Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ των ΣΠΟΡ: Στην ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο και που έχει κάνει τους πάντες να μιλάνε για το λαό της ΑΕΚ που στα δύσκολα είναι κοντά έχει αφιερώσει το σημερινό της Πρωτοσέλιδο η ΩΡΑ των Σπορ. . Παράλληλα μεγάλη αναφορά υπάρχει στο Βόλεϊ, και στον κόσμο που αναμένεται σύμφωνα με την εφημερίδα να γεμίσει τα γήπεδα και στο ανδρικό και στο γυναικείο.

Sportday: Για τρεις ποδοσφαιριστές ψάχνεται η ΑΕΚ όσον αφορά τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Σύμφωνα με τη Sportday διοίκηση και τεχνικό τιμ θέλουν να βάλουν εμπειρία στην ομάδα και για τέτοιους παίκτες ψάχνουν. Επίσης γίνεται ονομαστική αναφορά στον Τζιμπούρ αλλά και στον Κατσοουράνη. Αναλυτικά η εφημερίδα αναφέρει: Επί τάπητος έχουν θέσει στην ΑΕΚ τον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει του Γενάρη.
Ο Τραϊανός Δέλλας σε συνεργασία με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκο Λυμπερόπουλο αρχίζουν να ετοιμάζουν τη σχετική λίστα με ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αποκτηθούν, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τα όποια κενά υπάρχουν στο ρόστερ της Ένωσης.
Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν απευθυνθεί σε γραφεία μάνατζερ και ανθρώπους του χώρου που εκτιμούν, ώστε να καταθέσουν τις προτάσεις τους για ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν άμεσα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, στον «Δικέφαλο» προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αριστερού χαφ-εξτρέμ και ενός σέντερ φορ.
Η ΑΕΚ θέλει να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις σε θέσεις που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο ξένοι παίκτες και να μην υπάρχει πρόβλημα με τον σχετικό περιορισμό.

GOAL: Το GOAL ασχολείται με τον Πόποβιτς που έχει πάρει φόρα και του αφιερώνει το παρακάτω κείμενο:
Το χτίσιμο της ΑΕΚ το καλοκαίρι ξεκίνησε κυρίως από τη μεσοεπιθετική γραμμή και εκεί επελέγη να «ξοδευτεί» ο αριθμός των ξένων. Στις αρχές Ιουλίου η Ενωση απέκτησε τους Εντιν Μούργκα και Ρενάλντο Ράμα και λίγες ημέρες αργότερα τον Ιβάν Μπρέσεβιτς.
Ενάμιση μήνα μετά έρχονται οι Αλεξάντερ Ντακόλ και ο Ζντράφκο Πόποβιτς, οι οποίοι και κάνουν τη διαφορά από παιχνίδι σε παιχνίδι, εν αντιθέσει με τους πρώτους τρεις. Και αν ο Βραζιλιάνος φορ προερχόταν από μία φουλ προετοιμασία, το άκρως αντίθετο ισχύει για τον Κροάτη εξτρέμ.
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έχει ρίξει στο καναβάτσο όλους τους πλάγιους μέσους της Ενωσης (πλην του τραυματία Πλατέλλα) και αποδεικνύει στην πράξη γιατί προχώρησε πολλά βήματα μπροστά τους, μολονότι βρέθηκε για 4 μήνες σε κατάσταση αδρανοποίησης!
Στις 26 Απριλίου ο Πόποβιτς ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τη Σιμούρκ, λύνει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο του Αζερμπαϊτζάν και ετοιμάζεται για διακοπές. Αυτές διήρκεσαν παραπάνω από το λογικό, καθώς δεν έβρισκε σύλλογο της αρεσκείας του για να συνεχίσει την καριέρα του. Στις 27 Αυγούστου υπογράφει ιδιωτικό συμφωνητικό με την Ενωση, ξεκινάει άμεσα προπονήσεις και σε λιγότερο από 2 μήνες αρχίζει να δείχνει τις πλούσιες ικανότητές του.
Ο Κροάτης είχε απογοητεύσει στα φιλικά προετοιμασίας που αγωνίστηκε με φανερά τα σημάδια μη ετοιμότητας. Οπως και στο επίσημο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τον Μανδραϊκό, καθώς δεν κατάφερε να δώσει ταχύτητα και ρυθμό στην ομάδα του. Με τον Ηλυσιακό, όμως, η μηχανή πήρε μπρος και την Κυριακή οδήγησε την ΑΕΚ σε μία ακόμα εύκολη νίκη. Η αγωνιστική του άνοδος είναι εμφανής και με την επιστροφή του Πλατέλλα οι «κιτρινόμαυροι» θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο από τα άκρα.
O έμπειρος επιθετικός μάλιστα αποκάλυψε στους συμπαίκτες του πως ούτε ο τρόπος πανηγυρισμού ήταν τυχαίος ούτε καν τα δυο γκολ που πέτυχε. Αμφότερα τα αφιέρωσε στη μητέρα του, η οποία το είχε προβλέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002