Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για την ημέρα της παρουσίασης του Ναού, για μία ημέρα "Ένωσης", κάνει λόγο στο πρώτο της θέμα σήμερα η εφημερίδα:"Αυτό ετοιμάζει, αυτό θέλει κι αυτό λέει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους συνεργάτες του που τρέχουν νυχθημερόν για την μεγάλη στιγμή της 6ης Νοεμβρίου: Θα είναι ιστορική μέρα για την ΑΕΚ και όλους τους ΑΕΚτζήδες. Προσκλήσεις έχουν σταλεί σε ΟΛΟΥΣ τους Ενωσίτες χωρίς αποκλεισμούς, από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και φυσικά αθλητικό κόσμο, ενώ υπάρχουν και προσκλήσεις - έκπληξη, ανάλογες του υψηλού κύρους της εκδήλωσης στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση".
SPORTDAY
Για το γήπεδο γράφει και η SD στο ρεπορτάζ της: " Καθημερινές και συνεχείς είναι οι επαφές του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους στενούς του συνεργάτες όσον αφορά το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» έχει ραντεβού καθημερινά στα γραφεία του στην Aegean τον Θανάση Κυρατσού, τον γενικό διευθυντή της «Δικέφαλος 1924», Νίκο Στράτο, και όλους όσοι εργάζονται για το θέμα των μελετών της «Αγια Σοφιάς».
Πρόκειται για ένα κομβικό ζήτημα για να προχωρήσουν οι επαφές στη συνέχεια με την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Για αυτό τον λόγο γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές στις μελέτες, με την συμβολή μηχανικών και πολεοδόμων στις συζητήσεις.
Εξελίξεις, από εκεί και πέρα, περιμένουν στις 30 Οκτωβρίου, όταν και έχει προκηρυχτεί η γενική συνέλευση της «Δικέφαλος 1924» για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 30 εκατ. ευρώ.
Σε αυτή αναμένεται να μπουν και υπόλοιποι μεγάλοι «συμπαίκτες» του Μελισσανίδη για την ανέγερση του νέου γηπέδου. Μεταξύ αυτών είναι ο Πέτρος Παππάς, ο Πόλυς Χατζηιωάννου αλλά και οι Βασίλης Δαλακούρας και Γιώργος Σαραντίτης".
LIVE SPORT
Στην ΑΕΚ βάζουν κάποια σε προτεραιότητα και σύμφωνα με τη LIVE SPORT το θέμα των μεταγραφών μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, καθώς "προέχουν οι αποχωρήσεις από το ρόστερ". Παράλληλα, τονίζεται το "αλαλούμ για το ματς με τον Ηρόδοτο".
GOAL
Για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο γράφει με τη σειρά του και το GOAL. Χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά του τονίζει:
"Σε κάθε εκτός ματς διαδραματίζεται το ίδιο σκηνικό και η ΕΠΟ δεινοπαθεί να βρει λύσεις προκειμένου τα παιχνίδια της ΑΕΚ να διεξάγονται κάτω από συνθήκες ασφάλειας. Μετά το κάζο με τον Μανδραϊκό που κατέληξε στη Φυλή και το σίριαλ με τον ΑΟ Περιστερίου που διαδραματίστηκε στο «Ελ Πάσο», το τρίτο σερί ματς της Ενωσης μακριά από το ΟΑΚΑ χαρακτηρίζεται από μπάχαλο και τείνει να εξελιχθεί σε φαρσοκωμωδία. Το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο θα αναβληθεί επ αόριστον και οι πληροφορίες του «Goal» θέλουν τη διεξαγωγή του να ορίζεται για το νέο έτος, το 2014, στο ανακαινισμένο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού!
Η πιθανότητα να γίνει η αναμέτρηση την Κυριακή έχει αποκλειστεί. Ορίστηκε βέβαια στο γήπεδο της Ελιάς για τυπικούς λόγους και με διαιτητικό τρίο τους Σωτηριάδη, Παπαδοπετράκη και Φινοκαλιώτη από τον σύνδεσμο Λασιθίου, αφού το συγκεκριμένο γήπεδο έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα του Ηροδότου. Σήμερα, όμως, θα αναβληθεί επισήμως μόλις η αστυνομία ενημερώσει την ΕΠΟ ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις ασφαλείας.
Η ομοσπονδία πρότεινε την 6η Νοεμβρίου, ημερομηνία που απέρριψε η Ενωση λόγω της παρουσίασης των πλάνων του νέου γηπέδου. Οι «κιτρινόμαυροι» αντιπρότειναν την 7η Νοεμβρίου, όμως η πλευρά του Ηροδότου είπε ?όχι? για εμπορικούς λόγους, κάτι που ασφαλώς είναι προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή για την ομάδα του Ηρακλείου.
Επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία είναι η 15η Δεκεμβρίου. Τότε, όμως, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν αγώνες κυπέλλου και η ΑΕΚ θα μπορεί να αγωνιστεί μόνο αν έχει αποκλειστεί από το κύπελλο.
Οπότε, όλα συνηγορούν πως η αναμέτρηση θα μετακομίσει για τη νέα σεζόν. Δηλαδή για τις αρχές του 2014. Τότε το γήπεδο της Νέας Αλικαρνασού, η φυσική έδρα του Ηροδότου, θα είναι έτοιμο. Εντός των ημερών θα ξεκινήσουν τα βελτιωτικά έργα και οι Ηρακλειώτες θεωρούν ότι μέσα σε δύο μήνες οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί και ο Ηρόδοτος θα επιστρέψει σπίτι του. Σε ένα γήπεδο που να πληροί τις προϋποθέσεις για να υποδεχθεί τον κόσμο της Ενωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002