Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ

«Φτιάχνουμε νέα αετόπουλα» είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας η οποία αναφέρεται στους μικρούς φίλους της ΑΕΚ που πλέον γεμίζουν το γήπεδο και την ικανοποίηση του Μελισσανίδη για την κερκίδα με τα πιτσιρίκια. Μεγάλη αναφορά υπάρχει και για την υποδειγματική Original 21 και τους υπόλοιπους συνδέσμους και τα μαθήματα συμπεριφοράς τους ενώ δεν λείπει η αναφορά για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο όνομα.

Sportday
Τις δηλώσεις του Σταθάκη στοNovaΣΠΟΡ FM και την υπόκλιση του στον κόσμο έχει κάνει πρώτο θέμα η εφημερίδα. Παράλληλα αναφέρεται στις μεταγραφές του Γενάρη με το παρακάτω κείμενο: "Τα κενά που υπάρχουν στο υπάρχον ρόστερ της ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να καλύψουν οι ιθύνοντες του συλλόγου στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Από χθες η SportDay είχε αποκαλύψει πως στην «Ένωση» κινούνται για στόπερ, αριστερό χαφ-εξτρέμ και σέντερ φορ.
Τα δεδομένα, όμως, που ισχύουν στη Γ' Εθνική δεν είναι ανάλογα με εκείνα που εφαρμόζονται στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Αυτό περιπλέκει τα πράγματα και θα πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις από πλευράς «κιτρινόμαυρων».
Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ έχει δικαίωμα να αποκτήσει απεριόριστο αριθμό ποδοσφαιριστών, οι οποίοι όμως ήταν ελεύθεροι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, για να έχει δικαίωμα να τους χρησιμοποιήσει άμεσα.
Επίσης, μπορεί να αποκτήσει όσους επαγγελματίες επιθυμεί, αρκεί εκείνοι να έχουν μείνει ελεύθεροι στο διάστημα του πρώτου μισού του πρωταθλήματος ή δεν θα έχει συμπληρωθεί ένας μήνας από το τελευταίο τους παιχνίδι ως επαγγελματίες.
Όσον αφορά τώρα την κατηγορία των ξένων, στον «Δικέφαλο» μπορούν να αποκτήσουν όποιον παίκτη θέλουν, μόνο αν έχει μείνει ή θα μείνει ελεύθερος από ελληνική ομάδα, αφού το δελτίο του υπάρχει ήδη στην ΕΠΟ.
Πρέπει, όμως, να τονίσουμε ότι με τους ξένους ισχύει ο περιορισμός των τεσσάρων ποδοσφαιριστών στην αποστολή κάθε αγώνα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ξένων ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται συνολικά στο ρόστερ της ομάδας.
Την ίδια ώρα, ισχύει ο περιορισμός των μέχρι δύο παικτών άνω των 33 ετών στην αποστολή κάθε παιχνιδιού.
Η ενίσχυση της ΑΕΚ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, την ώρα που ψάχνει για παίκτη που θα μπορέσουν να προσφέρουν άμεσα και να βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει επίπεδο εν όψει και την επόμενης αγωνιστικής περιόδου."

Goal
Η εφημερίδα τονίζει ότι η Ένωση δεν είναι ομάδα μιας χρήσεως, αφού σταδιακά αναδεικνύει και εξελίσσει παίκτες για την επόμενη μέρα.Παράλληλα αναφέρεται στις μεταγραφές του Γενάρη με το παρακάτω κείμενο: Οι μέρες περνούν και τα μεταγραφικά σενάρια για το μέλλον της ΑΕΚ αναζωπυρώνονται. Είναι γεγονός πως έπειτα από πολλά χρόνια η Ενωση μετατρέπεται εκ νέου σε πόλο έλξης για κάθε ποδοσφαιριστή, καθώς φαίνεται πως βρίσκεται σε διαδικασία αναγέννησης. Ωστόσο, όπως ξεκαθαρίζεται από τους «κιτρινόμαυρους» υπεύθυνους, είναι απίθανο να υπάρξει κάποια μεταγραφική προσθήκη για τον Ιανουάριο. Στην ΑΕΚ ψάχνουν και δουλεύουν περιπτώσεις, ώστε να είναι έτοιμοι και με κλεισμένους παίκτες εν όψει καλοκαιριού.
Εκεί η ΑΕΚ έχει ήδη δύο προσθήκες, τους Μάνταλο και Φαγέ. Συζητά και ψάχνεται για αρκετές ακόμα περιπτώσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, όπως είναι οι Κατσουράνης και Μόρας. Αλλωστε, στη Football League δεν υφίστανται οι περιορισμοί που υπάρχουν στη Γ' Εθνική. Αυτό σημαίνει πως η δεξαμενή των παικτών που μπορεί η ΑΕΚ να εξετάσει είναι πολύ μεγαλύτερη, δεδομένου πως υπάρχει ελαστικότητα και σε ό,τι αφορά την καταγωγή αλλά και την ηλικία των παικτών μιας ομάδας.
Για την τρέχουσα περίοδο πρόθεση του τεχνικού επιτελείου είναι να δώσει ευκαιρίες. Να ξεμπερδέψει το ταχύτερο δυνατό με την άνοδο και στη συνέχεια να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που μπορούν να εξελιχθούν. Κάτι που σημαίνει πως είναι απίθανο να υπάρξουν προσθήκες στην επικείμενη περίοδο του Ιανουαρίου. Εξαίρεση μπορεί να αποτελέσει μόνο κάποιος ποδοσφαιριστής που θα θεωρηθεί σούπερ περίπτωση, αλλά και αυτή υπό προϋποθέσεις.
Βλέπετε, η ΑΕΚ έχει δυνατότητα να αποκτήσει μόνο ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ή επαγγελματίες που θα έχουν μείνει ελεύθεροι από το καλοκαίρι, είτε θα μείνουν ελεύθεροι τον Ιανουάριο (με δικαίωμα να αγωνιστούν, όμως, έναν μήνα έπειτα από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι τους). Επίσης, εάν πρόκειται για ξένο, θα πρέπει να αγωνίζεται ήδη σε ελληνική ομάδα και το δελτίο του να βρίσκεται στην ομοσπονδία.


Livesport
«Σαρώνει!» γράφει η εφημερίδα στην πρώτη της σελίδα για την ΑΕΚ και τονίζει ότι παραμιλάνε σε όλο τον κόσμο με το τραγούδι των ΑΕΚτζήδων στο ΟΑΚΑ. Χαμός στα social media για τον λαό της Ένωσης είναι μια άλλη αναφορά στην πρώτη σελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002