Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2013

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

 
@ Κρίμα που δεν είχε παιχνίδι ποδοσφαίρου χθεςγια να πάψει να είναι τελευταίο ματς το... χουνέρι του Σαββάτου. Η ΑΕΚ χρειάζεται ένα ξέσμπασμα, μια νίκη με πολλά γκολ, μια όμορφη απόδοση για να έρθει στα καλά της. Ο Ηλυσιακός προσφέρεται. Δεν συζητάμε για πρόκριση. Αποκλεισμός θα σημαίνει εκτός από απώλεια τίτλου και απίστευτη συντριβή. Και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσουν οι παρενέργειες. Δεν μπορεί όμως να συμβεί αυτό. Κι ας λείπουν ο πιο ποιοτικός επιτελικός μέσος και ο καλύτερος, μέχρι τώρα, επιθετικός. Η ΑΕΚ πρέπει να επιστρέψει στον πρώτο της αγώνα για το κύπελλο, που γίνεται στο ΟΑΚΑ αν και η κλήρωση ανέδειξε το ανάποδο, τουλάχιστον στο επίπεδο παιχνιδιού των δύο πρώτων αγώνων με την δημιουργία μέσα από ορθολογικό παιχνίδι ευκαιριών και ελπίζω επιτέλους να έρθει και αυτή η αποτελεσματικότητα. Η ΑΕΚ πρέπει να νικάει και στην κακή της μέρα και όχι να φτάνει να κινδυνεύει στην καλή της.
@ Με την ευκαιρία ακούω κάποιες άστοχες συγκρίσεις που γίνονται και κατά την άποψη μου μόνο καλό δεν κάνουν στον Δέλλα και στους παίκτες. Το ότι η Γιουβέντους, η Ρίβερ ακόμη και η Ρέιντζερς έχασαν βαθμούς σε μικρότερες κατηγορίες δεν λέει απολύτως τίποτα. Εκτός του ότι η Β κατηγορία Ιταλίας αλλά και η Β Αργεντινής είναι καμιά... εκατοστή φορές πάνω σε επίπεδο ομάδων από την Γ Εθνική Ελλάδος πουθενά δεν υπήρχε τόση διαφορά των ομάδων αυτών με τους αντιπάλους. Ούτως ή άλλως η σύγκριση είναι της πλάκας γιατί εκεί μιλάμε για το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα δύο πολύ πιο προηγμένων ποδοσφαιρικά χωρών ενώ στην Ελλάδα μιλάμε για ένα πρωτάθλημα με Ερασιτεχνικές ομάδες και μόνο μία επαγγελματική την ΑΕΚ. Η Ρέιντζερς μοιάζει αρκετά με την ΑΕΚ αφού πήγε στην τελευταία κατηγορία λόγω χρεών αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Η Ρέιντζερς πήγε κι έπαιξε σε όλα τα Σκοτσέζικα χωριά ενώ η ΑΕΚ παίζει εντός Αθήνας, εκτός από 4 αγώνες που ακόμη δεν έχουν έρθει, και ουσιαστικά δεν έχει παίξει εκτός έδρας αφού και τα δύο ουδέτερα γήπεδα ήταν γεμάτα ασφυκτικά με ΑΕΚτζήδες. Και στο κάτω κάτω εκτός από τα γεγονότα υπάρχει και κάτι άλλο. Είμαστε ΑΕΚ, η συγκεκριμένη ΑΕΚ και η νίκη σε κάθε ματς όχι μόνο φέτος είναι επιτακτική και η πίεση του πρωταθλητισμού θα γίνει τρόπος ζωής. Δεύτερη ζωή δεν έχει που λέει και η Ελευθερία.
@ Η αλήθεια είναι πάντως πως αν οι παίκτες της ΑΕΚ λένε μεταξύ τους πως πρέπει να είναι πιο... αλήτες μπορεί να δούμε και χειρότερα. Κι αν ήμουν παίκτης του Ηλυσιακού και μάθαινα τέτοια πράγματα θα γέλαγα. Βλακείες. Τέλος πάντων πάνω σε μια κουβέντα μπορεί να ειπωθεί κι αυτό αλλά το κυριότερο είναι από το πρώτο λεπτό η ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο για να τελειώνει τα ματς, με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορα, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Λόγω της μεγάλης διαφοράς, που επιμένω πως έχει η ΑΕΚ, από όλες τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος που συγκυριακά συμμετέχει ότι γίεται πρέπει να γίνεται γρήγορα. Γιατί όσο περνάει η ώρα ο μικρός γιγαντώνεται και φτάνει στα τελευταία λεπτά να φαίνεται ακόμη και ίσος (!) αν έχει διατηρηθεί με οποιοδήποτε τρόπο το 0-0 όπως έγινε με το Περιστέρι. Παρεμπιπτόντως μόνο τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του Περιστερίου τις επόμενες μέρες, μέχρι και σήμερα αρκούν για οποιοδήποτε παίκτη της ΑΕΚ με εγωισμό να «πεθάνει» για να μην ξαναπεράσουμε τέτοια εβδομάδα. Η ομάδα πρέπει να παίζει με 11 Πλατέλλες και το γράφω για το παιδί γιατί χρόνια είχα να δω παίκτη της ΑΕΚ να μένει μέσα μέχρι το 90 με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Θέλει καρδιά και ψυχή για να μπορέσεις να αντέξεις ένα πρόβλημα που σε κρατάει ένα μήνα έξω  και να μην αφήσεις την ομάδα πριν την λήξη. Σιδερένιος και γρήγορα κοντά μας. Μέχρι τώρα είναι απλά ο καλύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002