Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Αυγούστου 30, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

 
@ Ανακοινώθηκε και ο Φαγέ που ουσιαστικά είχε τελειώσει κι αυτός από χθες και έτσι η ΑΕΚ μέσα σε τρεις μέρες, δεν βάζω την Πέμπτη, πήρε 5 παίκτες. Για φέτος είναι οι τέσσερις. Και οι τέσσερις είναι παίκτες ενδεκάδας, και οι τέσσερις παίκτες διαφοράς. Ο Φαγέ που θα φορέσει την φανέλα του χρόνου, πρώτα ο Θεός, και για άλλα τέσσερα χρόνια μάλλον είναι η καλύτερη μεταγραφή. Θα τον δούμε και όλη την χρονιά προσεχτικά αλλά η ηλικία του και τα στοιχεία που έχει δείξει μέχρι σήμερα έχουν πείσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ πως χτύπησαν φλέβα χρυσού.  Ενας αμυντικός χαφ με τεράστια ικανότητα στο αμυντικό κομμάτι, με σοβαρότητα σπάνια για Αφρικάνο ποδοσφαιριστή και βέβαια με τεράστια περιθώρια εξέλιξης.
@ Οι άλλοι τέσσερις, ο Μπρούνο με την τρέλα, το πάθος και την εμπειρία του και οι τρεις επιθετικοί υψηλής ποιότητας και μεγάλης διαφοράς για την κατηγορία ουσιαστικά έδιωξαν σε χρόνο ρεκόρ τις όποιες ανησυχίες είχαν δημιουργηθεί σε κάποιους από τις εμφανίσεις στα φιλικά. Η ΑΕΚ όπως είναι κάνει πρωταθλήτισμό και στην Β Εθνική. Η αλήθεια είναι πως θα ενισχυθεί πολύ περισσότερο, Μάνταλος και Φαγέ είναι μόνο η αρχή, για να ανέβει και τους χρόνου με την ίδια ευκολία που θα ανέβει και φέτος. Γιατί και πριν την ομοβροντία η ΑΕΚ ανέβαινε σίγουρα αλλά τώρα θα κάνει περίπατο. Οπως περίπατο θα κάνει και του χρόνου. Γιατί έτσι θα είναι πλέον η ΑΕΚ. Οπου παίζει θα είναι η καλύτερη μακράν. Αυτό άλλωστε έχει πει από την αρχή ο Μελισσανίδης. Πως η ομάδα θα είναι η καλύτερη σε όποιο πρωτάθλημα αγωνίζεται και δεν θα έχει ανάγκη καμία βοήθεια από πουθενά. Μαζί με την ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ και ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.  Γιατί από εδώ και πέρα και σίγουρα σε δύο χρόνια θα γίνει ότι χρειαστεί για να αρχίσει να παίρνει το πρωτάθλημα ο καλύτερος και όχι ο διορισμένος. Αν ο μέχρι τώρα διορισμένος είναι και ο καλύτερος να το πάρει με γειά του και χαρά του. Οχι όμως πριν... αρχίσει.
@ Η ομάδα λοιπόν που έφτιαξε η ΑΕΚ για ένα πρωτάθλημα πολύ χαμηλότερης, από την δική της, δυναμικής είναι ένα μήνυμα. Ολοι ξέρουν πως από την μέρα που ήρθε ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ και είχε παίκτες μόνο τον... Ανάκογλου και τον Τσουμάγκα η ομάδα είχε πάρει το πρωτάθλημα και είχε κάνει το πρώτο βήμα της επιστροφής. Ομως η ΑΕΚ δεν θα ανέβει επειδή έχει τον Μελισσανίδη. Θα ανέβει επειδή έχει τρεις κλάσεις ανώτερη ομάδα από τις  άλλες που θα την ανταγωνιστούν και τετραπλάσιο μπάτζετ από την αμέσως επόμενη. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η ΑΕΚ με το ρόστερ που έφτιαξε. Είμαστε πολύ στην αρχή ακόμη όμως το μήνυμα στάλθηκε.
@ Χθες στα Σπάτα και σήμερα, με την ανακοίνωση της ιδρυτικής ομάδας της Δικέφαλος 1924 που θα κάνει το όνειρο μας πραγματικότητα, στάλθηκε άλλο ένα μεγάλο μήνυμα. Ο Γιώργος Μελισσανίδης μέσα σε δύο μέρες ενημέρωσε πως είναι εδώ. Και όπως έχει συνέχεια και θα έχει στο άπειρο η ΑΕΚ θα έχει συνέχεια στα κοινά της και η οικογένεια Μελισσανίδη. Και τα καλύτερα έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002