Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Οκτωβρίου 28, 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕ..

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Ball ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος αναφέρθηε σε πολλά από τα... τρέχοντα -και όχι μόνο- θέματα της ομάδας... Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε...
Για την αναγέννηση της ΑΕΚ: «Καταρχήν θέλω να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν, όταν μιλάμε για αυτό που πάει να χτιστεί. Αν θέλουμε να συζητάμε για το παρελθόν, να του κάνουμε μόνο για καλές στιγμές. Πρέπει να εκλείψει η μιζέρια και η στεναχώρια. Δεν αξίζει να υπάρχει αυτό το συναίσθημα στους ΑΕΚτζήδες. Θέλουμε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί κάτι καινούργιο, που θα δίνει σημασία στη λεπτομέρεια, γιατί η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά».
Για την αγάπη του κόσμου: «Είναι πραγματικά για μένα το μεγαλύτερο κέρδος από όλα αυτά τα χρόνια που έπαιξα ποδόσφαιρο. Η εκτίμηση του κόσμου. Αισθάνομαι περήφανος που με το πέρασμα των χρόνων τα παιδιά μου θα είναι σε θέση να καταλάβουν ότι ο πατέρας τους ήταν σωστός άνθρωπος. Θέλω να πω στα παιδιά που αγωνίζονται τώρα ότι από το ποδόσφαιρο αυτό μένει. Η αναγνώριση του κόσμου».
Για τους στόχους της νέας διοίκησης: «Είμαι σε δύσκολη θέση, γιατί πρέπει να πω κάποια πράγματα που είναι να γίνουν. Ένας μεγάλος παράγοντας του ποδοσφαίρου μου είχε πει ότι η θεωρία από την πράξη απέχει πάρα πολύ. Το να κάτσουμε να λέμε "θα κάνουμε αυτό", "θα γίνει το άλλο" περιττεύει. Καλύτερα να κάνουμε πράξεις. Ένας άνθρωπος, ο πρόεδρος της ομάδας, που όλοι γνωρίζετε, ασχολείται με αυτή την ομάδα πάρα πολύ και θα δώσει την ψυχή του για αυτή την ομάδα. Αυτό έχω να πω και όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει. Το σχέδιό του το έχει πει. Θέλει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και μια ομάδα που να πρωταγωνιστεί, με έντονο ελληνικό στοιχείο. Ως άνθρωπος είναι απλός, μπορείς να συζητήσεις τα πάντα μαζί του και θα έλεγα ότι έχει τρέλα για την ομάδα».
Για το γήπεδο: «Το βίωσα δυστυχώς με την ΑΕΚ, δεν ήμουν από τους τυχερούς να παίξω στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βίωσα και με τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ μεγάλο ντισαβαντάζ να μην έχεις γήπεδο».
Για την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας: «Όταν φτάσουμε πλέον στη Σούπερ Λίγκα, πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Αν εμείς θέλουμε να παίρνουμε 20 έτοιμους παίκτες, δεν θα διαφέρουμε από τους υπόλοιπους. Το μυστικό είναι να δημιουργήσουμε παίκτες, χαρακτήρες, προσωπικότητες, σκεπτόμενους ποδοσφαιριστές. Δύσκολο, αλλά το γουστάρουμε και γι' αυτό είμαστε εδώ. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να δούμε την ομάδα όπως θέλουμε».
Για το αν θα φτιάξει και προπονητή: «Γιατί όχι; Αυτό που φαίνεται μέχρι τώρα και είναι και επιθυμία του προέδρου είναι να φτιάξει και έναν προπονητή η ομάδα. Κανείς δεν είπε ότι ο Δέλλας είναι έτοιμος προπονητής. Δεν θυμάμαι και ο ίδιος να είπε κάτι τέτοιο. Τον ξέρω χρόνια, ξέρω πόσο ρεαλιστής είναι, ότι είναι ώριμος και δουλευταράς και ξέρει ότι έχει μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει ένα μεγάλο βήμα, σε μια μεγάλη ομάδα».
