Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Αυγούστου 22, 2013

ΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΕ Ο ΔΕΛΛΑΣ..

Προβληματισμένος με την εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Τραϊανός Δέλλας, μιλώντας στην κάμερα της Nova. Σε ερώτηση που δέχθηκε αν.. θορυβήθηκε από την εικόνα της ομάδας στο διάστημα που αγωνίζονταν οι πιο έμπειροι παίκτες, τόνισε: «Βέβαια και μας προβληματίζει η εικόνα μας, δεν ήμασταν καλοί. Υπάρχουν δικαιολογίες, αν και δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες, θα μιλήσω με τα παιδιά. Μέσα από την προπόνηση πρέπει να βελτιωθούμε, να δουλέψουμε τα λάθη μας. Η περίοδος της προετοιμασίας επιτρέπει να γίνονται λάθη, για να τα διορθώνουμε. Το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, δηλαδή στην αρχή του πρωταθλήματος. Αυτό είναι το σημαντικό, να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Κάνουμε λάθη που επαναλαμβάνονται, όμως θα πρέπει να τα δουλέψουμε για να το λύσουμε». Όσον αφορά τα θετικά στοιχεία που είδε, είπε: «Τα νέα παιδιά που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν καλά στοιχεία».
Κατά την αναχώρηση της αποστολής, ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις και στους απεσταλμένους των ΜΜΕ, στις οποίες στάθηκε επίσης στα λάθη: «Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε πάρα πολλά λάθη. Ήμασταν βιαστικοί και γενικός δεν δείξαμε αυτά τα στοιχεία που θέλω να βλέπω στο γήπεδο. Τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό. Η ποιότητα των παικτών είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά θα πρέπει στα παιχνίδια απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους να δείχνουν ψυχικά αποθέματα και δύναμη. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πρόσωπα, αλλάξαμε κάποιες θέσεις και βελτιώσαμε λίγο την εικόνα μας. Γι' αυτό πάντως είναι η προετοιμασία. Για να μπορείς να παρατηρήσεις, να βλέπεις τα προβλήματα που υπάρχουν και να τα διορθώνεις».
Όταν ρωτήθηκε ποιο στοιχείο στο παιχνίδι της ΑΕΚ τον προβλημάτισε περισσότερο, είπε: «Είχαμε πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, κυρίως όταν προσπαθούσαμε να αναπτυχθούμε από πίσω. Μην εστιάζετε σε πρόσωπα και σε θέσεις. Για την ανάπτυξη της ομάδας έχει ρόλο και ευθύνη όλη η ομάδα. Το να γίνεται ένα λάθος είναι θεμιτό, αλλά δεν μπορεί να γίνεται πολλές φορές το ίδιο λάθος». Σε ερώτηση τι πιστεύει πως ευθύνεται για τα λάθη που γίνονται, σχολίασε: «Κυρίως είναι έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά υπάρχει και η κούραση των παιδιών που είναι μεγάλη. Έχετε δει ότι στις προπονήσεις δουλεύουμε σκληρά. Όμως το πρόβλημα με τα λάθη θα πρέπει να το διορθώσουμε».
Στη συνέχεια ο Δέλλας ρωτήθηκε αν έπειτα και από αυτή την εμφάνιση πιστεύει ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και τόνισε ότι: «Όπως σας είπα και την προηγούμενη φορά, για τα μεταγραφικά υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους μιλάω και είναι υπεύθυνοι για αυτά τα πράγματα. Δεν θέλω να μιλάω εγώ για μεταγραφές, εγώ δουλεύω με τους παίκτες που έχω».
Τέλος, σε ερώτηση για τους λόγους μη συμμετοχής του Ράμα στο ματς, είπε: «Είχε ένα πρόβλημα από το προηγούμενο ματς. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά αποφασίσαμε να τον ξεκουράσουμε για να τον έχω 100% έτοιμο στα επόμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002