Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Αυγούστου 20, 2013

O BAΣΙΛΗΣ ΡΟΒΑΣ..

Ο Βασίλης Ρόβας ήρθε στην ΑΕΚ φέτος και αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες του Κιτρινόμαυρου ρόστερ, με το τεχνικό επιτελείο να στηρίζει πολλά πάνω του για την επόμενη μέρα. Ο 28χρονος μέσος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Ένωσης από το Πήλιο και μίλησε για την απόφασή του να αγωνιστεί με την ΑΕΚ στη Γ Εθνική, την επόμενη μέρα και τους στόχους του.
Ο Ρόβας είπε πως ίσως ήταν τελικά... γραφτό να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο, καθώς και στο παρελθόν οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία, ωστόσο τότε η υπόθεση δεν ολοκληρώθηκε θετικά. Όπως είπε τώρα είναι ακόμα πιο «φτιαγμένος» με την προοπτική της ΑΕΚ και θέλει να δώσει ότι καλύτερο μπορεί για τον σύλλογο, προκειμένου να ζήσει μαζί του όλα όσα έχει ονειρευτεί.
Παράλληλα, τόνισε πως διάλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 4 γιατί ήταν ο αγαπημένος ενός αδερφικού του φίλου, «άρρωστου» ΑΕΚτζή, ο οποίος δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον στην ζωή. Διαβάστε τι είπε ακόμα για τον Δέλλα, τον Λυμπερόπουλο, τον Μπάγεβιτς αλλά και τους αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρόβας:
- Βασίλη, νέο ξεκίνημα. Είσαι από τα πιο έμπειρα παιδιά αυτής της ομάδας, ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις;
«Για μένα είναι μία εμπειρία πρωτόγνωρη. Και για την ομάδα πιστεύω. Όλοι ξεκινάμε από το μηδέν. Μπορεί η ΑΕΚ να είναι στη Γ' εθνική, ωστόσο «χτίζεται» κάτι πολύ μεγάλο για να κατακτήσει τίτλους και ο κόσμος να χαρεί τα επόμενα χρόνια. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Όλα τα παιδιά είμαστε μία οικογένεια και για μένα αυτό μετράει πολύ. Ο ένας είναι δίπλα στον άλλο. Εμείς οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, δηλαδή, εγώ, ο Νίκος Γεωργέας και ο Κορδέρο, έχουμε τη μεγαλύτερη «ευθύνη». Θα δώσουμε τα πάντα για την ομάδα
- Ποιο είναι το συναίσθημα να μπαίνεις στο γήπεδο με τη φανέλα της ΑΕΚ μεν, αλλά να έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες όπως η ΑΕ Διμηνίου και ο Ρήγας Φεραίος;
«Πρωτόγνωρα συναισθήματα. Δεν το έχω συνηθίσει να παίζω Γ' Εθνική, όπως και τα περισσότερα παιδιά. Αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το τώρα, να δούμε την πραγματικότητα γιατί αυτό θα είναι το μυστικό που θα μας κάνει να φτάσουμε γρήγορα στη μεγάλη κατηγορία, εκεί που ανήκει η ΑΕΚ»
- Πως πήρες την απόφαση να παίξεις στη Γ' Εθνική; Είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή που παίζει στη Super League να κατέβει δύο σκαλιά κάτω;
«Κάποια στιγμή διάβασα σε μία εφημερίδα ότι δεν έπαιξαν καθόλου ρόλο οι κ. Δέλλας και Λυμπερόπουλος. Σας πληροφορώ ότι αν δεν ήταν αυτοί οι δύο δε θα ήμουν στην ΑΕΚ. Όχι ότι κάνω χάρη. Ίσα, ίσα. Χάρη μου κάνει η ΑΕΚ. Εγώ βρίσκομαι εδώ για να διεκδικήσω αυτό που τόσα χρόνια ονειρεύομαι και πιστεύω για μένα. Να ζήσω μεγάλες στιγμές με την ΑΕΚ που μου έχουν λείψει από την καριέρα μου. Κάθε μέρα δουλεύω σκληρά για να διεκδικήσω τη θέση μου στην ενδεκάδα. Δεν είμαι σίγουρος και κάθε Κυριακή δίνω εξετάσεις».
- Αγωνίζεσαι στο κέντρο όπου υπάρχει υπεροπλία. Αισθάνεσαι ότι αυτή είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας;
«Σίγουρα. Μία ομάδα αν δεν έχει κέντρο δεν έχει ομάδα. Πιστεύω όμως ότι το μυστικό δεν είναι το να έχεις κάποιον ηγέτη. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν ηγέτες. Υπάρχει ομάδα, σύνολο, ομοιογένεια και οικογένεια. Αν τα έχεις αυτά, τα υπόλοιπα είναι πανεύκολα. Η ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή είναι μία νέα ομάδα. Χρειάζεται σκληρή δουλειά ώστε ο ένας να γνωρίσει τον άλλο. Το βλέπετε και εσείς πως αγώνα με αγώνα η ομάδα θα είναι διαφορετική και καλύτερη».
