Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Αυγούστου 15, 2013

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ..

Πρώτη φορά μπροστά στο λαό της αγωνίστηκε φέτος η ΑΕΚ και οι περίπου 800 Ενωσίτες που βρέθηκαν στο Διμήνι, μπορεί να μην είδαν... μπαλάρα, αλλά είδαν τέσσερις γκολάρες από την Ένωση και να κερδίζει 4-2 την τοπική ομάδα. Η Ένωση εμφάνισε αμυντικά προβλήματα, είχε κενά διαστήματα και χρειάστηκε να περάσουν τα πρώτα 35 λεπτά για να πάρει μπροστά, είχε όμως και καλές στιγμές με βασικότερα τα χάρμα ιδέσθαι γκολ  που σημείωσε... Όπως το 1-1 που έκανε ο Ανάκογλου με εξαιρετικό σουτ, το 1-2 που έγραψε ο Κάτσικας πριν φύγει το ημίχρονο με «κεραυνό», το 1-3 που σημείωσε ο Ράμα (έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε) με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά και το γκολ του Μπρέσεβιτς (έκανε το τελικό 2-4) έπειτα από καλό συνδυασμό και σουτ από το ύψος του πέναλτι. Η ΑΕΚ λοιπόν, κρατάει τα γκολ της, κρατάει την απόδοση του δεύτερου ημίχρονου και του τελευταίου 10λέπτου στο πρώτο και επιβάλλεται να διορθώσει την αμυντική της συμπεριφορά.
Το ματς
Ο Τραϊανός Δέλλας παράταξε την ΑΕΚ με διάταξη 4-3-3. Συγκεκριμένα είχε τον Βούρα (αντικαταστάθηκε στο 30' από τον Καραγκιολίδη) κάτω απο τα δοκάρια και τους Τσούπρο (έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 35' από τον Κέζο), Σταθάκη, Αργυρίου, Πεταυράκη στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή κόφτης ήταν ο Ρόβας, ενώ οι δύο εσωτερικοί ήταν οι Ανάκογλου και Κάτσικας. Δεξιά στην επίθεση έπαιξε ο Γροντής, αριστερά ο Παληαρούτας και ο Τσεβάς στην κορυφή της επίθεσης. Η αλήθεια είναι πως για 35 λεπτά αυτό το σύστημα, με αυτή τη διάταξη παικτών μέσα στο γήπεδο δε λειτούργησε. Ο Γροντής αποκομμένος δεξιά, έντονο πρόβλημα κυκλοφορίας της μπάλας και νευρικότητα σε κέντρο κι άμυνα.  Το τελευταίο έφερε και την ψυχρολουσία μόλις στο 5' όταν η ΑΕ Διμήνιου άνοιξε το σκορ με διπλή προσπάθεια του Φιλατζιώτη (ο Βούρας αρχικά έβγαλε το τετ α τετ), μία φάση που προήλθε από λάθος του Ρόβα και γενικά όλης της αμυντικής γραμμής. Αν θεωρήσουμε ένα αρνητικό από αυτό το γκολ είναι πως η ΑΕΚ δεν είχε σωστή αντίδραση. Πέρασαν αρκετά λεπτά, μέχρι η ομάδα να πάρει μπροστά... Νεύρα, λάθος πατήματα, κακή κυκλοφορία και μόνο ο εξαιρετικός Πεταυράκης ως αριστερός μπακ με πολλά overlap και ο Ανάκογλου ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν. Αμφότεροι ήταν... όαση στην ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου, με τον πρώτο να ανεβαίνει συχνά πυκνά όλη την αριστερή πλευρά, ενώ ο δεύτερος ήταν εκείνος που όλο το παιχνίδι περνούσε από τα πόδια του. Έφαγε πολύ ξύλο ο Ανάκογλου στο πρώτο μέρος, όμως στάθηκε... όρθιος σε όλες τις μονομαχίες.
Η ΑΕΚ λοιπόν, μέχρι το 35' έχασε και έδειχνε κακή εικόνα. Όταν ο Δέλλας αποφάσισε να περάσει τον Γροντή στη φυσική του θέση (εσωτερικό χαφ) και να τοποθετήσει δεξί εξτρέμ τον Κάτσικα η ομάδα άλλαξε αμέσως αγωνιστικό πρόσωπο... Είναι χαρακτηριστικό ότι από τον συνδυασμό Πεταυράκη - Γροντή (που ήρθε στον άξονα) και Ανάκογλου η ΑΕΚ έκανε το 1-1 με τον τελευταίο στο 38'. Ο Πεταυράκης πέρασε τη μπάλα στον άξονα, ο Γροντής την άφησε υπέροχα στον Ανάκογλου ο οποίος με ένα σουτ - λόμπα έγραψε με εξαιρετικό τρόπο το 1-1. Η ΑΕΚ πήρε... μπρος και δεν σταμάτησε εκεί, καθώς τρία λεπτά μετά την ισοφάριση και έπειτα από κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Κάτσικα ο οποίος με ένα φοβερό σουτ έκανε το 1-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Κοντολογίς η ΑΕΚ του πρώτου μέρους κρατάει μόνο τα τελευταία 10 λεπτά και τη συνολική απόδοση των Πεταυράκη, Ανάκογλου, αλλά και Κάτσικα.
