Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ολη η Δευτέρα κύλησε στους ρυθμούς του ωραιότερου ημίχρονου της ζωής μου που κατάλαβα πως δεν ήταν μόνο της δικής μου αλλά και πάρα πολλών άλλων από τους τυχερούς που το έζησαν. Παντού για αυτό διάβαζες και τα βιντεάκια εμφανίζονταν το ένα μετά το άλλο.
@ Παντού θέμα συζήτησης η ΑΕΚ. Για την ακρίβεια ο λαός της ΑΕΚ που όχι μόνο δεν ζει στη μιζέρια που περίμεναν οι εχθροί μας μετά την αποφράδα νύχτα της 21ης Απριλίου, και της 14ης βέβαια, αλλά μετατρέπει σε γιορτή την κάθε Κυριακή. Εντός και εκτός έδρας. Και θα είναι μεγάλο κρίμα αν την Κυριακή που έρχεται δεν γίνει ο αγώνας για να μπορέσουν να πάρουν μέρος και τα αδέρφια μας στην Κρήτη σε αυτή την μεταφερόμενη γιορτή της Αναγέννησης.
@ Φυσικά όπως είπαμε και χθες η ατμόσφαιρα χαράς δεν δημιουργείται από τις επιδόσεις της ομάδας, που πάντως στους δύο τελευταίους αγώνες έχει φροντίσει να διασκεδάσει σε μεγάλο βαθμό τις εντυπώσεις από το σοκ του Ελ Πάσο, αλλά από το ότι η απειλή του αφανισμού μετατράπηκε σε προσμονή κυριαρχίας σε χρόνο ρεκόρ χάρη στην ενεργοποίηση του Μελισσανίδη και των κινήσεων που έχουν γίνει από τον Μάιο μέχρι σήμερα. Αυτό είναι το απλό αλλά τόσο δύσκολο μυστικό. Και όπως έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές η ιστορία της ΑΕΚ αυτό το δέσιμο του κόσμου μεταξύ του και με την ομάδα είναι η βάση στην οποία μπορεί να στηριχτεί η πραγματική Αναγέννηση και ισχυροποίηση του συλλόγου.
@ Η ομάδα στο καθαρά αθλητικό κομμάτι αυτό που έχει να κάνει στην παρούσα φάση είναι αρχικά να μην χάσει ούτε έναν Ενωσίτη που έρχεται με χαρά στο γήπεδο για να ρουφήξει κάθε σταγόνα της Αναγέννησης μέχρι τα εγκαίνια του Ναού και εν συνεχεία να φέρει κι άλλους με την εγγύηση του χορταστικού 90λεπτου. Και χορταστικό 90λεπτο δεν σημαίνει μόνο γκολ. Σημαίνει και αυτό που έλειπε την Κυριακή παρά τα τρία γκολ απέναντι στην καλύτερη, για την ακρίβεια στην πιο κανονική, ομάδα που έχει αντιμετωπίσει η ΑΕΚ μέχρι τώρα. Σημαίνει το πάθος και το νεύρο πάνω στο παιχνίδι που θα κάνει ακόμη πιο αισθητή την διαφορά κλάσης που είναι δεδομένη ούτως ή άλλως από την μέρα που τελείωσαν οι μεταγραφές. Σημαίνει αυτή την ένταση που πάντα βάζουν στις δηλώσεις τους μεγάλοι προπονητές όταν λένε τι ζητάνε από την ομάδα τους. Αυτή η ένταση δεν υπήρχε την Κυριακή στον βαθμό που απαιτεί η φανέλα της ΑΕΚ και ιδίως της συγκεκριμένης ΑΕΚ των μεγάλων προσδοκιών αλλά και των μεγάλων απαιτήσεων. Δεν χρειάζεται έξτρα κίνητρο για κάποιον που υπηρετεί την ΑΕΚ από οποιοδήποτε πόστο αλλά καλό θα είναι να έχουν στην άκρη του μυαλού τους όλοι που είναι στην ΑΕΚ πως κρίνονται καθημερινά. Και πως του χρόνου οι απαιτήσεις θα είναι πολύ μεγαλύτερες και το 2015 πρώτα ο Θεός η ομάδα που θα μπει στο Ναό θα πρέπει να έχει, απλά, προπονητή και παίκτες αντάξιους του. Το παράδειγμα του Γεωργέα που έκανε καριέρα καλύπτοντας όλες τις ατυχίες αλλά και τις αδυναμίες του με το πάθος και τον τσαμπουκά που βγάζει πάντα μέσα στο γήπεδο είναι το καλύτερο και δεν χρειάζεται να αναφερθεί άλλο. Θα προσθέσω όμως και αυτό του Αργυρίου που, βέβαια δεν έχει κάνει ακόμη τίποτα, όμως παρά τις ατέλειες του και τα λάθη απειρίας που έχει κάνει σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε έχει κερδίσει τους θεατές και όχι μόνο χάρη στο ότι μπαίνει και παίζει τα ματς σαν τελικούς. Ετσι ήταν και ο Πλατέλλας που θα είναι έτσι και όταν γυρίσει πρώτα ο Θεός γρήγορα ξανά στην εντεκάδα. Τρία παραδείγματα μέσα στα αποδυτήρια, ένα διαχρονικό και δύο φετινά, είναι πάρα πολλά. Ας τα ακολουθήσουν απλά όλοι. Μαζί με το σωστό και οργανωμένο ποδόσφαιρο που προσπαθεί να παίξει ΑΕΚ θα κάνουν τα πράγματα πολύ πολύ καλύτερα. Κι ο πήχης βέβαια θα ανεβαίνει πάντα ακόμη ψηλότερα. Γιατί για αυτή την ΑΕΚ δεν υπάρχουν όρια. Τα Σφηνάκια σήμερα είναι αφιερωμένα στην Μαλένα. Στην πανέμορφη κοπέλα της φωτογραφίας. ΑΕΚάρα τρίτης γενιάς. Της γενιάς που έρχεται και είναι τυχερή γιατί θα ζήσει μια καλύτερη ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002