- Πως είναι ο Τραϊανός Δέλλας ως προπονητής;
«Ο κ. Δέλλας τώρα ξεκινάει την καριέρα του. Αυτό που βλέπω είναι ότι θέλει πειθαρχία, όπως πιστεύω ότι ήταν ως ποδοσφαιριστής. Προσπαθεί να μας περάσει την ισχυρή προσωπικότητά του και σε μας τους ποδοσφαιριστές. Μέσα στο γήπεδο τον σεβόμαστε. Οι πλάκες θα γίνουν εκτός προπόνησης και εκτός γηπέδου. Στόχος του είναι η ομάδα να είναι μία αγαπημένη οικογένεια. Μόνο τότε θα έρθουν τα αποτελέσματα...».
- Στο τάβλι είναι... καλός;
«Καλός είναι, αλλά ο Ντούσαν είναι πολύ καλύτερος...».
- Που θεωρείς ότι η ΑΕΚ έχει αδυναμίες;
«Είναι δύσκολη ερώτηση και δε θέλω να εκφέρω άποψη για το αγωνιστικό κομμάτι. Για αυτό είναι υπεύθυνοι οι προπονητές. Είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε την ομάδα. Το τεχνικό τιμ κάνει πολλές δοκιμές και ακόμα η ομάδα δεν έχει μονταριστεί. Την ομάδα θα την κρίνω στα «καλά» φιλικά, με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τη Νίκη Βόλου και την Ομόνοια. Εκεί θα μπορώ να σας πω που χρειαζόμαστε ενίσχυση, ή βελτίωση... Απλά πιστεύω και έχω τη χαρά να σας πω με το χέρι στην καρδιά, ότι όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην ΑΕΚ έχουν ποιότητα. Σίγουρα δε θα βγούνε όλα στο μέλλον, αλλά βλέπω ότι τα παίρνουν εύκολα...».
- Ο δικός σου ρόλος μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Σε είδαμε αρχικά ως «κόφτη» και τις τελευταίες μέρες ως εσωτερικό μέσο. Ποιος σου ταιριάζει καλύτερα;
«Όλα τα προηγούμενα χρόνια η θέση μου ήταν «κόφτης». Δεν έχω πρόβλημα. Όπου μου πει ο προπονητής εγώ θα παίξω. Εγώ θα δουλεύω καθημερινά για να είμαι αντάξιος σε αυτή την ομάδα που έχει αυτή την ιστορία. Ο κόσμος θέλω να με γνωρίσει μέσα στο γήπεδο και όχι για κάποιο άλλο λόγο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μείνω για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ».
- Μοιάζει τετριμμένο και κλισέ, αλλά σας βλέπουμε σα μία οικογένεια. Ποιο είναι το μυστικό για αυτό;
«Κάθε μέρα προσπαθούμε, ειδικά εμείς οι πιο μεγάλοι να είμαστε όσο πιο απλοί γίνεται με τους μικρούς. Να υπάρχει μία θετική ενέργεια ώστε και οι πιτσιρικάδες να μην είναι κλεισμένοι στον εαυτό τους και να λένε ότι αισθάνονται. Επίσης οι προπονητές είναι κοντά μας και δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσά μας».
- Έχεις διαλέξει έναν αριθμό στη φανέλα (σ. σ. 4) που συμβολίζει πολλά. Την έχει φορέσει ο Στέλιος Μανωλάς, ο Κάρλος Γκαμάρα, ο Μπρούνο Άλβες. Για ποιο λόγο επέλεξες το συγκεκριμένο νούμερο;
«Ήταν το αγαπημένο ενός φίλου μου που ήταν και άρρωστος ΑΕΚτζής, αλλά έχει φύγει από τη ζωή εδώ και τέσσερα πέντε χρόνια. Του το είχα τάξει. Του είχε πει πως όταν κάποια στιγμή παίξω στην ΑΕΚ θα το φορέσω. Ήταν να γίνει πιο νωρίς. Όταν έπαιζα στον Ατρόμητο και στην ΑΕΚ ήταν ο κύριος Ντέμης. Τότε στη θέση του τεχνικού διευθυντή βρισκόταν ο κ. Μάρκος και ήταν να έρθω στην ΑΕΚ. Τελικά δεν προχώρησε... Εντάξει δεν πειράζει... Ήρθα τώρα. Καλύτερα τώρα από το μηδέν! Να με αγαπήσει ο κόσμος για αυτά που θα προσφέρω στην ομάδα μέσα στο γήπεδο. Όλα τα άλλα είναι... εύκολα»!
- Θεωρείς ότι ήταν γραφτό να έρθεις;
«Δε θα το παίξω οπαδός. Αλλά στεναχωριόμουν τα προηγούμενα χρόνια όταν έβλεπα να μας κερδίζουν και να λένε το ΑΕΚάκι. Η ΑΕΚ είναι αγαπητή σε όλη την Ελλάδα. Τώρα που ήρθα στην ομάδα, ελπίζω να δεθώ ακόμα πιο πολύ και να δώσω όχι το 100%, αλλά όλο μου το είναι...»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002