Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Αυγούστου 22, 2013

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ..


Το πρώτο τηλεοπτικό παιχνίδι της σεζόν για την ΑΕΚ ήταν και το πιο δυνατό. Απέναντι σε μια ομάδα της Β' Εθνικής. Δηλαδή, μιας κατηγορίας πάνω από εμάς. Αλήθεια, πόσο απίστευτο ακούγεται... Τόσα χρόνια το... «με αντίπαλο Β' Εθνικής» το λέγαμε για να καταδείξουμε πόσο ανίσχυρος ήταν. Φέτος γίνεται το αντίθετο. Αλλά είπαμε: η φετινή σεζόν είναι η πιο δύσκολη και το μόνο ζητούμενο είναι... να περάσει γρήγορα.
Όμως, όσο είμαστε στον χορό, πρέπει να χορέψουμε. Και να χορέψουμε στον... ρυθμό της μπάντας. Με τα δεδομένα που έχουμε. Όχι με αυτά που θα θέλαμε να έχουμε ή με αυτά που είχαμε συνηθίσει να έχουμε. Σε αυτή τη λογική λοιπόν, η ΑΕΚ που θα παίξει στη Γ' Εθνική, την Ερασιτεχνική κατηγορία των... εκατό συμμετεχόντων, ήρθε σήμερα ισόπαλη με μια ομάδα της Β' Εθνικής. Δεν μπορεί αυτό να συνιστά... καταστροφή. Να φτάνουμε στο επίπεδο του πλήρους μηδενισμού και του πανικού ότι... δεν πάμε πουθενά.
Ακόμη κι έτσι, με την ομάδα που είδαμε σήμερα, η ΑΕΚ μπορεί να κάνει το χρέος της στο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει. Η ποιοτική διαφορά πέντε έξι ποδοσφαιριστών της είναι μεγάλη σε σύγκριση με αυτούς που θα βρει απέναντι της. Συνεπώς ο... τρόμος που εξαπλώθηκε με τη λήξη του αγώνα με την Καλαμαριά δεν δικαιολογείται. Ωστόσο, το ζητούμενο για αυτή την ΑΕΚ δεν είναι μόνο να... καθαρίσει την άνοδο. Δεν μπορεί να είναι μόνο αυτός. Είναι τόσο πρωτόγνωρες οι στιγμές που ζούμε, που θα πρέπει αυτή η ομάδα να... γλυκάνει λίγο όσους θα βρουν τη δύναμη και το κουράγιο να σταθούν δίπλα της.
Και για να συμβεί αυτό, χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη. Το θετικό είναι ότι την συγκεκριμένη άποψη έχει πρώτος ο... αρμόδιος. Δηλαδή, ο Δέλλας που δεν στάθηκε σε δικαιολογίες, αν και υπάρχουν. Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ βρίσκεται στην 11η μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, δηλαδή ακριβώς στο χρονικό σημείο που η κούραση βρίσκεται στο... πικ της. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι την προβληματική εικόνα την είχε όσο αγωνίζονταν κυρίως οι έμπειροι και άλλαξε μόλις μπήκε το νέο αίμα.
Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν μπορούν να αποδοθούν στην κούραση και είναι αμφίβολο αν λύνονται με τη δουλειά. Το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας είναι εμφανέστατο. Η απίστευτη «αμηχανία» που υπήρχε σήμερα πρόδιδε ξεκάθαρα την έλλειψη εμπειρίας. Είναι εμφανές ότι για να έχει η ομάδα το κεφάλι της ήσυχο χρειάζεται ένας «μπαρουτοκαπνισμένος» κεντρικός αμυντικός. Γιατί η ΑΕΚ της Γ' εθνικής, που θα έχει απέναντι της ομάδες που θα μπαίνουν στο γήπεδο για να βάλουν... το λεωφορείο στο τέρμα, δεν έχει την... πολυτέλεια να τρώει μέσο όρο ένα γκολ το παιχνίδι.
Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι για... ασφάλεια θα ήταν χρήσιμη και η απόκτηση ενός all around επιθετικού. Μπορεί οι νεαροί παίκτες που υπάρχουν για αυτή τη θέση να έχουν όντως ταλέντο, μπορεί να υπάρχει και ο Ράμα, που δεν τον είδαμε σήμερα αλλά όλοι λένε ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική μονάδα, όμως καλό θα ήταν για παν ενδεχόμενο η ομάδα να προσθέσει ακόμη μια λύση στο δημιουργικό της κομμάτι...
Υ.Γ.: Η «κάψα» και το πάθος που δείχνει ο Γεωργέας σε κάθε παιχνίδι που φορά τη φανέλα της ΑΕΚ (φιλικό, πρωταθλήματος, Κυπέλου, Τσάμπιονς Λιγκ, οτιδήποτε) είναι πραγματικά άξια θαυμασμού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002