Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Οκτωβρίου 14, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα αλλά τα τρία γκολ που έβαλε πάλι λίγα φαίνονται. Είναι όντως. Ανετα θα μπορούσε το σκορ να είναι διπλάσιο. Ενα 6-0 με δύο τουλάχιστον γκολ από το πρώτο ημίχρονο θα ήταν ένα αποτέλεσμα πολύ πιο αντιπροσωπευτικό του αγώνα που είδαμε στο ΟΑΚΑ μετά από τόσα χρόνια με την μπουκιά, ξανά, στο στόμα. Οπως τότε που βάζαμε την μάνα να έχει το φαί έτοιμο στο... κανονικό μεσημέρι για να προλάβουμε το 420 και να πάμε στο βασίλειο των δικών μας ονείρων. Η ομάδα έκανε ξανά ότι και στα δύο πρώτα ματς αλλά νομίζω πως αν με τον Ηλυσιακό είχε τον Ανάκογλου και τον Πλατέλλα θα είχαμε δει ακόμη πιο χορταστικό θέαμα αλλά και άλλα γκολ. Μην ξεχνάμε πως η ΑΕΚ είχε στον πάγκο αμούστακα αφού έλειπαν Πλατέλλας και Ανάκογλου ενώ ως συνήθως δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής ο Ράμα και ο Τσιρίλο που με Ελληνικά διαβατήρια θα ξεκίναγαν και οι δύο βασικοί.

@ Μια άλλη διαφορά αρκετά σημαντική για μένα είναι πως και τα τρία γκολ που μπήκαν ήταν από κανονικές οργανωμένες επιθέσεις και ιδίως το γκολ του Πόποβιτς αν το δεις προσεχτικά είναι γκολ παγκόσμιας κλάσης χωρίς καμία υπερβολή. Ο τρόπος που στέλνει από τόσο πλάγια σχεδόν πάνω στη γραμμή του άουτ την μπάλα στα δίχτυα πραγματικά πολύ σπάνιος. Οποιος δε το έχει προσέξει και δεν καταλάβει ακριβώς τον βαθμό δυσκολίας ας ρίξει ξανά μια ματιά στο βίντεο. Αλλά και τα άλλα δυο γκολ προέρχονται από οργανωμένη επίθεση με την μπάλα να έχει βγει ωραία στα πλάγια και να έχει γίνει ωραία συρτή σέντρα. Στο ένα ήρθε ο τεράστιος Γεωργέας σαν τρέιλερ, στο άλλο ο Ιβάν τελείωσε την φάση τέλεια. Δεν χρειάστηκε λοιπόν ούτε σουτάρα από 50 μέτρα που μπαίνει μία στις 50, ούτε λάθος τερματοφύλακα, ούτε τσαφ αμυντικού αυτή την φορά η ΑΕΚ.  ¨Εβαλε τρία γκολ παίζοντας ποδόσφαιρο, όπως ποδόσφαιρο με σωστό τρόπο προσπαθεί να παίξει από την 1η αγωνιστική. Με παίκτες να βγαίνουν από τα πλάγια, με πολλά overlap από τα πλάγια μπακ, με τα αμυντικά χαφ να συμμετέχουν στο επιθετικό παιχνίδι, με την μπάλα κάτω και υπομονή. Βέβαια στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια υπήρχαν πάλι πολλές αστοχίες αλλά όταν η ομάδα μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί το πιθανότερο είναι πως θα λύσει κάποια στιγμή και αυτό το πρόβλημα.

