Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2013

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ !!

Το κλίμα που υπάρχει εντός των αποδυτηρίων για την απίστευτη συμπαράσταση που προσφέρει στην ομάδα ο κόσμος της, εξέφρασε ο Σταύρος Σταθάκης. Ο Έλληνας στόπερ μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM για τα νέα δεδομένα στην ΑΕΚ, για την αγωνιστική συνέχεια της ομάδας, αλλά και το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Μανδραϊκό...
Για τις συνθήκες που βρήκε στην ΑΕΚ: «Από την αρχή είχα στο μυαλό μου ότι ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία. Εγώ δεν βλέπω την ΑΕΚ στη Γ' Εθνική. Δεν έχει καμία σχέση μ' αυτή ο κόσμος της, η ιστορία της, οι άνθρωποι που υπάρχουν γύρω από την ομάδα. Όλα είναι 100% επαγγελματικά στην ΑΕΚ. Δεν σου λείπει τίποτα ως παίκτης και όλοι είναι δίπλα σου να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν σε όλα».
Για τις μεγάλες απαιτήσεις από την ομάδα: «Υπάρχει πίεση και αυτό είναι λογικό. Ο κόσμος θέλει να βλέπει πολλά γκολ, όταν η ΑΕΚ παίζει σε αυτή την κατηγορία. Παιχνίδι με παιχνίδι λοιπόν προσπαθούμε να αποβάλλουμε τη σκέψη αυτή και σιγά-σιγά βγαίνει η δουλειά που κάναμε το καλοκαίρι. Όσο φεύγει το άγχος από τα πόδια μας φαίνονται και περισσότερα από όλα αυτά που μας έχει δείξει ο προπονητής. Σε κάθε παιχνίδι εξάλλου κάνουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν βάζουμε γκολ. Κάτι που είναι δύσκολο σε αυτή την κατηγορία με τον τρόπο που παίζουν οι αντίπαλοι. Αυτά τα δυο χρόνια θέλουν υπομονή και από μας και από τον κόσμο».
Για τη στήριξη των φίλων της ΑΕΚ: «Για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα ότι θα παίζαμε με τόσο πολύ κόσμο κάθε Κυριακή. Έχουμε εκπλαγεί που βλέπουμε 15.000 φιλάθλους στο ΟΑΚΑ και οπαδούς να μας ακολουθούν παντού. Σε κάθε παιχνίδι δεν υπάρχει παίκτης που να μην ανατριχιάζει όταν μπαίνουμε στο γήπεδο. Και φυσικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει πως αισθάνεται όταν πηγαίνει για ημίχρονο και ακούει συνθήματα επί ένα τέταρτο από τ' αποδυτήρια. Έξι χρόνια που παίζω στην Ελλάδα δεν το έχει δει πουθενά».
Για τους συμπαίκτες του που έπαιζαν και πέρυσι στην ΑΕΚ: «Τα παιδιά που είναι από πέρυσι πιστεύουν ότι ήρθαν σε άλλη ΑΕΚ. Τους προηγούμενους μήνες δεν είχαν βενζίνη για τις προπονήσεις ή να φάνε και φέτος υπάρχει ένας ηγέτης, ο κ. Μελισσανίδης, με τον οποίο ο κάθε παίκτης ξέρει πως ό,τι χρειαστεί, θα το έχει. Κι όταν έχεις τα πάντα, πρέπει κι εσύ να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου».
Για το φοβερό γκολ που πέτυχε με τον Μανδραϊκό: «Για να πω την αλήθεια, σε ένα καλοκαιρινό φιλικό με την Καλαμαριά που είχα σουτάρει από τόσο μακριά ο κ. Δέλλας μου είχε πει να μην το ξανακάνω. Εκείνη τη μέρα όμως το ήθελα πάρα πολύ το γκολ, το πίστεψα κι ευτυχώς η μπάλα πήγε στα δίχτυα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002