Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Οκτωβρίου 31, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Εδώ είμαστε και πάλι και από την τριπλή χαρά του Σαββάτου ήρθε το χθεσινό ξενέρωμα με τον αποκλεισμό με κάτω τα χέρια της ΑΕΚ στην Βιέννη από Αυστριακή ομάδα, Αυστρία που σε καμία περίπτωση δεν είναι και κανένα... μεγαθήριο του αθλήματος. Μια ήττα πικρή κι ένας αποκλεισμός που δεν μπορεί να περάσει στο... ντούκου αφού από την γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ στο βόλεϊ υπάρχουν, απόλυτα δικαιολογημένα, απαιτήσεις. Μετα την περυσινή αυτοκτονία και την απίστευτη απώλεια του πρωταθλήματος με τρεις ήττες, οι δύο εντός, ενώ χρειάζονταν μόνο μία νίκη και βέβαια την απώλεια και του κυπέλλου ήρθε κι αυτός ο αποκλεισμός με την ομάδα να δείχνει πάλι εντελώς ανέτοιμη ψυχολογικά για κρίσιμο παιχνίδι. Κρίμα για τα πάρα πολλά χρήματα που έχουν επενδυθεί αλλά και για τον κόσμο της ΑΕΚ που μετά το ρεσιτάλ του Μετς άλλωσε και την Βιέννη με την ORIGINAL να κερδίζει την μοναδική μάχη που κερδήθηκε. Πάμε παρακάτω. Εδώ είμαστε να χειροκροτήσουμε την βελτίωση και τις επιτυχίες που για αυτή την ομάδα είναι μονόδρομος. Ισως όμως κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν.
@ Εκεί που κάποιοι νομίζουν πως δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα είναι στην... Σούπερ Λιγκ. Δεν έχω καμία διάθεση να κάνω τον υποστηρικτή του Αλαφούζου, χωρίς όμως να ξεχνάω πως φέρθηκε αξιοπρεπώς στην ΑΕΚ μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, αλλά πραγματικά η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ολα για τον ΟΣΦΠ, όλα για το μεγάλο αφεντικό με... ημερομηνία λήξης. Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, επί σειρά ετών έμισθος υπάλληλος του ΟΣΦΠ, πέτυχε και την ... ποινικοποίηση της διαμαρτυρίας. Σε ένα ποδόσφαιρο που τα τελευταία 17 χρόνια έχουν γίνει τα όργια των οργίων το πρόβλημα για το... προϊόν (σικ) του ποδοσφαίρου είναι κατά την Σούπερ Λιγκ, που χθες έσπασε ένα νέο ρεκόρ αθωώνοντας παίκτη που έκανε χρήση απαγορευμένης ουσίας λόγω... μη πρόθεσης, οι διαμαρτυρίες αλλά και το αν κάποιο κανάλι που ανήκει σε ιδιοκτήτη ομάδας κάνει κριτική στις διαιτησίες και στα κέντρα αποφάσεων. Μάλιστα με μια προσεχτική ματιά ανακαλύπτεις ότι ακόμη και η... υποψία πως κάποιος έχει σχέση με ΜΜΕ θα αρκεί για να τιμωρηθεί η ομάδα έτσι και το ΜΜΕ κατηγορήσει την διαιτησία ή τα θεσμοθετημένα όργανα. Μα τι άλλο θέλουν, τι άλλο θα ζητήσουν αυτοί που ξεφτύλισαν το πρωτάθλημα για να το πάρουν; Απαγορευόταν να τους νικάς, τώρα θα απαγορεύεται και να... μιλάς. Είναι πραγματική ντροπή και για τις άλλες ομάδες της Λίγκας που δέχτηκαν αυτά τα πράγματα. Και κάποια στιγμή θα τα βρουν μπροστά τους. Ενα πράγμα βέβαια πρέπει να θυμούνται. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Και όπως έλεγε και το τραγουδάκι. Ναι... σε σένανε μιλάω...
@ Σήμερα γίνεται άλλο ένα μεγάλο βήμα για το όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων του πλανήτη. Αποφασίζεται η αύξηση του ΜΚ της Δικέφαλος 1924 κατά 30.000.000 ευρώ και αναμένεται να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για το πως θα μπορέσουν να συμμετάσχουν έστω και με 10 ευρώ όσοι Ενωσίτες θέλουν αλλά δεν κατάφεραν για οποιοδήποτε λόγο να πάρουν εισιτήριο διαρκείας. Είναι εκπληκτική η αίσθηση του να βάζεις ένα λιθαράκι για ένα γήπεδο που θα είναι εδώ κι όταν εσύ θα έχεις φύγει. Ενα λιθαράκι σαν κι αυτό που έβαλαν σκάβοντας με ότι είχαν κάποιοι «τρελλοί» με το φως του φεγγαριού πριν 87 χρόνια. Στην μνήμη τους... Για την κληρονομιά τους. Καλημέρα ΑΕΚάρα μου. Η στήλη είναι αφιερωμένη στο κατακίτρινο χωριό Ανάργυροι της Φλώρινας από όπου είναι και η φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002