Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Αυγούστου 27, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

 
@  Αναμενόμενο ήταν το ότι μετά το το τέλος του βασικού στάδιου της προετοιμασίας και προς το φινάλε των μεταγραφών των επαγγελματιών, παρότι η ΑΕΚ έχει περιθώριο και μέσα στον Σεπτέμβριο, θα γινόταν χαμός με τις μεταγραφές. Για τον σέντερ μπακ και τον περιφερειακό επιθετικό ήταν δεδομένο πως θα κινηθεί η ομάδα, το γράφαμε και πριν την προετοιμασία, όμως φαίνεται πως στο Πήλιο ο Δέλλας και οι συνεργάτες τους κατάλαβαν πως η ομάδα θέλει και κάτι παραπάνω. Συμφωνώ απόλυτα. Η ΑΕΚ πάντα είναι καλύτερο να έχει περισσότερους παρά λιγότερους. Και όπως επιμένω από τον... Μάιο δεν μπορούμε να έχουμε απαίτηση να φτιαχτεί η ομάδα από τώρα για να πάρει το πρωτάθλημα στην Α Εθνική την περίοδο 2015-2016 με τους ίδιους παίκτες. Το έχω ξαναγράψει και επιμένω. Αν η ομάδα έχει 7-8 παίκτες από τους τωρινούς στο ρόστερ της σε δύο χρόνια θα είναι τεράστια επιτυχία. Το ίδιο κι αν έχουν βγει έστω δύο μικροί που να μπορούν να σταθούν έστω και σε επίπεδο 18αδας στην ΑΕΚ που θα μπει στο Ναό και θα πάει για ΟΛΑ. Ποτέ δεν μπήκα στην λογική πως η ΑΕΚ θα πάρει παίκτες από τώρα που σε δύο χρόνια θα πάνε την ομάδα για πρωτάθλημα στην Α Εθνική. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Αυτό που πάρα πολύ θα ήθελα επειδή του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα πολύ δυσκολότερο είναι να μπορέσει η ΑΕΚ να φτιάξει μια ομάδα που οι 16-18 παίκτες να μπορούν να σταθούν για πρωταθλητισμό και στην μεγάλη κατηγορία ώστε να γίνουν μόνο οι προσθήκες ΜΕΓΑΛΗΣ διαφοράς το καλοκαίρι της μεγάλης επιστροφής στο Ναό και στο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κυνήγι των τίτλων. Για αυτά όμως έχουμε καιρό. Ας μείνουμε εδώ.
@ Για τον Τσιρίλο είπα την γνώμη μου από χθες. Το ότι η ΑΕΚ τον είχε κόψει πριν ένα μήνα και το ότι θα μπορούσε αφού τον πήρε τελικά να τον έχει και στην προετοιμασία ώστε να είναι πιο σίγουρο ότι θα μπορέσει να βγάλει την σαιζόν αφού υπάρχει ούτως ή άλλως και το θέμα της μεγάλης ηλικίας. Επίσης θεωρώ δεδομένο πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να βρει και να πάρει καλύτερη περίπτωση ιδίως αφού χάλασε θέση ξένου για την συγκεκριμένη θέση. Αυτά δεν αλλάζουν. Από εκεί και πέρα φυσικά γουστάρω τον Μπρούνο σαν φιγούρα μέσα στο γήπεδο και βέβαια και περπατώντας θα είναι πιο αξιόπιστος από τα σέντερ μπακ που είδαμε στα τηλεοπτικά φιλικά. Επίσης είναι σίγουρο πως θα τους ξεψαρώσει όσους μικρούς μείνουν γιατί δεν βλέπω να μένουν όλοι.
@ Πάμε μπροστά που εκεί είναι πιο κρίσιμα τα πράγματα γιατί είπαμε η ΑΕΚ πρέπει να παίζει μπάλα και να φωνάζει κάθε μέρα ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. Επίσης τα εισιτήρια, όπως λένε και οι Αμερικάνοι, τα κόβει η επίθεση. Ο Ντακόλ είναι παίκτης που θα κάνει διαφορά στην κατηγορία. Δεν μπορεί όμως να παίξει πουθενά αλλού εκτός από κορυφή ή άντε πίσω από τον φορ στο 4-2-3-1 για να βγαίνει μία ο ένας μία ο άλλος πιο έξω και να συμμετέχει στο παιχνίδι. Δεν με χαλάει καθόλου να τον πάρουμε εννοείται όμως πρέπει οπωσδήποτε να έρθουν ακραίοι. Αν έρθουν και ο Σίσιτς και ο Πλατέλας με τους οποίους υπάρχει επαφή τότε με τους τρεις νέους συν τον Μπρέσεβιτς φτιάχνεται μια επιθετική γραμμή σούπερ με λύσεις για όλες τις θέσεις και όλες τις συνθήκες που θα προκύψουν. Οσο για τον Φαγέ. Είναι ο σκύλος που λέγαμε χθες. Πολύ τον πιστεύω όπως και αυτούς που μου έχουν μιλήσει για αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002