Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Αυγούστου 29, 2013

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ..

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου σας υποδέχεται στη νυχτερινή ζώνη του ΑΕΚ1924 ανοίγοντας τον φάκελο «μεταγραφικός προγραμματισμός». Αντιτίθεται στην εύκολη και ανεδαφική κριτική θυμίζοντας ότι πολλοί παίκτες δεν ήθελαν την ΑΕΚ της Γ’ ενώ άλλοι ζητούσαν χρήματα που δεν έβρισκαν ούτε στην Πρέμιερ Λιγκ. Αφήστε δε τους μανατζαραίους…
mikriFwnΔεν είναι εύκολο να εργάζεσαι στην ΑΕΚ και να αντιμετωπίζεις αρνήσεις, να βρίσκεις πόρτες ερμητικά κλειστές, να συναντάς ανθρώπους που: Α) Δεν θέλουν να το συζητήσουν καν. Β) Αδυνατούν (και δικαίωμά τους) να κατανοήσουν τι είναι αυτό που γεννιέται και «έρχεται» σύμφωνα και με το σύνθημα των κιτρινόμαυρων ημερών. Γ) Εγείρουν υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις για ομάδα Γ’ Εθνικής. Ακριβώς επειδή ξέρουν ότι υπάρχει ο Μελισσανίδης!
mikriFwnΑυτή είναι όμως και η αλήθεια, η σκληρή πραγματικότητα. Αν είχαν επικοινωνηθεί από τους ανθρώπους της ομάδας όσα υπερβολικά και περίεργα συνάντησαν στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της Ένωσης, ενδεχομένως και να είχαν αποφευχθεί όλη αυτή η βαβούρα και η παραφιλολογία των τελευταίων ημερών που εύκολα εκστομίζεται ή διαχέεται στο διαδίκτυο, κυρίως μέσω των socialmedia.
mikriFwnΜας αρέσει, δεν μας αρέσει, η ΑΕΚ βρήκε δυσκολίες. Επικοινώνησε με πολλούς παίκτες, αλλλά συνάντησε διάφορες καταστάσεις. Από ομάδες που έχουν μάθει να λειτουργούν δορυφορικά και να υποκλίνονται στον «άρχοντα» της Σούπερ Λίγκας, είτε από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές: Άλλοι δεν ήθελαν να ακούν για Γ’ Εθνική και άλλοι ζητούσαν τρελά χρήματα για την κατηγορία.
mikriFwnΧρήματα που δεν θα έβρισκαν ποτέ ούτε σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας και μάλιστα για τριετείς συνεργασίες! Αφήστε τους μανατζαραίους (αρκετούς, όχι όλους) που όταν κατάλαβαν ότι ο Μελισσανίδης δεν έχει πολλά πουγγιά για την αφεντιά τους, λειτούργησαν από τη μεριά τους ανασταλτικά σε διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις.
mikriFwnΜοιραία η ΑΕΚ μετέβη στο Πήλιο με ένα σχήμα μεταβατικό. Αποφασίστηκε να δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά, να εντοπιστούν τα κενά και κατόπιν να γίνουν οι καίριες κινήσεις για να καλυφθούν αυτά. Εμφανίστηκαν ενδεχομένως περισσότερα από τα αναμενόμενα, όμως και τούτο ήταν ένα ενδεχόμενο.
mikriFwnΔεν θα έπρεπε να αποτελεί την ευκαιρία για ανεδαφικές κριτικές και έξαρση της συνωμοσιολογίας. Είπαμε, τα κάστρα γκρεμίζονται από μέσα και από μέσα δυστυχώς (έστω και περιφερειακά του πυρήνος) προκαλούνται και πάλι αντιπαλότητες και χτίζονται αμφιβολίες. Ανούσιες και παραπλανητικές, τουλάχιστον κρίνοντας από την αερόλογη επιχειρηματολογία. Από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ουσιαστικά πράγματα και λένε ή γράφουν από το μυαλό τους…
mikriFwnΓια τη μεταγραφική αντεπίθεση λοιπόν δεν είδα να κόπτονται πολλοί ή έστω να την αναγνωρίζουν. Το ότι η ΑΕΚ είχε έτοιμους προς υπογραφή τους Πόποβιτς, Τσιρίλο, Ντακόλ και Πλατέλλα (ενώ παράλληλα μιλούσε με Σίσιτς, Φαγέ και 2-3 ακόμα) αντί να αντιμετωπιστεί ως ετοιμότητα, κατηγορήθηκε ως προχειροδουλειά! Ότι τάχα μου δεν υπάρχει σχέδιο… Ότι δεν χτίζεται λέει ομάδα για τη Σούπερ Λίγκα… Αυτό είναι τουλάχιστον αγένεια!
mikriFwnΘυμίζω ότι η ΑΕΚ είναι στη Γ’ Εθνική. Και ήδη έχει ένα ρόστερ υπερπλήρες για την κατηγορία. Το οποίο το επόμενο καλοκαίρι θα χρειαστεί τουλάχιστον 6-8 ποιοτικές προσθήκες για να πρωταγωνιστήσει στη Β’. Το πώς θα φτιάξεις ομάδαρα Σούπερ Λίγκας στη Γ’ ενώ το παρασκήνιο λειτουργεί εις βάρος σου και πολλές πόρτες είναι κλειστές, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
mikriFwnΌσο για το σκάουτινγκ; Αυτό θα κριθεί σε βάθος χρόνου, από το ερχόμενο καλοκαίρι και μετά. Διότι όποιος νομίζει ότι τα ταλέντα ανακαλύπονται σε διάστημα δύο-τριών μηνών (από την ημέρα που ο Μελισσανίδης τους φώναξε αιφνιδίως στο κότερό του ζητώντας άμεση άνοδο στη Β’ και χτίσιμο ελληνικής ομάδας, χωρίς κανείς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει μπροστά του) απλώς δεν γνωρίζει τίποτα από οργάνωση ποδοσφαιρικής κατασκοπείας. Για να μην πω από αθλητισμό γενικότερα…
mikriFwnΔεν είναι ώρα για πανικό. Υπομονή, πίστη και στήριξη χρειάζεται η ΑΕΚ. Και καλοπροαίρετη κριτική ασφαλώς, αρκεί να έχουμε να πούμε κάτι, όχι να λέμε για να κλέψουμε εντυπώσεις ή να προκαλέσουμε ανακατωσούρα για να φαινόμαστε έξυπνοι. Καλό ξημέρωμα σε όλους, μία όμορφη ημέρα να έχουμε! Τα λέμε πάλι εδώ, αργά το βράδυ της Πέμπτης, στο ΑΕΚ1924.gr, στο ιντερνετικό σπίτι του κάθε ΑΕΚτζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002