Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Αυγούστου 19, 2013

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ..

Βελτιωμένη και βγάζοντας συνοχή και ομοιογένεια στο παιχνίδι της παρουσιάστηκε η ΑΕΚ σε αυτό το δεύτερο φιλικό της για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, απέναντι στον Ρήγα Φεραίο. Η Ένωση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε πως βρίσκει ρυθμό, οι παίκτες της λειτουργούν με πλάνο μέσα στο γήπεδο και η δουλειά που κάνουν όλες αυτές τις μέρες αρχίζει σιγά-σιγά και βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο.
Στο πρώτο μέρος και παίζοντας με διάταξη 4-4-2 με ρόμβο οι Κιτρινόμαυροι μπορεί να λειτούργησαν σωστά ανασταλτικά, ωστόσο δημιουργικά έδειχναν μπλοκαρισμένοι και δεν έβρισκαν τρόπου να φτάσουν στην αντίπαλη εστία. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο και με την αλλαγή τόσο στη διάταξη όσο και στα πρόσωπα η εικόνα της ΑΕΚ άλλαξε εντελώς, με την Ένωση να παίζει ένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας και να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για γκολ. Γκολ που φαίνεται πως βρίσκει στο πρόσωπο του Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο οποίος σε κάθε ματς παρουσιάζεται και καλύτερος και απέναντι στον Ρήγα Φεραίο ήταν ο κορυφαίος του Δικεφάλου. Πάμε να δούμε αναλυτικά την εικόνα που παρουσίασε στο φιλικό με την ομάδα του Βελεστίνου ο κάθε παίκτης της ΑΕΚ ξεχωριστά.
Καραγκιολίδης
«Θεατής» ήταν για τα 34 λεπτά που αγωνίστηκε ο Φώτης Καραγκιολίδης, καθώς ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια επέμβαση και οι μοναδικές επαφές του με τη μπάλα ήταν όταν του την γυρνούσα οι αμυντικοί
Βούρας
Μπορεί για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Ηλίας Βούρας να δέχτηκε γκολ, ωστόσο όπως και απέναντι στην ΑΕ Διμηνίου, δεν φέρει ευθύνη. Αγωνίστηκε για 34 λεπτά όπως και ο Καραγκιολίδης, δείγμα του ότι ακόμα ο Δέλλας δεν έχει καταλήξει στο ποιος από τους δύο θα αποτελέσει τον βασικό προρτιέρο της σεζόν που ξεκινά.
Ντούνης
Τα πολύ καλά στοιχεία που δείχνει στις τελευταίες προπονήσεις παρουσίασε και απέναντι στον Ρήγα Φεραίο ο Παναγιώτης Ντούνης, με τον νεαρό τερματοφύλακα να έχει μια εξαιρετική αντίδραση όταν στο 70' μετά από λάθος γύρισμα του Ανάκογλου ο επιθετικός της ομάδας του Βλεστίνου βγήκε απέναντί του. Επίσης, λίγο αργότερα βγήκε γρήγορα μακριά από την εστία του και απομάκρυνε τη μπάλα, προτού αυτή φτάσει στα πόδια του φορ της αντίπαλης ομάδας, με τον Δέλλα να τον επιβραβεύει από τον πάγκο για την προσπάθειά του.
Τσουκαλάς
Σε ρηχά νερά έμεινε κόντρα στον Ρήγα Φεραίο ο Σωκράτης Τσουκαλάς, με τον δεξιό μπακ της ΑΕΚ να ανεβαίνει και πάλι πολύ ψηλά προκειμένου να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα του, ωστόσο να μην καταφέρνει να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα από την πλευρά του. Ανασταλτικά ήταν καλός και λειτούργησε σωστά όποτε χρειάστηκε, ανακόπτοντας τις προσπάθειες των παικτών του Ρήγα όταν προσπαθούσαν να αναπτυχθούν από εκεί.
