Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Οκτωβρίου 10, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

 
@ Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ είναι το υπόδειγμα του συλλόγου. Πως κατάφερε να κρατήσει ψηλά την σημαία της ομάδας παρά τα οικονομικά προβλήματα κατακτώντας τίτλους απέναντι σε ομάδες πολύ πιο δυνατές οικονομικά και με μεγαλύτερες άκρες και πως τώρα που βρέθηκε χρηματοδότης με τρέλα η ήδη νταμπλούχος ομάδα έκανε τέτοιες μεταγραφές που την έκαναν να ξεφύγει πλέον από τα Ελληνικά δεδομένα. Μια πραγματική ντριμ τιμ που σε πολλές θέσεις δεν έχει απλά δυο ισάξιους παίκτες αλλά δυο διεθνείς.  Η νίκη σήμερα μέσα στο Αργος με χαρακτηριστική άνεση αφού 3 λεπτά πριν το τέλος η ομάδα είχε ξεφύγει με 4 γκολ έχοντας αρκετούς παίκτες σε μέτρια μέρα δείχνει πάρα πολλά. Η ΑΕΚ πλέον δεν έχει αντίπαλο. Και θα χαρώ πολύ να μείνει υπόδειγμα του συλλόγου μέχρι το τέλος. Δηλαδή να συνεχίσει να είναι υγιέστατη οικονομικά και παράλληλα ο προπονητής - φαινόμενο που είναι ο μοναδικός (!) στην ιστορία του τμήματος να καταφέρει να διατηρήσει το καλό κλίμα, που πάντα ήταν το μεγάλο μυστικό, παρά την παρουσία τόσων πολλών παικταράδων που βέβαια δεν μπορούν να είναι όλοι 60 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είναι το πρόβλημα που έχει τώρα η ομάδα. Το πιο ευχάριστο που μπορεί να έχει ένας προπονητής αρκεί να μπορέσει να ζήσει μαζί του και να το εκμεταλευτεί σαν μεγάλο προτέρημα. Αν δεν μπορεί ο συγκεκριμένος με τόση κλάση και εμπειρία αλλά και γνώση της ομάδας δύσκολα θα μπορέσει κάποιος άλλος. Και για να επανέλθουμε στην αρχή. Ενα τεράστιο μπράβο στον προπονητή, στα παιδιά και στον κύριο Λαζόπουλο. Στον επόμενο αγώνα ας είμαστε πολλοί περισσότεροι στο γήπεδο - κουκλί που παίζουν οι παικταράδες μας. Και έρχονται και ευρωπαϊκά παιχνίδια σε μια διοργάνωση όπου η ΑΕΚ μπορεί να πετύχει πάρα πολλά. Ας φανεί και στην πράξη η καταξίωση που πράγματι έχει πετύχει η ομάδα χάντμπολ σε όλο τον κόσμο της ομάδας.
@ Πάμε στα ποδοσφαιρικα μας και να υπενθυμίσω πως μόνο εγώ έχω γράψει 3-4 φορές πως όσα λεφτά περισσέψουν από την ποδοσφαιρική ομάδα φέτος αλλά και του χρόνου θα πάνε για το γήπεδο. Χάρη στις εντυπωσιακές χορηγίες που πέτυχε ο Μελισσανίδης θα περισσέψουν πολλά.  Κι όμως χθες από κάποιους ανακαλύφθηκε η Αμερική και φτάσαμε στην απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας να γράφεται πως τα χρήματα από την χορηγία του ΟΠΑΠ πήγαν σε... κατασκευαστική εταιρία του Μελισσανίδη! Δεν αξίζει να ασχοληθείς πολύ. Ετσι στα γρήγορα μόνο... Η εταιρία δεν είναι του Μελισσανίδη. Μέτοχοι είναι τα περισσότερα ιδρυτικά της μέλη και κυρίως πάνω από 10.000 (!) οπαδοί της ΑΕΚ που σε λίγο καιρό θα πάρουν τις μετοχές από τα διαρκείας του. Για την ακρίβεια θα είναι πολύ πάνω από 10.000 αφού σε λίγο καιρό θα μπορεί ο κάθε ΑΕΚτζής ακόμη και 10 ευρώ να γίνει μέτοχος της Δικέφαλος 1924. Εκεί πήγαν λοιπόν τα λεφτά του ΟΠΑΠ. Και τα λεφτά της NOVA εκεί πήγαν όπως και από άλλες χορηγίες και όχι μόνο. Δηλαδή που έπρεπε να πάνε; Στο ταμείο της Ερασιτεχνικής; Για να πληρώνονταν με την ευκαιρία και τίποτα παλιά χρέη με τίποτα κατασχέσεις; Που να πήγαιναν; Στην τσέπη του Μελισσανίδη; Σε... κουμπαρά;  Πήγαν στο ταμείο από το οποίο θα χτιστεί το γήπεδο της ΑΕΚ. Το μέλλον του συλλόγου και όχι κάποια εφήμερη χαρά. Φτιλαχτηκε ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, δεν λείπει τίποτα, όλοι πληρώνονται κανονικά και υπάρχει και μεγάλο περίσσευμα για να πάει στην χρηματοδότηση του ονείρου. Κι όμως αυτό πήγαν να το παρουσιάσουν σαν σκάνδαλο κάποιοι λίγοι βέβαια. Να κλαις και να γελάς.
@ Και βέβαια η Δικέφαλος 1924 δεν είναι σε καμία περίπτωση κατασκευαστική. Δεν μπορώ δηλαδή να πάρω ένα τηλέφωνο και να μου φτιάξουν ένα... σπίτι, λέμε τώρα.  Είναι μια εταιρία ειδικού σκοπού που φτιάχτηκε για να αναλάβει το έργο της κατασκευής του ΝΑΟΥ στη Νέα Φιλαδέλφεια γιατί ούτε η Ερασιτεχνική, ούτε η ΠΑΕ, αν υπήρχε, δεν μπορούν βάσει νόμου να το κάνουν. Εκεί πήγαν τα λεφτά όπως είχε προαναγγείλει και ο ίδιος ο Μελισσανίδης που είχε ζητήσει βοήθεια μόνο για το γήπεδο. Σε ένα έργο λοιπόν που πάει να σπάσει όλα τα ρεκόρ και να είναι το μόνο στην ιστορία χωρίς ούτε ευρώ τραπεζικού δανεισμού είναι αν μη τι άλλο ανέκδοτο να πιστεύουν κάποιοι ότι ανακάλυψαν... σκάνδαλο επειδή οι χορηγίες της ομάδας που θα παίζει σε αυτό το γήπεδο πήγαν στο... ταμείο της ανέγερσης του. Δεν είναι ανάγκη να αναφερθεί καν το ποιος ήταν ο μοναδικός που θα μπορούσε, και τελικά το πέτυχε, να φέρει αυτού του είδους των χορηγιών στην ΑΕΚ.  Και κυρίως δεν είναι ανάγκη να ασχολούμαστε καν με τέτοια θέματα που όπως είδατε πέρασε σχεδόν στο ντούκου και οι σύγχρονοι... Κολόμβοι έμειναν σχεδόν μόνοι τους αφού οι αναδημοσιεύσεις ήταν ελάχιστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002