολ η ομάδα έδειξε να παίρνει... ψυχολογικά τα πάνω της, ήρθε πάλι η απειρία και οι μεγάλες αμυντικές της ομάδας, να δείξουν ότι πρέπει να υπάρξει πολλή δουλειά... Ο Ντούμπερετ στο 88' έκανε ένα αχρείαστο φάουλ στα πλάγια, έγινε το φάουλ στη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ, κανείς δεν πήδηξε στη διεκδίκηση της μπάλας, παρά μόνο ο Χόβε που με καρφωτή κεφαλιά έκανε το τελικό 3-1.
 

ΑΕΚ:
Βούρας, Αργυρίου (59' Τζανετόπουλος), Τσουμάγκας (63' Μούργκα), Σταθάκης (59' Τσουκαλάς), Τσούπρος (73' Ντούμπερετ), Κορδέρο (69' Παληαρούτας), Ρόβας (80' Ζιβάνοβιτς), Ανάκογλου (84' Τσεβάς), Γροντής (63' Καζβιρόπουλος), Δημγκιόκας (49' Πεταυράκης), Μπρέσεβιτς (80' Παυλής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002