@ Εκλεισε λοιπόν με ωραίο τρόπο η παρένθεση του Περιστερίου αλλά φυσικά δεν πρέπει να ξεχαστεί για να μπορέσει την επόμενη φορά η ΑΕΚ να ξεπεράσει οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει στην διάρκεια οποιουδήποτε αγώνα. Σε ατομικό επίπεδο νομίζω πως ο Αργυρίου άρπαξε την ευκαιρία. Δεν είναι έτοιμος παίκτης βέβαια αλλά έχει ζωντάνια μέσα του, έχει πάθος και βέβαια δυνάμεις ενώ έβγαλε και μια σέντρα με... υποσχέσεις. Μπορεί να φαίνεται τραβηγμένο αλλά μου θύμισε αυτό το ορμητικό στιλ που είχε ο Αποστολάκης που αν και άμπαλος έκανε τεράστια καριέρα με το να είναι παντού και να δίνει μάχες σε όλη την πλευρά, μπροστά και πίσω. Για να δούμε. Το κεντρικό δίδυμο δεν μου αρέσει, όπως δεν μου αρέσει κανένα αμυντικό κεντρικό δίδυμο αυτού του ρόστερ. Ο Σταθάκης πάντως είναι πιο σοβαρός. Επειδή ποτέ φέτος δεν θα κρίνουμε αμυντικό της ΑΕΚ σε πίεση, αναγκαστικά τους κρίνουμε για αυτό που προσφέρουν στο συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Ο τερματοφύλακας θεατής, πιστεύω πως η ΑΕΚ έχει δύο καλούς τερματοφύλακες, τους μακράν καλύτερους της κατηγορίας, κι ας μην ειναι κάτι τρομερό. Ο Πεταυράκης είχε κι αυτός ζωντάνια, είχε το πανω κάτω αλλά ούτε αυτός, όπως ο Τσουμάγκας, δεν είναι κανένας φοβερός αμυντικός και για να συγκρίνω θα ήθελα και τον Τσουμάγκα υγιή γιατί από την αρχή της σαιζόν έχει πρόβλημα που όλο μεγαλώνει. Η μάχη μεταξύ τους κρίνεται στο επιθετικό κομμάτι πάντως.

@ Κορδέρο και Γεωργέας ήταν οι καλύτεροι με μεγάλη συμμετοχή και στο δημιουργικό κομμάτι που δεν θα έβγαινε αλλιώς αφού έπαιζε με δεκάρι... σέντερ φορ η ομάδα και δεν θα είχε καθόλου άξονα. Και γκολ έβαλε ο Φούλης και σε τρεις τελικές βγήκε ο Ισπανός παικταράς που τελικά φώτισε ο Θεός τον Τράι να τον βάλει και αποδείχτηκε για άλλη μια φορά το γιατί αυτό το παιδί βγαίνει μόνο... «νεκρός» από την εντεκάδα.

@  Ο Πόποβιτς εκτός από την γκολάρα ήταν και πάλι δραστήριος και ενεργός σε όλο το παιχνίδι οπότε θα έρθουν και ακόμη καλύτερα πράγματα γιατί μιλάμε για παίκτη μεγάλης διαφοράς σε αυτό το επίπεδο. Ο Γροντής μου άρεσε περισσότερες από όλες τις άλλες φορές που τον έχω δει ενώ έβγαλε και την πολύ όμορφη μπαλιά - ξεκίνημα του πρώτουγκολ. Με όλους υγιείς πάντως δεν έχει δείξει πως είνα παίκτης ενδεκάδας. Ο Ντακόλ είναι επίσης παίκτης διαφοράς και πρέπει να πιεστεί, να δώσει περισσότερα και να την κάνει. Επαιζε σε θέση που μόνο αναγκαστικά την παίζει και δεν θέλω να τον αδικήσω αλλά ξεκάθαρα στα δύο ματς που έχει παίξει φορ αυτός και στα άλλα δύο που έχει παίξει ο Κροάτης η πλάστιγγα γέρνει καθαρά υπέρ του Μπρέτσεβιτς που συμμετέχει στο παιχνίδι ολης της ομάδας πολύ περισσότερο και λόγω του δυναμικού στιλ τον αισθάνονται περισσότερο και οι άμυνες. Με αυτά που έχουμε δει όταν η ΑΕΚ παίζει με ένα σέντερ φορ δίκαια είναι ο Ιβάν. Αυτά. Για τον Δέλλα ξαναβάζω ότι και την προηγούμενη Κυριακή μετά το κάζο: «Προσωπικά επιμένω πως μπορεί να γίνει ένας Ελληνας προπονητής επιπέδου ΑΕΚ και δεν χάνω το κουράγιο μου μετά από 5 επίσημα ματς που έχει δώσει. Αλλος Ελληνας δεν υπάρχει και ξένος επιπέδου Βαλβέρδε, πιο κάτω δεν πάει αυτή η ΑΕΚ, δεν έρχεται στην Γ ούτε με 1.000.000 τον χρόνο. Ο Τράι είναι ένα στοίχημα που άξιζε να παιχτεί. Είναι στο χέρι του".
Υ.Γ: Ενα τεράστιο μπράβο στα παιδιά του μπάσκετ και του βόλεϊ για το θαυμάσιο ξεκίνημα τους. Αξίζει και με το παραπάνω ένα πενηντάρικο για να είμαστε δίπλα τους όλη την χρονιά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002