Ντούμπερετ
Πολύ θετική εμφάνιση από τον νεαρό στόπερ, που παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΑΕ Διμηνίου. Ο Ντούμπερετ έβγαινε πρώτος πάνω στη μπάλα, κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες και ήταν από τους διακριθέντες της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο
Τζανετόπουλος
Καλή ήταν η παρουσία και του έτερου στόπερ που ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ, με τον Άνταμ Τζανετόπουλο να έχει σωστές τοποθετήσεις, να είναι ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι και μαζί με τον Ντούμπερετ να συνθέτουν ένα αμυντικό δίδυμο που χθες λειτούργησε πάρα πολύ καλά
Γεωργέας
Ο Αρχηγός της Ένωσης ήταν από τους κορυφαίους της το διάστημα που αγωνίστηκε, με τον Γεωργέα να διαβάζει την κάθε φάση με την εμπειρία του και παράλληλα να βοηθάει πολύ και στη ανάπτυξη, τόσο από τα πλάγια όσο και από τον άξονα, όταν σύγκλινε προς το κέντρο. Αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις του, απροσπέλαστος ανασταλτικά, ο Φούλης είτε σαν αμυντικό χαφ, είτε σαν δεξί μπακ, είτε σαν αριστερό, όπως χθες, αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την ΑΕΚ και με την ποιότητά του ανεβάζει επίπεδο όλη την ομάδα.
Ζιβάνοβιτς
Σε ρόλο «κόφτη» χρησιμοποίησε σήμερα ο Δέλλας τον 17χρονο μέσο, με τον Ζιβάνοβιτς να έχει θετική παρουσία και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της θέσης για τα 45 λεπτά που αγωνίστηκε. Είχε σωστές τοποθετήσεις, μοίραζε την μπάλα στα άκρα και κάλυπτε χώρους, όντας από τους διακριθέντες της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος
Ρόβας
Αγωνιζόμενος σε ρόλο εσωτερικού χαφ και όχι «κόφτη», όπως απέναντι στην ΑΕ Διμηνίου, ο Βασίλης Ρόβας έδειξε όλα τα στοιχεία εκείνα που έκαναν τους ανθρώπους της Ένωσης να τον επιλέξουν και να προχωρήσουν στην απόκτησή του. Έχοντας τον Ζιβάνοβιτς πίσω του ο 28χρονος χαφ ήταν απελευθερωμένος και βοήθησε πολύ και δημιουργικά. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, κέρδισε μονομαχίες, ενώ είχε και ένα πολύ καλό σουτ στο 15', που έφυγε λίγο άουτ. Μαζί με τους Παληαρούτα και Γεωργέα ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος.
Παληαρούτας
Αναμφισβήτητα η ευχάριστη έκπληξη για την ΑΕΚ. Ο Ορέστης Παληαρούτας αγωνίστηκε για πρώτη φορά σαν «δεκάρι» πίσω από τους δύο επιθετικούς (είχε χρησιμοποιηθεί είτε σαν αριστερό εξτρέμ είτε σαν εσωτερικός μέσος) και έδειξε πως αυτή είναι η θέση που του ταιριάζει περισσότερο. «Έβλεπε» γήπεδο, προσπαθούσε να περάσει κάθετες πάσες στους επιθετικούς ενώ με την πολύ καλή τεχνική που διαθέτει... ταλαιπώρησε τους αντίπαλους μέσους αρκετές φορές. Ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο και σημειώνοντας ένα καταπληκτικό γκολ έδειξε πως στην Ένωση μπορούν να περιμένουν πράγματα από εκείνον στο μέλλον.
Κάτσικας
Ο Ρομπέρτο Κάτσικας ξεκίνησε το ματς σαν εσωτερικός χαφ δίπλα στον Ρόβα και στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες της ΑΕΚ. Κάλυπτε χώρους, συνδυάστηκε δύο φορές πολύ ωραία με τον Γεωργέα από τα αριστερά, ενώ είχε και ένα καλό σουτ που έφυγε λίγο άουτ. Παράλληλα έδωσε βοήθειες και στον Ζιβάνοβιτς, λειτουργώντας πολλές φορές σνα δεύτερος αμυντικός μέσος, δίπλα του.
Παυλής
Ο Μιχάλης Παυλής ξεκίνησε σαν παρτενέρ του Θαναηλάκη στην επίθεση, με τον 23χρονο φορ να έχει διάθεση, να πιέζει ψηλά τους αντίπαλος αμυντικούς, ωστόσο όπως και ο έτερος φορ της ΑΕΚ δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός για την αντίπαλη εστία.
Θαναηλάκης
Ο υψηλόσωμος επιθετικός δεν είχε παίξει ούτε λεπτό απέναντι στην ΑΕ Διμηνίου και στο παιχνίδι με τον Ρήγα πραγματοποίησε ουσιαστικά την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Θαναηλάκης δεν μπόρεσε να «μπει» στο παιχνίδι και η μοναδική φορά που τον «αισθάνθηκε» η αντίπαλη άμυνα ήταν όταν λίγα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, έπιασε μια κεφαλιά από καλή θέση, η οποία έφυγε ωστόσο αρκετά άουτ.
