Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Αυγούστου 20, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλή εβδομάδα να έχουμε. Και αυτή... δεν είναι μια κρίσιμη εβδομάδα. Μου έχει λείψει να το γράψω αυτό αφού προαναγγείλει τόσες κρίσιμες εβδομάδες που δυστυχώς δεν οδήγησαν παρά στο απόλυτο μηδέν. Στο μηδέν από το οποίο ξεκινήσαμε ξανά στις 10 Ιουλίου επίσημα. Φυσικά δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά ΑΕΚ, την ΑΕΚ που θέλουμε, η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο αν και θα επιμείνω στην πρόβλεψη πως όταν αρχίσει το πρωτάθλημα η ομάδα θα είναι σίγουρα καλύτερη από την περυσινή που έπαιξε στην Σούπερ Λίγκ και απέτυχε στο αυτονόητο. Ομως η ΑΕΚ που θα χτιστεί για να επιστρέψει και να σαρώσει τους τίτλους φυσικά δεν είναι ούτε στο 1% τώρα. Φυσικά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως αυτή η ομάδα έχει βασικό στόχο την άνοδο και το όποιο κύπελλο βρεθεί στον δρόμο της.
@ Για τους στόχους αυτούς μόνο η αξία 5-6 παικτών αλλά κυρίως η επαγγελματική δουλειά και η φυσική κατάσταση που θα έχει η ομάδα θα είναι υπεραρκετά. Ολα αυτά βέβαια μαζί με το ασήκωτο για τους μελλοντικούς αντιπάλους ειδικό βάρος της φανέλας και την παρουσία του κόσμου που όμως επιμένω πως δεν φτάνουν μόνα τους ακόμη και στην Γ Εθνική. Στην Α δεν έφτασαν πάντως σίγουρα και ήμουν από τους λίγους που από πέρυσι τέτοιες μέρες έλεγα πως το «ΑΕΚ είσαι δεν πέφτεις» είναι καταστροφή. Ετσι καταστροφή θα ήταν και το «ΑΕΚ θα ανέβεις» που θα ζούσαμε φέτος με καμιά διοίκηση Ερτσου ή Σταθάκου ή του άλλου του μίκι μάους με το μούσι που πρόσφατα διάβασα ότι έγραψε πως η ΑΕΚ θα έχει πρόβλημα αφού για να μπορέσει μια εταιρία να πτωχεύσει πρέπει πρώτα να... πληρωσει τις υποχρεώσεις της! Δεν σκέφτηκε καν πως έτσι δεν θα υπήρχε πτώχευση στον πλανήτη ΓΗ και στις επιχειρήσεις αφού μόνο ο ορισμός του μαλάκα θα πλήρωνε τα πάντα και μετά θα... πτώχευε.  Με αυτούς θα ξεκίναγε το ταξίδι της επιστροφής και δυστυχώς θα ξεπέρναγε και την... Οδύσεια με αμφίβολη εξαιρετικά την άφιξη στην... Ιθάκη.
@ Η ΑΕΚ θα ανέβει τρένο τις κατηγορίες και θα φτάσει έτοιμη για να... κόψει κώλους στην Α Εθνική επειδή είναι πάλι δυνατή και όχι απλά επειδή είναι ΑΕΚ. Αυτό πρέπει να είναι το μεγαλύτερο μάθημα που έμεινε πέρυσι από όλους.  Η ΑΕΚ έχει δυναμώσει απίστευτα σε ιδιοκτησιακό - διοικητικό επίπεδο. Και θα γίνει αναγκαστικά δυνατή και στο γήπεδο. Επαναλαμβάνω πως 8-9 παίκτες από την φετινή ομάδα να είναι και του χρόνου στην 18αδα και αν έχουν βγει και 2-3 από τους μικρούς θα μιλάμε για μεγάλη επιτυχία. Η μεγαλύτερη βέβαια και της ΑΕΚ και του ίδιου θα είναι να βγει ο Δέλλας. Να καταφέρει η ΑΕΚ να είναι η πρώτη Ελληνική ομάδα που θα βγάλει έναν προπονητή υψηλού επιπέδου που να μπορεί να σταθεί και στην Ευρώπη όταν το αποφασίσει.
@ Από το χθεσινό παιχνίδι φυσικά όλα τα λεφτά είναι ο κόσμος της ΑΕΚ. Κόσμο που τόσο μακριά από την έδρα της δεν θα είχε καμία ομάδα της Σούπερ Λιγκ σε τέτοιου επιπέδου ματς. ΚΑΜΙΑ. Ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει να βοηθήσει, να είναι δίπλα στα δύσκολα επειδή βλέπει προοπτική. Εχει πάλι όραμα παρά την τεράστια πίκρα της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε. Από εκεί και πέρα ο Μπρέσεβιτς είναι ακριβώς ο φορ που ήθελε η ομάδα για την συγκεκριμένη κατηγορία και σε μια ηλικία που μέσα από την βελτίωση μπορεί να τον φέρει χρήσιμο σαν έξτρα λύση ακόμη και στην ΑΕΚ πρωταθλητισμού μετά από δύο χρόνια. Εχει το γκολ με άμεση εκτέλεση και διαφορετικούς τρόπους, έχει και το ομαδικό παιχνίδι.  Για την συγκεκριμένη κατηγορία έκανε από την μέρα που αποκτήθηκε και με το παραπάνω. Για το μέλλον θα δείξει ο χρόνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002