Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2013

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ..ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ365..


Επιμένω σε αυτό που είχα γράψει μετά τη λήξη του φιλικού με την Καλαμαριά: Αυτή η ΑΕΚ, όπως τη βλέπουμε, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα στον όμιλό της, στη Γ΄ Εθνική. Όσον αφορά τον συγκεκριμένο στόχο, τα παιχνίδια με τους Πόντιους και τη Νίκη Βόλου δεν σημαίνουν τίποτα. Δεν μπορούν να αποτελούν κριτήριο. Για τον απλό λόγο ότι μετά την αναδιάρθρωση και την απόφαση για τη δημιουργία της τρίτης κατηγορίας των έξι ομίλων και των σχεδόν 100 ομάδων, υπάρχουν δύο ποδοσφαιρικοί κόσμοι. Ο ερασιτεχνικός και ο επαγγελματικός. Η διαφορά τους θα είναι... άβυσσος και ακόμη και η τωρινή ΑΕΚ θα είναι μια επαγγελματική ομάδα που θα αγωνίζεται σε ερασιτεχνική κατηγορία.
Συνεπώς, λόγος ανησυχίας για την ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ απαίτηση ανόδου της ΑΕΚ στη Β' Εθνική δεν υπάρχει. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι (μόνο) αυτό το ζητούμενο για τη φετινή ΑΕΚ. Μιλάμε για μια ιστορική ομάδα που ζει πρωτόγνωρες στιγμές και ο κόσμος της, που είναι παντού και πάντα δίπλα της, έχει κάθε δικαίωμα να ζητά να μην συνδυαστούν οι... εξορμήσεις στα χωριά με τον... πόνο στα μάτια. Να μην έχουμε να κάνουμε με μια ΑΕΚ οριακών ή «επαγγελματικών» νικών, στη λογική του... αρκεί να κερδίσουμε. Φέτος αυτό δεν αρκεί. Πρέπει η πίκρα της Γ΄ να μαλακώσει με ένα ανεκτό -τουλάχιστον- θέαμα, με εύκολες νίκες των πολλών γκολ και την παντελή απουσία άγχους.
Σε αυτή τη λογική, η ομάδα που είδαμε και σήμερα είναι άκρως προβληματική. Θέλει πάρα πολλή δουλειά ακόμη, αλλά -το κυριότερο- και ενίσχυση. Είναι εμφανές ότι στη διαδικασία του «τσεκαρίσματος» ποιοι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μπορούν εδώ και τώρα να σταθούν στο ύψος που απαιτείται, τα κουκιά βγαίνουν λίγα. Ειδικά στο κέντρο της άμυνας, ίσως δεν βγαίνουν και καθόλου. Όμως έτσι είναι αυτά. Για τις ελληνικές ομάδες, τουλάχιστον. Για να βγει ένας Καζβιρόπουλος, πρέπει να δεις δέκα. Ο ένας να κάνει, οι πέντε να μην κάνουν και οι άλλοι τέσσερις να θέλουν τον χρόνο τους για να δείξουν.
Το σημαντικό της υπόθεσης, όμως, είναι ότι όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα, από τον Μελισσανίδη μέχρι τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι οι πρώτοι που ξέρουν ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ποιοτική ενίσχυση και κινούνται αναλόγως. Με στόχο να προσφέρουν στον κόσμο αυτό που ζητά. Μια ομάδα πιο ελκυστική και πιο αποτελεσματική. Το ευτυχές για την ΑΕΚ που ζούμε, είναι ότι πλέον έχει τους ανθρώπους που μπορούν να διαπιστώσουν τι χρειάζεται και έχουν τη δυνατότητα να της το εξασφαλίσουν...
Υ.Γ.: Λυπηθείτε μας με τον Νικολιά... Έλεος, δηλαδή. Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλος και Δέλλας έκριναν ότι το παιδί δεν κάνει για την ΑΕΚ (ακόμη κι αυτή της Γ' Εθνικής). Και η... απόδειξη ότι έκαναν λάθος είναι ότι πάει στη Γλυφάδα, αφού έφαγε πρώτα δέκα πόρτες; Να είμαστε λίγο σοβαροί. Όλοι έχουμε αδυναμίες, αλλά κάποια στιγμή το θέμα κουράζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002