Αργυρίου
Κόντρα στον Ρήγα Φεραίο ο Νίκος Αργυρίου δεν περιορίστηκε στο να κρατά μόνο τη θέση του και να μην αφήνει κενά στα μετόπισθεν, όπως την Τετάρτη, αλλά ανέβαινε συχνά και βοηθούσε και στην ανάπτυξη της ομάδας. Έδωσε στηρίγματα στο εξτρέμ που βρισκόταν στην πλευρά του και ήταν πιο δραστήριος από τον Τσουκαλά, που ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα.
Κέζος
Σαν στόπερ χρησιμοποίησε τον Κύπριο ποδοσφαιριστή ο Τραϊανό Δέλλας, τοποθετώντας τον δίπλα στον Σταθάκη. Ο Κέζος, που η φυσική του θέση είναι αμυντικό χαφ, έδειξε πως μπορεί να δώσει λύσεις και εκεί, με την παρουσία του να κρίνεται θετική και να αντιδρά σωστά σε όποια φάση χρειάστηκε
Σταθάκης
Για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Σταύρος Σταθάκης είχε συμμετοχή σε γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ, καθώς έχασε στη φάση του γκολ τον παίκτη που πήρε την κεφαλιά και ισοφάρισε προσωρινά για τον Ρήγα Φεραίο. Ο 26χρονος στόπερ επιχείρησε να περάσει κάποιες μακρινές μπαλιές και να φτιάξει παιχνίδι από πίσω, ωστόσο φαίνεται πως ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά του και χρειάζεται χρόνο για να γίνει ο «στυλοβάτης» της άμυνας της ΑΕΚ.
Τσουμάγκας
Καλή ήταν η παρουσία του Τάσου Τσουμάγκα στα 34 λεπτά που τον χρησιμοποίησε ο Δέλλας, με τον 24χρονο αριστερό μπακ να ανεβαίνει αρκετές φορές και με τις σέντρες του να δημιουργεί προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Συνεργάστηκε καλά με τον Πεταυράκη το διάστημα που κάλυπταν μαζί την αριστερή πλευρά και παράλληλα ήταν απόλυτα συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα.
Κορδέρο
Ο Ισπανός είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες ποτ διαθέτει στο ρόστερ της η ΑΕΚ και αυτό το έδειξε και σήμερα, με τον 26χρονο να είναι ο κορυφαίος της Ένωσης στην επανάληψη, μετά τον Μπρέσεβιτς. Πολλά χιλιόμετρα, σωστές μεταβιβάσεις, κλεψίματα και σωστή κάλυψη χώρου όταν προωθούνταν ο Ανάκογλου, για να φτιάξει παιχνίδι. Ο Κορδέρο βρισκόταν... παντού στο γήπεδο και βοήθησε την ΑΕΚ τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά, βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα περιμένει από εκείνον ο προπονητής του.
Ανάκογλου
Χωρίς να κάνει μια εμφάνιση αντίστοιχη εκείνων που μας είχε... συνηθίσει τελευταία, ο Ανάκογλου ξεχώριζε στο γήπεδο σε κάθε επαφή του με τη μπάλα και ήταν ο παίκτης από του οποίου τα πόδια ξεκινούσε σχεδόν κάθε επιθετική ενέργεια της ΑΕΚ. Αγωνιζόμενος δίπλα στον Κορδέρο και όχι σε ρόλο επιτελικού, ο 22χρονος Σερραίος έπρεπε να βοηθάει τον Ισπανό και να πρέπει να κάνει και άλλα πράγματα, εκτός από το να δημιουργήσει. Έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου καλά και σε αυτόν τον ρόλο, ενώ στα θετικά του δύο πολύ ωραίοι συνδυασμοί που έκανε με τον Μπρέσεβιτς, με τον οποίο φαίνεται πως αρχίζει να «βρίσκεται» μέσα στο γήπεδο και να μαθαίνει ο ένας το παιχνίδι του άλλου.
