Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

 
@ Καλή εβδομάδα να έχουμε. Που θα έχουμε γιατί θα έχουμε καλά νέα. Ευτυχώς που έγιναν αυτά τα δύο φιλικά πρώτα με την Καλαμαριά και μετά με την Νίκη Βόλου για να γίνει ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ δεν είναι έτοιμη για αυτό που πρέπει να είναι στη σαιζόν που έρχεται. Γιατί όπως λέμε εδώ και καιρό η ΑΕΚ δεν έχει στόχο την άνοδο. Αυτό είναι το δεδομένο, το αδιαπραγμάτευτο, το βέβαιο.  Και έχει ήδη επιτευχτεί αν σκεφτούμε πως η επόμενη ομάδα του ομίλου θα έχει, από αυτό το μπάτζετ που για εμάς σωστά δεν αρκεί, στην καλύτερη περίπτωση το μισό. Επίσης όπως έχω ξαναγράψει μόνο με τον επαγγελματισμό και την φυσική κατάσταση η ΑΕΚ θα παίρνει και παιχνίδια που δεν θα παίζει καθόλου μπάλα. Δεν αρκεί όμως αυτό. Η ΑΕΚ βασικό στόχο έχει να φωνάζει όλη την σαιζόν πως έρχεται. Με έργα μέσα στο γήπεδο. Με ποδόσφαιρο τουλάχιστον για... μιάμιση κατηγορία πάνω. Ακόμη κι έτσι η ΑΕΚ βγαίνει πρωταθλήτρια στην Γ Εθνική αλλά δεν αρκεί αυτό.  Γιατί η ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι Γ Εθνικής. ΠΟΤΕ. Κι ας παίζει σε αυτή την κατηγορία.
@ Και χρόνος υπάρχει και... λεφτά υπάρχουν για να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις. Ομως αυτές οι τρεις, το λιγότερο, μεταγραφές πρέπει να γίνουν με τα πιο αυστηρά κριτήρια. Για παράδειγμα στην άμυνα η ΑΕΚ δεν χρειάζεται άλλον έναν Σταθάκη. Το παιδί μπορεί να είναι επαρκής για την Γ Εθνική αλλά η ομάδα χρειάζεται έναν αμυντικό ηγέτη. Μια προσωπικότητα που εκτός των άλλων θα συντονίζει και τους υπόλοιπους της άμυνας γιατί η εικόνα απέναντι σε επιθέσεις Β Εθνικής, των δύο τελευταίων αντιπάλων, ήταν θλιβερή.  Και στην ΑΕΚ του Μελισσανίδη δεν δέχομαι πως δεν μπορεί να βρεθεί ένας τέτοιος παίκτης. Οσον αφορά τον Τσιρίλο είναι σίγουρο πως θα είναι μια προσθήκη που θα ενισχύσει την ομάδα όμως νομίζω πως η ΑΕΚ πρέπει να ψάξει για κάτι καλύτερο και με προοπτική τουλάχιστον διετίας. Ο συμπαθής Μπρούνο άλλωστε θα μπορούσε να έχει έρθει από τον... Ιούνιο. Δεν βλέπω τον λόγο να μείνει σε τέτοια ηλικία σε τόσο μεγάλη χρονική απραξία, ούτε νομίζω πως είναι τόσο άδεια η αγορά από σέντερ μπακ για να γυρίσει η ομάδα σε μια λύση που πριν ένα μήνα είχει απορριφθεί. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως έστω και δοκιμαστικά μπορούσε να πιστέψει κάποιος πως ίσως και να έφταναν οι τέσσερις σέντερ μπακ που έχει τώρα η ομάδα. Με βάση αυτά που είδαμε και ο Τσούπρος που τον πιστεύω αν δουλευτεί σωστά και οι άλλοι δύο δεν μπορούν να σταθούν σε εντεκάδα ΑΕΚ και φυσικά δεν πρέπει, ιδίως ο ψηλός, να καούν.
