Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2013

YΠΕΡ ΜΑΣ..!!

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κ. Χάρης Τομπούλογλου μιλά για την «Αγιά Σοφιά» και εκφράζει τη σιγουριά πως άμεσα θα ξεκινήσει να υλοποιείται


Μέλι στάζει για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το σχέδιο του για την Νέα Φιλαδέλφεια με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ», ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Χάρης Τομπούλογλου. Ο υποψήφιος δήμαρχος τονίζει πως το πρότζεκτ που παρουσίασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ασύλληπτο και παράλληλα υπογραμμίζει πως άμεσα θα τεθεί σε εφαρμογή. Επίσης, ξεκαθαρίζει τις τεράστιες διαφορές που έχει με το σχέδιο Γρανίτσα, Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Τα όσα μας παρουσίασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν πραγματικά εντυπωσιακά, μιας και μιλάμε για ένα έργο που θα υλοποιήσει τα όνειρα όλων εμάς, που έχουμε μεγαλώσει με την ΑΕΚ και την θέλουμε εδώ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μιλάμε για ένα μνημείο αθλητισμού και πολιτισμού και όχι για ένα απλό γήπεδο, το οποίο θα δώσει πνοή στην περιοχή και θα την αναβαθμίσει.
Κανείς δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο και θα πρέπει να είναι... τρελός για να πράξει κάτι τέτοιο. Είναι πρότζεκτ άρτιο, που πληροί και με το παραπάνω τις προϋποθέσεις που απαιτούνται. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει μαζί με την αναγέννηση της ΑΕΚ να έρθει και η αναγέννηση της Νέας Φιλαδέλφειας και θα είμαι με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του και θα τον στηρίξω. Δεν νοείται Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς ΑΕΚ και πρέπει να το καταλάβουν αυτό όλοι. Εδώ είναι το σπίτι μας και είμαι σίγουρος πως σύντομα θα γυρίσουμε και πάλι εκεί που ανήκουμε», είπε αρχικά ο Χάρης Τομπούλογλου σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Ώρα των σπορ.
Στη συνέχεια, ο Χάρης Τομπούλογλου έκανε την σύγκριση ανάμεσα στο πλάνο που υπάρχει τώρα για την «Αγιά Σοφιά» και σε εκείνο του Γρανίτσα, εξηγώντας μας τις τεράστιες διαφορές που έχουν και τους λόγους που τότε ήταν αντίθετος με τα σχέδια που είχαν παρουσιαστεί. «Δεν υπάρχει καμία σχέση στα δύο σχέδια. Μα καμία όμως. Το τερατούργημα που είχε παρουσιάσει ο Γρανίτσας δεν μπορούσε ποτέ να υλοποιηθεί και φυσικά δεν θα μπορούσα και εγώ να το στηρίξω. Αρχικά να αναφέρουμε πως στο προηγούμενο πλάνο υπήρχαν εμπορικές χρήσεις και σε μεγάλο μάλιστα βαθμό, ενώ τώρα είναι μηδανικές. Το ύψος του τότε γηπέδου ήταν στα 40 μέτρα σε αυτό δεν θα είναι ούτε 25. Στο τότε πλάνο υπήρχε επέκταση στον χώρο του άλσους, ενώ τώρα δεν θα χαθεί ούτε... σπιθαμή.
 
Κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό. Επίσης στο τωρινό πρότζεκτ ο συντελεστής δόμησης είναι κάτω από το 1 και ο συντελεστής κάλυψης δεν φτάνει ούτε στο 65%. Θα δημιουργηθούν θέσεις πάρκινγκ στην περιοχή του Μπριτάνια, θα γίνουν πεζοδρομήσεις και υπογιοποιήσεις δρόμων που θα δώσουν ανάσα στην περιοχή, ενώ παράλληλα υπάρχουν μελέτες που έχουμε δει και αφορούν την προσβασιμότητα στο γήπεδο. Όλα αυτά δείχνουν την δουλειά που έχουν κάνει ο κύριος Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια και έχουν καταρτίσει ένα πρότζεκ ασύλληπτο και 100% υλοποιήσιμο», ήταν τα λόγια του.
 
Τέλος, ο Χάρης Τομπούλογλου αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που υπάρχει με τα σκουπίδια στον χώρο του Άλσους, για το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει το παραμικρό από τον Δήμο. «Υπάρχει ένα ζήτημα που θα ήθελα να αναφέρω πάντως και για το οποίο δεν έχει γίνει το παραμικρό. Η ΑΕΚ μας έχει ζητήσει να βρούμε μια λύση για το θέμα των σκουπιδιών που υπάρχουν στο Άλσος και τα οποία δεν γίνεται να βρίσκονται δίπλα από το γήπεδο της. Είναι το μοναδικό πράγμα που μας έχει ζητήσει η ΑΕΚ και από τον Δήμο δεν έχει γίνει το παραμικρό. Οι αρμόδιοι οφείλουν άμεσα να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις και να διευθετηθεί αυτό το θέμα, για να μην φτάσουμε στο σημείο η ΑΕΚ να είναι έτοιμη να ξεκινήσει τα έργα και να μην είμαστε εμείς», μας είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002