Καζβιρόπουλος
Ορεξάτος μπήκε στο ματς ο 17χρονος μέσος, τον οποίο ο Δέλλας τοποθέτησε σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον Μπρέσεβιτς. Ήταν κινητικός, ζητούσε μπάλα, ενώ προσπάθησε να περάσει και 1-2 «φαρμακερές» κάθετες πάσες προς τον Κροάτη, οι οποίες ανακόπηκαν την τελευταία στιγμή. Κάθε φορά παρουσιάζεται όλο και πιο... ξεψαρωμένος και παρά το νεαρός της ηλικίας του, φαίνεται πως πείθει τον Τράι να του εμπιστευθεί μία θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν.
Δημγκιόκας
Ο Αλέξανδρος Δημγκιόκας πέρασε στο γήπεδο σαν αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αγωνιζόμενος σαν δεξί εξτρέμ. Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες και να γίνει απειλητικός, όμως χωρίς επιτυχία. Είχε την ευκαιρία να σκοράρει μετά από μια εξαιρετική πάσα του Μπρέσεβιτς, ωστόσο το σουτ του σταμάτησε πάνω στον τερματοφύλακα του Ρήγα Φεραίου.
Πεταυράκης
Συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις του έδωσε απέναντι στον Ρήγα Φεραίο ο Σταύρος Πεταυράκης, ο οποίος είτε ως αριστερός εξτρέμ είτε ως αριστερός μπακ έπαιρνε πρωτοβουλίες και είχε συμμετοχή στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Κάθε του σέντρα ήταν «κίνδυνος-θάνατος» για την αντίπαλη άμυνα, ενώ έβγαλε και την ασίστ στο ένα από τα δύο γκολ του Μπρέσεβιτς.
Μπρέσεβιτς
Ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Τι κι αν αγωνίστηκε μόλις για 34 λεπτά, ο Κροάτης πέτυχε δύο πολύ ωραία γκολ μέσα σε ένα... τετράλεπτο, ήταν συνεχής πηγή κινδύνου για την αντίπαλη εστία, μοίραζε σωστά τη μπάλα στους συμπαίκτες του, «γέμισε» την αντίπαλη περιοχή και έδειξε πως είναι ο επιθετικός που θα κάνει τη διαφορά στη φετινή η ΑΕΚ. Έφτασε κοντά στο γκολ άλλες δύο φορές, με την μία μάλιστα να δημιουργεί ο ίδιος τις προϋποθέσεις, με μια ωραία ατομική ενέργεια από τα δεξιά. Ο Μπρέσεβιτς έχει εγκλιματιστεί πλήρως στην Ένωση και παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερος, ικανοποιώντας απόλυτα τον Τραϊανό Δέλλα για την επιλογή του.
Τσούπρος
Για 12 λεπτά χρησιμοποιήθηκε από τον Τραϊανό Δέλλα ο Κώστας Τσούπρος, με τον υψηλόσωμο αμυντικό να είναι σταθερός στις επεμβάσεις του όποτε χρειάστηκε και να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τους αντίπαλους επιθετικούς.
Τζάθας
Στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα της ΑΕΚ ο 18χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και ταλαιπώρησε την άμυνα του Ρήγα Φεραίου, κάνοντας κάποιες πολύ ωραίες ενέργειες από τα δεξιά. Θα μπορούσε να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα αν δεν κρατούσε τόσο την μπάλα και την μοίραζε πιο γρήγορα, κάτι που αναμένεται να διορθώσει μέσω των προπονήσεων, μιας και φάνηκε πως έχει δυνατότητες, με την ταχύτητα και την ντρίμπλα να είναι τα δυνατά του σημεία.
Τσεβάς
Ο 18χρονος επιθετικός αντικατέστησε στο 78' τον Ιβάν Μπρέσεβιτς και προσπάθησε με συνεχή κίνηση να πάρει μπάλες και να βρεθεί σε απειλητική θέση, ωστόσο χωρίς επιτυχία. Πίεσε ψηλά την αντίπαλη άμυνα και έβγαλε πάθος και όρεξη, μπαίνοντας δυνατά στις φάσεις.
Μούργκα
Σαν αριστερό εξτρέμ χρησιμοποίησε σήμερα τον Έντιν Μούργκα ο Τραϊανός Δέλλας, με τον 20χρονο Βόσνιο να είναι δραστήριος και να χάνει μάλιστα και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στα τελευταία λεπτά του αγώνα να σκοράρει, όταν σουτάροντας από καλή θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. Προσπάθησε με ατομικές ενέργειες να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του Ρήγα Φεραίου, ωστόσο οι προσπάθειές του ανακόπηκαν και έμειναν ημιτελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002