@ Η τριάδα του κέντρου είναι σίγουρα καλή αλλά νομίζω πως άλλος ένας παίκτης στο στιλ του Κορδέρο και του Ρόβα θα μπορούσε να αποκτηθεί. Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και τα απρόοπτα και με εξαίρεση τον Κασβιρόπουλο  που έδειξε θράσος και ικανότητες, για την ηλικία του πάντα, δεν βλέπω κανέναν άλλον να μπορεί με σιγουριά να καλύψει τυχόν κενά που θα προκύψουν μέσα στη σαιζόν. Μακάρι στην πορεία να βγουν παιδιά. Ομως δεν μπορεί αυτός να είναι ο υπεράνω όλων στόχος.  Ο στόχος της ΑΕΚ είναι να ανέβει τρένο ικανοποιόντας τον πικραμένο όσο ποτέ κόσμο της για να τον κρατήσει κοντά της και να χτυπήσει ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ πρωτάθλημα στην Σούπερ Λιγκ την σαιζόν 2015 2016.
@  Οσον αφορά τα άκρα της επίθεσης τα πράγματα είναι δραματικά και βέβαια επειδή τα άκρα είναι ανύπαρκτα και το κέντρο δεν παράγει και πολύ παίρνει η μπάλα και τον Μπρέσεβιτς που έτσι όπως τροφοδοτείται, που λέει ο λόγος, είναι ακίνδυνος. Παλιαρούτας και Γροντής έχουν ακόμη χιλιόμετρα να διανύσουν, ο Μούργκα επίσης, ο δε Ράμα μπορεί να εντυπωσίασε στις πρώτες προπονήσεις και με το γκολ - φάουλ που έβαλε στο φιλικό αλλά κι αυτός δεν φαίνεται έτοιμος να πάρει θέση βασικού. Αλλωστε για αυτό ο Λύμπε μίλησε για δύο παίκτες που θα έρθουν μπροστά. Αν ο ένας είναι ο Πλατέλας, ο άλλος θα πρέπει να είναι πολύ ανώτερος. Κι εκεί η ομάδα χρειάζεται μαι προσωπικότητα, έναν παίκτη που να έχει το γκολ και παράλληλα να μπορεί να αξιοποιήσει και τον Μπρέσεβιτς. Ολα αυτά που λέμε όλο τον καιρό πλέον είναι... κοινής αποδοχής. Οι καλύτεροι τώρα θα έρθουν. Αν αποκτηθεί ο Ντακόλ πάντως και επειδή δεν είναι παίκτης για πάγκο και επίσης δεν είναι ακραίος αλλά παίκτης περιοχής νομίζω πως αναγκαστικά η ομάδα θα πάει και σε σύστημα με δύο μπροστά. Δεν αντέχονται πειράματα με παίκτες σε θέση που δεν έχουν παίξει ποτέ. Αν πάει σε σύστημα με δύο μπροστά λοιπόν τότε ακόμη ένα χαφ είναι απαραίτητο.  Ισως αμυντικό χαφ, κανονικό. Σκύλος. Για να δούμε. Εγώ πάντως επιμένω στο στοίχημα και τώρα που υπάρχει μια πρόσκαιρη απογοήτευση. Οταν η ομάδα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα το ρόστερ θα είναι καλύτερο από το περυσινό. Θα τα βάλουμε, πρώτα ο Θεός, κάτω τότε και θα δούμε. Τα ΣΦΗΝΑΚΙΑ είαι αφιερωμένα σε όσους ταξίδεψαν στον Βόλο για ένα φιλικό ντάλα καλοκαίρι που η ΑΕΚ δεν ήταν φαβορί απέναντι σε όμάδα Β Εθνικής. Χάρη σε αυτούς και την υπέροχη εξέδρα μας κανείς δεν μπόρεσε να ξεχάσει ποια ήταν η ομάδα με τα κιτρινόμαυρα. ΑΕΚ¨αρα για πάντα. Καλή εβδομάδα σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002