Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2013

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Βλέποντας όλη την ημέρα το πρόσωπο της Μαλένας στο aek365, διαβάζοντας τις δηλώσεις του Σταθάκη για το πως νοιώθουν οι παίκτες της ΑΕΚ με αυτό που γίνεται σε κάθε παιχνίδι και βλέποντας δυο 48ωρα μετά κι άλλα πολλά βίντεο το μυαλό επέστρεψε στον τίτλο που είχα βάλει μετά τον αγώνα με την Θύελλα Ραφήνας: "Φέρτε τα παιδιά σας στο γήπεδο να δουν ΑΕΚ".
@ Αυτό είναι κατά την γνώμη μου το μεγάλο στοίχημα της φετινής χρονιάς στο οποίο όλοι μπορούμε να συμετάσχουμε και να κάνουμε το καλύτερο για αυτό. Ο Μελισσανίδης με την απόφαση για δωρεάν είσοδο των παιδιών μέχρι 12 ετών. Η ομάδα με το να διασκεδάζει τον κόσμο της και βέβαια και τα παιδάκια που κακά τα ψέματα δεν είναι τόσο απαιτητικά σαν τα δικά μας. Οι νίκες τους αρκούν και όλοι οι παίκτες στα μάτια τους είναι παικταράδες. Οι οπαδοί που είναι λίγο ή πολύ μεγαλύτερα... παιδιά από τα παιδάκια με το να δημιουργούν μια ωραία γηπεδική ατμόσφαιρα χωρίς κανένα έκτροπο αφού έτσι κι αλλιώς με καμία από αυτές τις ομάδες δεν υπάρχει αντιπαλότητα. Και βέβαια πάνω από όλους οι γονείς με το να βάζουν την ΑΕΚ, που λάμπει πάλι έστω και στο... πηγάδι που λένε οι πονηροί του "Γαύρου", στην ζωή και στην καθημερινότητα των αυριανών ΑΕΚτζήδων.
@ Η ΑΕΚ έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ ένα νέο baby boom... οπαδών σαν κι εκείνο με τον μεγάλο "Νέστορα" και την ομαδάρα του Τσάκναντι που μου έχουν περιγράψει οι παλιοί, σαν κι αυτό που έκανε και μένα ΑΕΚ με την ομαδάρα του λατρεμένου μας αξέχαστου θείου Λουκά της μεγάλης πορείας στην Ευρώπη και της απόλυτης κυριαρχείας στην Ελλάδα και σαν κι αυτό της δεκαετίας του 90 αμέσως μετά το πρωτάθλημα της ζωής μας, του 89, που της οφείλουμε την νεολαία της ΑΕΚ. Σαν κι αυτό που πήγε να γίνει στο 2004 αλλά δυστυχώς εξελίχθηκε σε καταστροφή και στην χειρότερη περίοδο για τους ΑΕΚτζήδες μπαμπάδες.
@ Τώρα πρέπει να γίνει το επόμενο και οι συνθήκες είναι ιδανικές για να αρχίσει φέτος με νίκες και πολλά γκολ σε όλα τα ματς. Οι φτηνές τιμές των εισιτηρίων και η δωρεάν είσοδος των παιδιών είναι η απάντηση στην κρίση που δυσκολεύει τα πάντα αφού το γήπεδο της ΑΕΚ είναι πλέον πιο φτηνή διασκέδαση για μια οικογένεια κι από το σινεμά. Ιδανικές είναι ακόμη και οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων που φέτος θυμίζουν σε εμάς τους μεγαλύτερους το γήπεδο όπως το γνωρίσαμε, όταν νύχτα ήταν μόνο η Ευρώπη και την ώρα του αγώνα ή γυρίζοντας σπίτι μαθαίναμε όλα τα αποτελέσματα των αντιπάλων, αλλά σίγουρα είναι ότι το καλύτερο για ένα παιδί οποιασδήποτε ηλικίας που την Δευτέρα έχει σχολείο. Κι εκεί στο σχολείο είναι σίγουρο πως το παιδί θα πει στα άλλα πόσο καλά πέρασε στο γήπεδο και αυτά μπορεί να πιέσουν τους μπαμπάδες να τα πάνε κι αυτά την άλλη Κυριακή.
@ Δεν πρέπει λοιπόν να χαθεί αυτό το μομέντουμ. Με τίποτα. Αυτό είναι στο χέρι της ομάδας. Να βελτιώνεται ποδοσφαιρικά, να παίζει με μεγαλύτερη ένταση και πάθος όπως λέγαμε και χθες και βέβαια να αρχίζει να βάζει ακόμη περισσότερα γκολ. Χάρηκα που πλέον οι ίδιοι οι παίκτες δεν φοβούνται να ανεβάσουν τον πήχη σε αυτό το κομμάτι. Κι ο Πόποβιτς κι ο Πεταυράκης σε δηλώσεις τους είπαν πως πρέπει η ομάδα να βάζει περισσότερα γκολ για τον κόσμο. Ετσι είναι. Αυτό πρέπει να επιδιώκουν με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και καθαρό μυαλό βέβαια για να δίνουν στον κόσμο ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να πάει στο γήπεδο για να τους δει. Και να πάρει και τα παιδιά του βέβαια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002