Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Οκτωβρίου 13, 2013

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ !!

Την... πρεμιέρα της στο κύπελλο Γ' Εθνικής κάνει σήμερα (15.00) η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει για τη δεύτερη φάση του θεσμού (πέρασε την πρώτη άνευ αγώνα) τον Ηλυσιακό, στο ΟΑΚΑ, ως τυπικά φιλοξενούμενη. Μπορεί ο νεοσύστατος θεσμός να μη δίνει ιδιαίτερα... κίνητρα, ωστόσο οι άνθρωποι της Ένωσης (διοίκηση και επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος) έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα. Όχι μόνο επειδή η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι να επιδιώκει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, όποια και αν είναι η διοργάνωση, αλλά και για αγωνιστικούς λόγους, καθώς με δεδομένο ότι οι αγώνες του κυπέλλου γίνονται Κυριακή (με το πρωτάθλημα να διακόπτεται), οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν κανένα λόγο να θεωρούν ότι επιβαρύνονται. Αντίθετα, η... σταδιοδρομία στη διοργάνωση θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν το μίνιμουμ αγώνων που απαιτούνται για να έχει ρυθμό μια ομάδα, αυτό των τεσσάρων το μήνα.
Συνεπώς, επιθυμία να χτυπήσει η ομάδα τη διοργάνωση δεδομένα υπάρχει. Από εκεί και πέρα, υφίσταται και η αναγκαιότητα να δείξει και κάποια πράγματα, έπειτα από το... κάζο με το Περιστέρι. Στα μέχρι τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος η ΑΕΚ δεν έπεισε ότι βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης, αυτό που θα κάνει κάθε παιχνίδι της συγκεκριμένης κατηγορίας... διαδικαστικό (όπως επιβάλλεται). Μάλιστα, στο τελευταίο ματς γνώρισε την... ήττα του 0-0 με τον ΑΟ Περιστερίου, κάτι που στάθηκε αιτία να ανοίξουν πολλές συζητήσεις μόλις από την 3η αγωνιστική. Με αυτά τα δεδομένα, η ΑΕΚ δεν μπορεί να επιζητεί τίποτα λιγότερο στο σημερινό ματς από μια πειστικότατη εμφάνιση, που θα αποδείξει ότι... ταρακουνήθηκε και πλέον αρχίζει να παίρνει μπροστά.
Όσον αφορά το σχήμα που θα παρατάξει ο Τραϊανός Δέλλας, το γεγονός ότι στους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα προστέθηκε και αυτός του Πλατέλλα, τον ανάγκασε να προβληματιστεί (και να πειραματιστεί) αρκετά για την τελική επιλογή των τεσσάρων ξένων της ενδεκάδας. Σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές που έκανε, όλα δείχνουν ότι θα επιλέξει τελικά να χρησιμοποιήσει και τις τέσσερις θέσεις για την επίθεση, αλλάζοντας και την διάταξη της ομάδας σε 4-4-2. Στην άμυνα αναμένεται να είναι ο Τσουκαλάς δεξιά, ο Πεταυράκης αριστερά και ο Σταθάκης με τον Τζανετόπουλο ή τον Τσούπρο στα στόπερ. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Ρόβας, Γεωργέας, στα άκρα οι Ράμα (δεξιά), Πόποβιτς (αριστερά) και στην επίθεση οι Μπρέσεβιτς, Ντακόλ. Στο τέρμα μένει να φανεί αν θα παραμείνει ο Βούρας ή αν θα χρησιμοποιηθεί ο Καραγκιολίδης, στη λογική να «μοιραστούν» οι τερματοφύλακες τις διοργανώσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002