Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Οκτωβρίου 14, 2013

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ..

Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για τον Τραϊανό Δέλλα. Τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν, ψιθυρίστηκαν ή συνοδεύτηκαν από ανούσιες κραυγές αγωνίας μετά τη γκέλα (0-0, φανταστείτε δηλαδή να είχε χάσει κιόλας η ΑΕΚ) απέναντι στον Α.Ο. Περιστερίου, όπως και να το κάνουμε δημιούργησαν ένα εις βάρος του κλίμα.
Αποδείχθηκε ότι η υπομονή και η στήριξη δεν περισσεύουν καθώς το πράγμα ξέφυγε γρήγορα... Σχόλια για το αν έχει προπονητική επάρκεια, γκρίνια για το σύστημα που επιλέγει ως και γραφικότητες του στυλ «ζήτα συγγνώμη» επειδή η ΑΕΚ απώλεσε 7-8 κλασικές ευκαιρίες και ο Ντακόλ δεν μπόρεσε να σκοράρει δύο φορές από το μισό μέτρο σε εκείνο το ματς.

Η ακατάσχετη κινδυνολογία συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγήθηκε του αγώνα με τον Ηλυσιακό. Δοκιμές στην προπόνηση έκανε και κάποιοι κλαψούριζαν για το επερχόμενο τέλος του κιτρινόμαυρου σύμπαντος επειδή σκεφτόταν να αφήσει εκτός 11αδας τον Κορδέρο! Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι ο κόσμος της ΑΕΚ κατακλύζεται από τα ψυχαναγκαστικά σύνδρομα του καθενός που νομίζοντας ότι επισημαίνει κάτι έξυπνο και ψάχνοντας να βρει κάτι που δεν έχουν σκεφτεί οι άλλοι (το αν ευσταθεί ή όχι δεν έχει και τόση σημασία...) όχι μόνο αποπροσανατολίζει αλλά καρφώνει ενέσεις αποσταθεροποίησης και αμφισβήτησης.
Αυτή η ψυχαναγκαστική μπούρδα ότι «η ΑΕΚ πρέπει να κάνει το 28 στα 28», κάτι που (επί παραδείγματι) δεν κατάφεραν στην επανεκκίνησή τους από μικρότερες κατηγορίες η Γιουβέντους, η Ρίβερ Πλέιτ, οι Ρέιντζερς (και κάμποσες ακόμα μεγάλες ομάδες), καρφώθηκε δυστυχώς σε αρκετούς εγκεφάλους και συνέβαλε ώστε να χαθεί γρήγορα η ουσία. Η άνοδος μας ενδιαφέρει, όχι το απόλυτο. Ποιος θα θυμάται τα αποτελέσματα και τα σερί όταν την επόμενη σεζόν η ομάδα θα αγωνίζεται στη Β'; Αντιθέτως όλοι θα θέλουμε να ξεχάσουμε ότι το ζήσαμε διανύοντας την τελευταία σεζόν της περιπέτειας.
Τώρα εξελίσσεται ο Δέλλας
Είναι ανόητο και άδικο να κρίνεται ένας (ο οποιοσδήποτε) προπονητής μέσα από τρία επίσημα ματς. Πως θα φανεί η δουλειά του και ποιο συμπέρασμα θα εξαχθεί με βεβαιότητα; Το ίδιο θα έγραφα ακόμα και αν το 3-0 επί του Ηλυσιακού ήταν το δεύτερο συνεχόμενο 0-0. Ο Δέλλας δεν ήταν προπονητής, τώρα εξελίσσεται σε τέτοιον. Αυτό το γνώριζαν στην ΑΕΚ όταν αποφάσιζαν να συνεχίσουν μαζί του. Είναι από μόνος του ένα project που πρέπει να στηριχθεί για να αποδώσει. Και όχι να βάλλεται με τέτοια ευκολία και δίχως κανέναν ενδοιασμό.
Άλλα πράγματα θέλω να να δω από τον Δέλλα πέραν της ανόδου και σίγουρα όχι το απόλυτο νικών ή το να μην υποστεί η ομάδα την παραμικρή ήττα γιατί τούτος (στα φτωχά μυαλά ορισμένων) είναι λόγος απόλυσης. Περιμένω να δω νεαρούς παίκτες να ξεπετάγονται, να βελτιώνονται και να κερδίζουν θέσεις στην ΑΕΚ του μέλλοντος. Το ότι (οι μέχρι το περασμένο καλοκαίρι παντελώς άγνωστοι στο κιτρινόμαυρο κοινό) Αργυρίου και ο Πεταυράκης παρουσιάζονται ανώτεροι των Τσουμάγκα και Τσουκαλά που έχουν ήδη εμπειρία Σούπερ Λίγκας, αποδεικνύει ότι ο προπονητής και μάτι έχει και να εξελίξει παίκτες θα καταφέρει.
Όχι, δεν πηγαίνω στο άλλο άκρο, όχι δεν ενίσταμαι για να υποστηρίξω ότι ο Κολοσσός έγινε σε ένα βράδυ ο καλύτερος προπονητής του κόσμου. Ούτε στο ίδιο διάστημα ωστόσο μπορεί να κριθεί ως μη ικανός ή ανεπαρκής. Θα κριθεί σε βάθος χρόνου και βάσει των έργων του. Ως τότε καλό θα είναι όσοι δεν έχουν υπομονή και με την πρώτη ευκαιρία περιμένουν με το πιστόλι στον κρόταφο, να ανοίξουν ένα λεξικό και να αναζητήσουν τη λέξη «λογική». Θα μάθουν πολλά μέσα από την ερμηνεία της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002