Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Αυγούστου 29, 2013

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ..

Οι τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στα μεταγραφικά της Ένωσης αντιστρέφουν το κλίμα επικοινωνιακά αλλά πρωτίστως είναι έτοιμες να δώσουν ώθηση στο αγωνιστικό κομμάτι όπου τα προβλήματα ήταν εμφανή. Διαβάστε την ανάλυση του ΑΕΚ1924.gr
Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία φιλικά της ΑΕΚ, ειδικότερα αυτά με την Καλαμαριά και τη Νίκη Βόλου, προκάλεσαν την ανησυχία των Ενωσιτών και στάθηκαν ικανά να φέρουν στην επιφάνεια καταστάσεις γκρίνιας και καταστροφολογίας των περασμένων ετών.
Ένας απ’ τους αμέτρητους ΑΕΚτζήδες που παρακολούθησε την ομάδα στο τελευταίο της φιλικό με τη Νίκη Βόλου ήταν και ο ηγέτης της, Δημήτρης Μελισσανίδης. Η συνέχεια του έργου είναι γνωστή. 4 μεταγραφές σε διάστημα λίγων ωρών και μία ακόμη που απομένει η ανακοίνωσή της και τυπικά(Φαγέ).
Ο Τίγρης είναι άνθρωπος που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης κι αν χρειαζόταν να αλλάξει ολόκληρη την ομάδα θα το έπραττε. Από τη στιγμή που φάνηκε πως η ομάδα χρειαζόταν περαιτέρω ενίσχυση βάσει των εμφανίσεών της στα τελευταία φιλικά κινήθηκε αστραπιαία και σε συνεργασία πάντα με το τεχνικό τιμ έγιναν άμεσα 4 προσθήκες.
Ντακόλ, Πόποβιτς, Τσιρίλο και Πλατέλλας κέρδισαν σε πρώτη φάση το επικοινωνιακό κομμάτι ενώ αντέστρεψαν κι όλο το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με το ρόστερ της ομάδας.
Από κει και πέρα μένει οι συγκεκριμένοι παίκτες να προσφέρουν και αγωνιστικά κάτι που μοιάζει πολύ πιθανό να συμβεί. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από τη μεγάλη κατηγορία ενώ οι μεταγραφές τους έγιναν με το σκεπτικό να αποτελούν ενδεκαδάτες επιλογές του προπονητή.
Καθένας απ’ αυτούς ήρθε για να ενισχύσει την ομάδα εκεί που φάνηκε να πονά περισσότερο. Στην άμυνα δηλαδή αλλά και στην παραγωγή των γκολ. Ας δούμε όμως τον καθένα ξεχωριστά.
Ντακόλ: Επιθετικός που μπορεί να παίξει και σαν δεύτερος πίσω από τον Μπρέσεβιτς ή ακόμη και να τον αντικαταστήσει όταν θα λείπει ο Κροάτης. Έκανε εξαιρετική σεζόν με την Καλλιθέα σημειώνοντας 17 γκολ σε 39 συμμετοχές κάτι που μπορεί να κάνει με μεγαλύτερη συχνότητα στην τρίτη κατηγορία!
Πόποβιτς: Έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε οποιαδήποτε θέση της επίθεσης διαθέτοντας καλή τεχνική αλλά και εξαιρετικό αριστερό πόδι. Μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της ομάδας αν κριθεί αναγκαίο ενώ σίγουρα θα δέσει με τον Μπρέσεβιτς λόγω κοινής καταγωγής και ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και μέσα στο γήπεδο.
Πλατέλλας: Ένας ακόμη παίκτης με επιθετικές αρετές που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Πρόκειται κυριολεκτικά για ένα «μαμούνι» που κυνηγά τις φάσεις ενώ δεν του λείπει και η μαχητικότητα. Μοιάζει πιο πιθανό να επιλεχθεί για τα άκρα της ομάδας με δεδομένη την ύπαρξη των Πόποβιτς και Ντακόλ.
Τσιρίλο: Για τον Μπρούνο δεν χρειάζονται ειδικές συστάσεις. Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του η εμπειρία του κρίνεται υπερπολύτιμη για τους νεαρότερους στο κομμάτι της άμυνας ενώ μπορεί να τους καθοδηγήσει μέσα στο παιχνίδι αλλά και να τους συμπαρασύρει με το πάθος του. Πολύ καλή λύση για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αν αναλογιστούμε και το γεγονός πως η Ένωση θα είναι η επιτιθέμενη ομάδα σε όλα τα παιχνίδια που θα δώσει.
Όσον αφορά τον Φαγέ η ενσωμάτωσή του στο δυναμικό της ΑΕΚ θα γίνει από το επόμενο καλοκαίρι ενώ πρόκειται για επένδυση του μέλλοντος όντας μόλις 19 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002