Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Αυγούστου 24, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

 
@ Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Ανέβηκε ο Λύμπε στο Πήλιο και έβαλε ατ πράγματα στην θέση τους.  Οι δύο σίγουροι έγιναν τρεις και δύσκολα θα είναι μόνο τόσοι μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές. Σημασία για άλλη μια φορά το ποιοι παίκτες θα έρθουν και όχι το αν ήρθαν τέλος Αυγούστου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό.Μην ξεχνάμε πως έχουμε σχεδόν ένα μήνα μπροστά για την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων οπότε η ΑΕΚ θα είναι συμπληρωμένη και δυνατή σε όλες τις θέσεις πριν δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι.
@  Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας λειτούργησε για την ομάδα και σαν περίοδος δοκιμών για να είναι ξεκάθαρο το τι χρειάζεται για να συμπληρωθούν τα κενά και να φανεί τι μπορεί ο Δέλλας να περιμένει από αυτούς που δεν είναι σίγουροι για το ρόστερ της χρονιάς. Υπάρχει αυτή η πολυτέλεια λόγω χρόνου αλλά και της δυνατότητας να έρθει στην ομάδα όποιος παίκτης χρειάζεται. Αυτό που δεν υπάρχει είναι το δικαίωμα σε αυτή την ομάδα να μην κάνει όσα πρέπει για να κρατήσει ζωντανό και ζεστό κοντά της τον κόσμο της. Οι επιλογές για τις μεταγραφές που θα συμπληρώσουν το ρόστερ πρέπει να είναι οι καλύτερες. Το ότι οι μεταγραφές των εξτρέμ ή περιφερειακών επιθετικών έγιναν από μία δύο σημαίνει, κατά την άποψη μου, πως η μία μάλλον θα είναι ο Πλατέλας σαν μια έξτρα ευκαιρία που δεν θα πάει χαμένη. Επειδή όμως τα στατιστικά του παρελθόντος του δεν δείχνουν παίκτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα, παρότι ο Πλατέλας θα είναι σούπερ πολυτέλεια για την κατηγορία αλλά και με περιθώρια βελτίωσης, προβλέπω πως θα έρθει κι άλλος ένας, που ήταν ο βασικός στόχος, με περισσότερα γκολ στο παλμαρέ του. Εμπειρος θα είναι σίγουρα κι ο κεντρικός αμυντικός. Και το σαφές συμπέρασμα είναι πως τελικά γίνεται αυτό που φαινόταν πως θα γίνει. Πριν ανέβει η ομάδα στο Πήλιο από τις αρχές Αυγούστου λέγαμε πως η ΑΕΚ θα πάρει σίγουρα κεντρικό αμυντικό και επιθετικό, όχι κορυφής, ενώ σίγουρα θα προκύψουν και κάποιες ευκαιρίες.
@  Το ότι τελικά θα έρθουν δύο και όχι μόνο ένας για μπροστά δείχνει και κάτι άλλο. Οτι τα παιδιά που έχει η ΑΕΚ για αυτές τις θέσεις έχασαν ήδη την... μισή ευκαιρία τους. Είναι προφανές πως κανένας δεν έπεισε πως μπορεί να σταθεί με βεβαιότητα σαν βασικός. Το ίδιο σε ένα βαθμό έγινε και στην άμυνα αν και εκεί ήταν σίγουρο πως η χρονιά δεν θα έβγαινε μόνο με αυτούς τους τέσσερις. Ομως οι νεότερες πληροφορίες είναι πως δεν  θα έρθει παίκτης που θα διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα αλλά που θεωρητικά θα πάρει την φανέλα σπίτι. Το πρόβλημα για τους παίκτες, και όχι για την ομάδα, είναι πως οι ευκαιρίες σε αυτή την ΑΕΚ δεν θα είναι πολλές. Μια ακόμη ευκαιρία πάντως για όλους θα είναι ο αγώνας με την Νίκη Βόλου αύριο. Το μακράν πιο δυνατό παιχνίδι της προετοιμασίας με μια ομάδα που έφτασα πολύ κοντά στην Σούπερ Λιγκ. Αν δεν παρουσιαστεί μια βελτιωμένη κατά πολύ ομάδα σε σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης τότε υπάρχει κίνδυνος για πολύ άσχημη εξέλιξη και αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Για την ΑΕΚ και την φανέλα της, ιδίως τώρα, δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002