Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Αυγούστου 23, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ !

@ Για αυτό γίνονται τα φιλικά, για αυτό χρειάζεται και η... τηλεόραση. Νομίζω πως η εικόνα της ΑΕΚ στον χθεσινό αγώνα με την Καλαμαριά ήταν η καλύτερη προσγείωση στην πραγματικότητα. Για όλους θα έλεγα. Οχι μόνο για όσους είναι στην ομάδα αλλά και για τους οπαδούς. Η ΑΕΚ θα επιστρέψει τρένο αλλά αυτό δεν θα γίνει από μόνο του. Αντίθετα οι ελπίδες θα ήταν ελάχιστες αν δεν είχε μπει μπροστά ο Μελισσανίδης. Τώρα υπάρχει σιγουριά. Ομως η ΑΕΚ επειδή θα απέχει δύο χρόνια από το φυσικό της περιβάλον,  δεν αρκεί απλά να επιστρέψει. Πρέπει κάθε μέρα να φωνάζει πως έρχεται.
@ Οταν τέλη Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβριο το αργότερο θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για το γήπεδο «Σοκ και Δέος»  ένα τεράστο μήνυμα θα σταλεί. Και κάθε μέρα, κάθε πέτρα που θα μπαίνει, κάθε μεγάλο βήμα που θα γίνεται προς το όνειρο τόσο η πίστη θα μεγαλώνει. Η ΑΕΚ όμως πρέπει να φωνάζει κάθε μέρα πως ΕΡΧΕΤΑΙ και αγωνιστικά. Αυτό αρμόζει στην ομάδα μας, αυτό αρμόζει αν το θέλετε και στον Μελισσανίδη, στον πανίσχυρο ιδιοκτήτη και full time διοικητή που επιτέλους, έστω και στο +5, απέκτησε. Η επίδειξη δύναμης σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς πρέπει να είναι... καθημερινή μέχρι την ώρα που η ΑΕΚ θα σηκώσει την πρώτη κούπα μέσα στο Ναό. Μέσα στο Βυζαντινό της κάστρο που στο μυαλό των σχεδιαστών του αλλά και στου Μελισσανίδη είναι ήδη έτοιμο.
@ Η χθεσινή ομάδα λοιπόν δεν έδειξε πως είναι έτοιμη να στέλνει σε κάθε αγώνα αυτό το μήνυμα και να προειδοποιεί για το τι θα γίνει σε δύο χρόνια.  Φυσικά δεν περιμένουμε να φτιαχτεί ομάδα που από φέτος θα χτυπάει τον ΟΣΦΠ. Θα είναι υπερβολή και δεν θα έχει κανένα νόημα. Ομως από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ δεν μπορεί να πορευτεί με μια ομάδα που απλά θα ανέβει. Για τον σκοπό αυτό όπως έχουμε ήδη γράψει το ρόστερ φτάνει και περισεύει.  Υπάρχουν παίκτες που ούτε κατά προσέγγιση δεν θα διαθέτει άλλη ομάδα και βέβαια απόλυτος επαγγελματισμός και προπονήσεις που θα κάνουν την διαφορά απέναντι σε πραγματικά Ερασιτεχνικές ομάδες.
@ Δεν μπορεί όμως αυτός ο στόχος να είναι ο μοναδικός για αυτή την ΑΕΚ. Την ΑΕΚ της επιστροφής, της ΑΕΚ που θα μπει ξανά στην Φιλαδέλφεια, της ΑΕΚ του Μελισσανίδη. Για αυτό λοιπόν προέκυψε αυτός ο προβληματισμός χθες. Γιατί ο κόσμος μετά την απόλυτη πίκρα στην μεγάλη του πλειοψηφία έχει πιστέψει στην Μεγάλη Ιδέα της ΑΕΚάρας που θα γυρίσει για να μεγαλουργήσει ξανά αλλά, μην κρυβόμαστε, να πάρει και το ΑΙΜΑ μας πίσω. Για αυτό είναι απαραίτηες οι μεταγραφές που λείπουν για να κάνουν διαφορά όλες οι γραμμές, όταν βέβαια ανταποκρίνονται οι παίκτες, για αυτό πρέπει ΟΛΟΙ να δώσουν το 100% σε κάθε προπόνηση και φυσικά σε κάθε αγώνα. Η ΑΕΚ πρέπει να κρατήσει τον κόσμο της κοντά και ζεστό τώρα. Τώρα που πολλά παιδάκια ψάχνουν και δεν βρίσκουν την ομάδα στην τηλεόραση τα Σαββατοκύριακα και πρέπει να κάνουν ένα μήνα υπομονή. Το ίδιο και το χειμώνα που θα αναζητείται το κίνητρο για την βόλτα στο ΟΑΚΑ ή τα χωριά. Καντε απλά αυτό που πρέπει. ΟΛΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002