Για τις ακαδημίες: «Έχουμε ταλέντα στις ακαδημίες. Οι ακαδημίες ήδη δουλεύουν σε πολύ καλή βάση, όλοι δουλεύουν με μεγάλο μεράκι. Αλλά αυτό θέλει υπομονή και επιμονή. Την έχουμε, ο πρόεδρος την έχει και αν συνεχίσουμε έτσι ο χρόνος θα δουλεύει υπέρ μας».
Για το ποιους παίκτες θα έπαιρνε στην ΑΕΚ (ρωτήθηκε αν θα ήταν ο Μήτρογλου μέσα σε αυτούς): «Ο Κώστας θα ήταν ένας από αυτούς που θα έλεγα, όπως και ο Κατσουράνης. Όσον αφορά τον Κατσουράνη, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ο Κώστας. Όλη αυτή η φιλολογία δεν ισχύει, από την άποψη ότι με τον Κώστα έχουμε μια σχέση φιλική, αλλά άλλο η δουλειά. Ο Κώστας είναι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή και έχει στο μυαλό του και την Εθνική. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε να μιλήσουμε, μέσα σε τρία λεπτά θα τελειώσουμε θετικά ή αρνητικά. Αν με ρωτάτε αν θέλω τον Κώστα στην ΑΕΚ, ναι, τον θέλω. Τον θέλουμε, γιατί στην ομάδα λειτουργούμε όλοι μαζί».
Για τον Λεονάρντο: «Ο Λεονάρντο έχει δυο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα του. Έχει ένα συμβόλαιο που αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχει μόνο στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να έρθει στην τρίτη εθνική. Αν μπούμε σε αυτή τη διαδικασία τώρα, θα είναι λάθος».
Για τον Άκη Ζήκο: «Υπάρχει μια αρμονική σχέση από όλους, με τα πάνω τα κάτω και τις διαφωνίες μας. Όταν βγαίνουμε όμως από την πόρτα κοιτάμε το καλό της ΑΕΚ και μόνο. Έτσι είναι και ο Άκης. Και εμείς ακόμα μαθαίνουμε κάποια πράγματα. Νομίζω ότι ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο με τις ακαδημίες, γιατί έχεις να κάνεις με παιδιά και γονείς. Του έχω εμπιστοσύνη και σε αυτόν και στην ομάδα του και είμαι αισιόδοξος ότι θα πάνε καλά».
Για το αν είναι περισσότερο ΑΕΚ από ότι ΠΑΟ: «Στον ΠΑΟ ανδρώθηκα. Εκεί έγινε ο Λυμπερόπουλος. Επτά χρόνια ήμουν εκεί. Έχω φίλους εκεί. Είμαι στην ΑΕΚ ψυχή και σώμα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Τα προβλήματα που έχει περάσει η ΑΕΚ και η προσφυγιά, σε βάζουν μέσα στην ομάδα, γίνεσαι ένα με τον κόσμο. Ο κόσμος είναι πάντα εκεί παρά τα όσα έχει περάσει».
Για το σκάουτινγκ της ΑΕΚ και το πόσοι από αυτή την ομάδα θα μπορούσαν να μείνουν με την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα: «Όταν φτάσουμε στην Σούπερ Λίγκα θα κάνουμε ένα δίκτυο που θα μας βοηθά να έχουμε παίκτες από το εξωτερικό σε μικρή ηλικία. Καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να περιμένεις κάποιους. Όποιος δείξει ότι μπορεί να φορά την φανέλα της, είναι στο χέρι του να μείνει εδώ. Όποιος δεν μπορεί... Για την Γ' εθνική είναι πολυτέλεια η ομάδα μας. Υπάρχει πίεση, αλλά είναι λογικό».
Για τον αν θα είχε θέση στην ΑΕΚ ο Ντέμη: «Αυτό το γνωρίζει ο Μελισσανίδης. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά να επιλέγει συνεργάτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002