Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Οκτωβρίου 26, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ Δεν είχα μαντικές δυνατότητες όταν έγραφα ότι θα παίξει κανονικά στην Γλυφάδα και με τον κόσμο της η ΑΕΚ της καρδιάς. Απλά είχα διαβάσει με προσοχή την υπουργική απόφαση πράγμα που φαίνεται πως δεν είχαν κάνει οι αρμόδιοι. Και βέβαια ήξερα και πλέον ξέρω ακόμη καλύτερα πως η ΑΕΚ της... σφαλιάρας έχει πεθάνει παντού. Κι έτσι μια υποτιθέμενη τελεσίδικη απόφαση ξεφτλίστηκε μέσα σε λίγες ώρες από την... λογική. Τόσο απλά, τόσο γρήγορα και εύκολα. Αξίζει ένα μπράβο στον Κοτσάτο και τον Αλεξίου γιατί μπορεί να έκαναν το αυτονόητο όμως υποφέραμε τόσα χρόνια στην ΑΕΚ από την αδυναμία κατανόησης του αυτονόητου που πρέπει όταν το κάνει κάποιος πρέπει να του λέμε μπράβο για να τον ενθαρύνουμε.
 
@ Ετσι λοιπόν μπορεί τα δύο πέταλα να μείνουν άδεια σήμερα, αν και είμαι σίγουρος πως θα γέμιζαν κι αυτά, όμως η κεντρική εξέδρα θα είναι γεμάτη για τα παιδιά μας. Επίσης να σημειώσω εδώ πως υπάρχουν ακόμη εισιτήρια αλλά όποιος θέλει να βρει πρέπει να πάει λίγο νωρίτερα. Θα πουλιούνται από τις 2 το μεσημέρι ενώ για τους... πρωινούς θα υπάρχουν εισιτήρια στα γραφεία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είπαμε όμως. Λίγο νωρίς. Η ώρα στην Γλυφάδα περνάει εύκολα. Με ένα καφέ ή μια επίσκεψη στο «Σαρδελάκι» που είναι απέναντι από το γήπεδο για τους πιο μερακλήδες ή απλά ... πεινασμένους.
 
@ Θα είναι μια ωραία βραδιά σήμερα για ένα τμήμα που φέτος μέσα από την περιπέτεια που πέρασε το καλοκαίρι όταν παραλίγο να επιστρέψει στην Α2 για εξωαγωνιστικούς λόγους δυνάμωσε τελικά τόσο πολύ που δείχνει να πηγαίνει για κάτι πιο μεγάλο από αυτό που περίμεναν και οι ίδιοι που πήραν το ρίσκο και ανελαβαν όλα τα παλιά φέσια χτίζοντας παράλληλα και μια ομάδα που μόνο για σάκος του μποξ, όπως πολλοί περίμεναν βλέποντας τι είχε γίνει το καλοκαίρι, δεν μοιάζει μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια και τις δύο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες. Σήμερα είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι. Ενα ντέρμπι με έναν αιώνιο αντίπαλο που  είναι στα κάτω του αλλά η ΑΕΚ πρέπει να επιβεβαιώσει πως τον έχει από κάτω και παράλληλα να στείλει το μήνυμα πως δεν υπάρχουν όρια στα όνειρα της. Θα είναι όμορφα για τους τυχερούς που θα είναι στο κλειστό αλλά και για τους πολλούς περισσότερους που θα το δουν από την τηλεόραση. Οπως είναι πάντα όμορφα εκεί που παίζει η ΑΕΚ.
 
@ Παιχνίδι ορόσημο είναι σήμερα και για την Βασίλισσα. Μία είναι και δεν εννοώ την αγαπημένη Ρεάλ που παίζει άλλο ένα El clasico. Μιλάω για την ομάδα που έμαθε το μπάσκετ στους Ελληνες και που φέτος έχει μια βαριά υποχρέωση παραπάνω. Να αγαλιάσει η ψυχή του μεγάλου αρχηγού μας εκεί ψηλά με την επιστροφή της ΑΕΚ εκεί που πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ. Το παιχνίδι με την Καβάλα στην έδρα της είναι ορόσημο για την ΑΕΚ που έχει ξεκινήσει επιβλητικά επειδή η αντίπαλος είναι μια από τις ομάδες που σύμφωνα με τους γνώστες θα χτυπήσουν δυνατά την άνοδο. Μια ομάδα που έπεσε το καλοκαίρι στην Α2 και θέλει να επιστρέψει αμέσως. Αν περάσει και από εκεί η ΑΕΚ, από μια έδρα που ούτως ή άλλως είναι από τις πιο δυνατές και έχει κάνει διαχρονικές κηδείες σε όλες σχεδόν τις μεγάλες ομάδες, τότε ο δρόμος θα είναι ορθάνοιχτος και ίσως οι αντίπαλοι να αρχίσουν να καταλαβαίνουν πως υπάρχει μόνο μία θέση διεκδικίσημη για άνοδο αφού η άλλη, η πρώτη, έχει καπαρωθεί από την ΑΕΚ. Η φάρσα της ιστορίας πρέπει να τελειώσει φέτος. Επιστρέφουμε παντού. Χρόνια πολλά στον Δημήτρη Μελισσανίδη, στον Μίμη Παπαϊωάννου, στον Δημήτρη Χατζηχρήστο, στην κουμπάρα μου και σε όλες τις Δήμητρες και τους Δημήτρηδες του υπέροχου μικρόκοσμου μας. Υγεία να έχουμε όλοι για να ζήσουμε τα καλύτερα που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002