Άλλαξε όλη η ομάδα στο β' μέρος
Όπως αναμενόταν ο Δέλλας άλλαξε όλη την ενδεκάδα στην επανάληψη, παρατάσσοντας την ομάδα με διάταξη 4-2-3-1 και τον Καραγκιολίδη στο τέρμα (έγινε αλλαγή στο 60' από τον Ντούνη), τον Τσουκαλά δεξί μπακ, τον Τσουμάγκα αριστερό τους  Ντούμπερετ και Τζανετόπουλο στόπερ, τους Γεωργέας και Κορδερο αμυντικά χαφ, τον Δημγκιόκα δεξί εξτρέμ, τον Μούργκα αριστερό και τον Ραμα πίσω από τον Μπρέσεβιτς. Η ΑΕΚ με περισσότεροι ποιοτική ενδεκάδα στην επανάληψη κατάφερε να κάνει πιο σωστές και οργανωμένες επιθετικές προσπάθειες. Το 1-3 όμως ήρθε από μία στημένη μπάλα, από το εξαιρετικό πόδι του Ράμα... Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ έστησε τη μπάλα σε ένα φάουλ της ΑΕΚ έξω την περιοχή, πήρε φόρα και με εκπληκτικό χτύπημα την έστειλε στο «παραθυράκι» των γηπεδούχων.
Ένα από τα θέματα όμως που πρέπει να κοιτάξει όμως ο Δέλλας είναι η αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ και κυρίως η νευρικότητα που επικράτησε και στην επανάληψη. Στο 66' λοιπόν, παρατηρήθηκε κενό στην άμυνα, με αποτέλεσμα ο Ντούμπερετ να κάνει πέναλτι και ο Μπαρμούτας με εύστοχη εκτέλεση να γράφει το 2-3. Η ΑΕΚ όμως απάντησε αμέσως με τον Μπρέσεβιτς. Ο φορ της ΑΕΚ έκανε... πάρτι στην αντίπαλη άμυνα και στο 69' με σουτ έγραψε το 2-4. Γενικά ο Μπρέσεβιτς δεν πέτυχε μόνο το τέρμα, αλλά είχε και γενικά καλή αγωνιστική παρουσία «σπάζοντας» σωστά τη μπάλα, κρατώντας παίκτες πάνω του, ανοίγοντας χώρους, κάνοντας δηλαδή ότι θέλει ο Δέλλας απ' αυτόν. Μετά το 2-4 η ΑΕΚ είχε ακόμα κάποιες ευκαιρίες να πετύχει και πέμπτο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε, με το σκορ να μένει στα συγκεκριμένα επίπεδα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΕΚ πρώτου ημιχρόνου:
Βούρας (30' Καραγκιολίδης), Τσούπρος (35' Κέζος), Σταθάκης, Αργυρίου, Πεταυράκης, Ρόβας, Ανάκογλου, Κατσικάς, Γροντής, Παληαρούτας, Τσεβάς
ΑΕΚ δευτέρου ημιχρόνου:
Καραγκιολίδης (60' Ντούνης), Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Ντούμπερετ, Τζανετόπουλος, Γεωργέας (76' Κέζος), Κορδερο, Δημγκιόκας, Ραμα (76' Καζβιρόπουλος), Μουργκα, Μπρεσεβις
 
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
19.33 Απίστευτο σκηνικό: Οπαδοί της ΑΕΚ πηγαίνουν μπροστά από το πούλμαν της ομάδας να βγάλουν φωτογραφίες και οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να το... φυλάνε, βρισκόμενοι μέσα στο περιπολικό και προκειμένου να μη βγαίνουν συνεχώς έξω, ανοίγουν τη σειρήνα κάθε τρεις και λίγα!
18.18 Ο κόσμος έχει συγκεντρωθεί και βλέπει το ματς ακόμα περιμετρικά του γηπέδου. Περίπου 800 υπολογίζονται αυτή την ώρα!
18.00 Οι Μπάγεβιτς και Δημητριάδης έχουν... απομονωθεί και έχουν πάει πάνω στην εξέδρα σε μία γωνία και μόνοι τους βλέπουν το ματς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002