Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Αυγούστου 25, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Την παρουσία Μελισσανίδη στο Πήλιο έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα:
"Αρχηγού παρόντος...", είναι ο κεντρικός τίτλος με την ΩΡΑ να συμπληρώνει: "Ο Τίγρης ανέβηκε στα Χάνια, παρακολούθησε όλη την προετοιμασία της ομάδας που "χτίζεται", μίλησε για πολλή ώρα με Μπάγεβιτς, Δημητριάδη, Δέλλα, Λυμπερόπουλο και "έφτιαξε" τους Ενωσίτες που τον καλούσαν να ξανακάνει την ΑΕΚ φόβητρο και τους "εχθρούς" της να ψάχνουν που να κρυφτούν". Από εκεί πέρα δεσπόζει η συνέντευξη Δέλλα, αλλά και τα μεταγραφικά: "Πιέζει ο Τσιρίλο, το σκέφτονται στην ΑΕΚ. Μέσα στα προσεχή 24ώρα θα γίνει η τελική πρόταση στον 25χρονο μεσοεπιθετικό που περιμένει πως και πως... Στο προσκήνιο ξανά του Ντακόλ", αναφέρει η χαρακτηριστικά η εφημερίδα.
SPORTDAY
Tην περίπτωση του Σαρ για το κέντρο άμυνας γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας πως "αρέσει στην ΑΕΚ η περίπτωση του Σενεγαλέζου". Χαρακτηριστικά: "Για το κέντρο της άμυνας εξετάζονται δύο... παλιόφιλοι. Πρώτος είναι ο Χουάν Κάλα, μία περίπτωση ποδοσφαιριστή δεδομένης αξίας και σε καλή ηλικία (23). Πρόβλημα-ωστόσο-αποτελεί το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Σεβίλλη, ενώ το κασέ του είναι 220.000 ευρώ, δηλαδή περίπου τριπλάσιο από το μεγαλύτερο στο υπάρχον ρόστερ της ΑΕΚ. Το πιθανότερο-λοιπόν-είναι η προσπάθεια απόκτησής του να μετατεθεί για ένα χρόνο, δεδομένης και της επιθυμίας του ίδιου να επιστρέψει.
Ο έτερος παλιός γνώριμος είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο. Με τον 36χρονο στόπερ η «Ένωση» ουσιαστικά τα είχε βρει πριν περίπου ένα μήνα, ωστόσο έκανε πίσω λόγω της ηλικίας του. Πλέον-όμως-η υπόθεση επανεξετάζεται αφού αρκετοί θεωρούν πως από τον Ιταλό έχει πολλά να κερδίσει σε εμπειρία και ποιότητα στο κέντρο της άμυνας η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.
Στα υπόψη της ΑΕΚ είναι και ο Μοχάμεντ Σαρ. Ο 30χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός που έκανε καλή σεζόν την περασμένη περίοδο με το ΟΦΗ είναι ελεύθερος και... αρέσει. Έχει πλούσιο βιογραφικό με μακρά θητεία στη Σταντάρ Λιέγης και περάσματα από ομάδες όπως η Μίλαν, η Γαλατάσαραϊ και η Γκενκ, ενώ είναι και 13 φορές διεθνής.
Η νέα ΑΕΚ έδειξε πως χρειάζεται και ενέσεις ποιότητας στην επίθεση. Για το λόγο αυτό γίνονται κινήσεις για την απόκτηση δύο παικτών που θα βοηθήσουν στο κομμάτι αυτό. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας κερδίζει διαρκώς πόντους για να αποτελέσει τον ακραίο που θέλει ο Τραϊανός Δέλλας και ο 25χρονος άσος που έμεινε ελεύθερος από τη Skoda Ξάνθη είναι πολύ πιθανό σύντομα να δεχτεί κρούση.
Όσο για τη θέση του σέντερ φορ κι επειδή ο όλο και καλύτερος Ιβάν Μπρέσεβιτς δεν αρκεί, οι «κιτρινόμαυροι» αναθέρμαναν το ενδιαφέρον τους για τον Αλεξάντρε Ντ' Ακόλ. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος, με θητεία σε Ολυμπιακό, Κέρκυρα, Πανιώνιο και Θρασύβουλο, ήταν πέρσι δεύτερος σκόρερ στη Football League με 17 γκολ αγωνιζόμενος στην Καλλιθέα. Η ΑΕΚ τον είχε προσεγγίσει και στα μέσα του καλοκαιριού, αλλά οι απαιτήσεις του είχαν κριθεί υπερβολικές. Πλέον όμως ίσως τα δεδομένα να είναι διαφορετικά".

LIVE SPORT
H συνέντευξη Δέλλα δεσπόζει στην εφημερίδα: "ΑΕΚ από την αρχή..." η ατάκα του προπονητή που διαλέγει για τίτλο η LS.
GOAL
H συνέντευξη Δέλλα και η παρουσία Μελισσανίδη στο Πήλιο, είναι τα πρώτα θέματα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ σήμερα στο Goal: "Η μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής μου", λέει ο Τράι, ενώ για τον Τίγρη τονίζεται: "Αρχηγού παρόντος. Ο Μελισσανίδης πήγε από χθες στο Πήλιο για το σημερινό φιλικό με τη Νίκη Βόλου. Είδε την προπόνηση και αποθεώθηκε από τον κόσμο που ήταν στα Χάνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002