Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Αυγούστου 27, 2013

AΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ SPORTDAY..

Μεγάλο καλό έκαναν στην ΑΕΚ τα δύο τελευταία τεστ με ομάδες Β' Εθνικής. Ειδικά αυτό με τη Νίκη Βόλου. Ανέδειξαν στο 100% τις αδυναμίες της και τις ανέδειξαν περίπου ένα μήνα πριν ξεκινήσει αυτό το πρωτάθλημα που θα μείνει... αξέχαστο. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι και χρόνος υπάρχει και χρήμα, περιμένουμε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Και να γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν.
 
Γιατί άραγε έπρεπε να ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, για να καλυφθούν τα κενά που βγάζουν μάτι; Αγνωστο... Δεν είναι πάντως εύκολο να πιστέψει κανείς ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ που ξέρουν... πολύ από ποδόσφαιρο, εκτιμούσαν ότι η ομάδα είναι καλυμμένη μεσοεπιθετικά. Καθόλου καλυμμένη δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι. Σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν παίζει, η ΑΕΚ οφείλει να έχει επαρκή αριθμό μεσοεπιθετικών και επιθετικών, με αξία. Ας μην είναι όλοι έμπειροι, πρέπει όμως όλοι να έχουν αξία, διότι θα απαιτηθούν πολλά γκολ. Και προς Θεού, ας μην αγχώσουμε τον κόσμο της ΑΕΚ, με την πορεία της ομάδας σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα...
 
Η Νίκη Βόλου που νίκησε εύκολα την «Ενωση» με 3-1 και της έκανε πολλές φάσεις για γκολ, είναι μια μέτρια ομάδα, χωρίς ομοιογένεια. Είναι από τις τυπικές ομάδες της Β' Εθνικής που κάθε καλοκαίρι διώχνουν καμιά 15αριά παίκτες και παίρνουν άλλους τόσους. Δεν είχε όμως κανένα πρόβλημα να επιβληθεί του «Δικεφάλου» και το καμπανάκι χτύπησε δυνατά.
 
Θα διαπιστώσαμε επίσης ότι η Νίκη Βόλου είχε έξτρα κίνητρο να νικήσει την ΑΕΚ και η... κλωτσιά έπεσε σύννεφο. Φαντάζεστε, λοιπόν, τι κίνητρο θα έχουν οι ομάδες της Γ' Εθνικής για να κάνουν ζημιά στην ΑΕΚ; Τον αγώνα της... ζωής του θα προσπαθεί να κάνει κάθε ένας από τους αντιπάλους της ΑΕΚ σε παιχνίδια που θα δείχνει η τηλεόραση. Ολοι θα θέλουν να γίνουν ήρωες και να αναδειχθούν σε παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ. Ας βάλουμε κι αυτή την παράμετρο στο τραπέζι. Καμία πιθανότατα από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στη Γ' Εθνική δεν θα έχει την αξία της Καλαμαριάς ή της Νίκης Βόλου (το θέαμά τους σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι... σοκαριστικό), αλλά όλες τους και κάθε ένας από τους παίκτες τους θα έχουν τεράστιο κίνητρο.
 
Για να μη δίνει δικαιώματα, η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση. Και για να πετύχει τον στόχο της ανόδου χωρίς... καρδιακά επεισόδια και για να «γλυκαίνει» τον κόσμο της, με καλύτερο θέαμα. Χρειάζεται οπωσδήποτε στόπερ (ίσως και ένα πλάγιο μπακ), ακραίους επιθετικούς και έναν ακόμη σέντερ φορ. Και όσοι έρθουν, πρέπει να είναι έτοιμοι από... χθες. Χρειάζεται επίσης να βελτιωθεί μέσα από την καθημερινή δουλειά. Δεν είναι δυνατόν, για παράδειγμα, παίκτες όπως ο Κορδέρο, ο Ρόβας και ο Ανάκογλου να μην μπορούν να κρατήσουν την μπάλα στη μεσαία γραμμή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002