Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2013

OI ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΚ365 ΓΡΑΦΟΥΝ..

Οι συντάκτες του aek365 γράφουν για τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον ΑΟΑΝ



Η ομάδα δουλεύει και αρχίζει να φαίνεται

Του Θοδωρή Καρβουνιάρη

Άλλη μία καλή Κυριακή. Άλλο ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Μέχρι να γυρίσουμε ολοκληρωτικά και σε ΟΛΑ τα επίπεδα, οι Κυριακές πρέπει να είναι όμορφες, για να γίνουν μετά μαγικές στο σπίτι μας και σε κάθε άλλη έδρα... Άνετο, νέο, 3-0 και σήμερα. Κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, πάνω από 10 τελικές και γενικά υπάρχουν στιγμές που βγαίνουν στο γήπεδο πράγματα που χαίρεσαι να τα βλέπεις.
Υπάρχουν βέβαια κι άλλες στιγμές στην εξέλιξη του αγώνα που δεν είναι και τόσο ωραία η εικόνα που βγάζει η ομάδα. Και σήμερα υπήρξαν πολλά αβίαστα λάθη - είναι αυτή η νευρικότητα που είπε ο Δέλλας. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως η ΑΕΚ βελτιώνεται. Πως προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, δείγμα του ότι γίνεται δουλειά στις προπονήσεις.
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τα φιλικά της προετοιμασίας, που πολύς κόσμος σιχτίριζε (και όχι άδικα, αν και με εκνευρίζει αφάνταστα η υπερβολή και διέκρινα σε αρκετή δόση τότε) για την αμυντική λειτουργία, για τα πολλά λάθη στην άμυνα και τα λοιπά, προεξοφλώντας μία... τραγική ΑΕΚ. Δεν είναι έτσι. Το βλέπουμε τώρα, αν και επαναλαμβάνω ακόμα είναι νωρίς. Μπορεί ο Άγιος Νικόλαος να βγήκε, και προς τιμήν του ειλικρινά, να παίξει ποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ να κινδύνευσε όμως είχε σχετικά καλή αμυντική συνοχή. Δεν υπήρχαν πολλά κενά, όλη η ομάδα κινούταν σωστά στο γήπεδο, υπήρχε πίεση, υπήρχε και πάθος, ενώ πέτυχε και το ζητούμενο που ήταν φυσικά να μη δεχθεί γκολ. Και εδώ αξίζουν μπράβο στον Καραγκιολίδη που το παλικάρι δείχνει να πιστεύει στον εαυτό του και να βγάζει μία σταθερότητα που έχει ανάγκη κάθε ομάδα από τον τερματοφύλακά της.
Επιθετικά πάλι η ομάδα δείχνει στο γήπεδο ότι δουλεύει στις προπονήσεις. Η μπάλα κάτω, λίγες γιόμες και σέντρες μόνο στην πλάγια γραμμή και αυτή από τα πλάγια μπακ. Δεν είδα ούτε μία σέντρα να γίνεται από τα χαφ και τούτο δείχνει πως η ομάδα μαθαίνει να παίζει κάθετο ποδόσφαιρο. Τι θέλω να πω με όλα τα παραπάνω; Πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας. Χρόνο θέλει να δείξει κι άλλα. Και θα δείξει. Βελτίωση, για παράδειγμα, χρειάζεται στα στημένα. Είναι προβλεπόμενα τα στημένα της ΑΕΚ και επιβάλλεται να πάρει γκολ η ομάδα από κόρνερ και φάουλ (που δεν φεύγουν απευθείας). Εννοείται πως υπάρχουν κι άλλες ελλείψεις, εννοείται πως υπάρχουν προβλήματα, όμως το θετικό είναι ότι γίνεται προσπάθεια να λυθούν. Γίνεται δουλειά και αρχίζει να φαίνεται... Όλα καλά θα πάνε. Πίστη και υπομονή.
 
Ξύπνησαν τα κανόνια, λύθηκε το «πρόβλημα»
Του Μάριου Τριβιζά
Η ΑΕΚ πέτυχε για δεύτερο διαδοχικό ματς νίκη με επιβλητικό σκορ και φαίνεται πως βρίσκει σιγά σιγά τον τρόπο να κάνει την ζωή της εύκολη, όπως επιβάλλεται να είναι σε αυτή την «ειδική» σεζόν. Δεν ήταν κάτι μη αναμενόμενο. Η ομάδα δεν είχε πρόβλημα στον έλεγχο του παιχνιδιού και στην παραγωγή φάσεων σε κανένα επίσημο ματς (ούτε στο... προβληματικό με το Περιστέρι). Ήταν εμφανές ότι το πρόβλημα του σκοραρίσματος ήταν συνολικό, με πηγές το άγχος και το γεγονός ότι οι παίκτες από τους οποίους περιμένει τα γκολ έδειχναν όλοι να χρειάζονται λίγο χρόνο για να βρουν τα... πατήματά τους.
Άρχισε να συμβαίνει το δεύτερο και... εξαφανίζεται το πρώτο. Η ΑΕΚ βλέπει τον έναν μετά τον άλλο τους επιθετικούς της να βρίσκουν τον εαυτό τους και να της διώχνουν το άγχος. Ο Μπρέσεβιτς έστειλε τα πρώτα μηνύματα από το ματς με τον Ηλυσιακό, ενώ και σήμερα ήταν σημαντικός, παρόλο που έχασε δύο γκολ θεωρητικά εύκολα. Είναι κρίσιμο για μια ομάδα να έχει έναν επιθετικό που συμμετέχει τόσο πολύ στο παιχνίδι της ομάδας και ακόμη και στην μέτρια μέρα του, που το γκολ δεν του κάθετε, να το... φτιάχνει για άλλους. Ο Ντακόλ κάνει μεγάλη προσπάθεια να ανταποκριθεί στον ρόλο του επιτελικού-δεύτερου επιθετικού, από παιχνίδι σε παιχνίδι το κάνει όλο και περισσότερο και μόλις βρει την ισορροπία στο... δημιουργώ-εκτελώ, θα κάνει μεγάλη διαφορά για την ομάδα. Όσον αφορά τον Πόποβιτς, σήμερα έκανε όργια, όμως περιμένω ακόμη περισσότερα απ' αυτόν. Είναι πραγματικά σπουδαία κλάση ποδοσφαιριστή (για τα δεδομένα), με σπάνια χαρίσματα ως... πακέτο: ταχύτητα, δεινότητα απέναντι στο τέρμα, καλά στημένα και σουτ που μπορεί να «εκτελέσει» τον τερματοφύλακα από οποιοδήποτε σημείο έξω από την περιοχή (το τελευταίο δεν το έχουμε δει ακόμη στην ΑΕΚ). Και μην ξεχνάμε ότι η Ένωση περιμένει και την επιστροφή του Πλατέλλα, του πιο φορμαρισμένου επιθετικού της στην αρχή της σεζόν.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που ο καθένας μόνος του, σε καλή φόρμα, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά σε αυτή την κατηγορία, σε καθοριστικό βαθμό. Η ΑΕΚ έχει την πολυτέλεια να τους έχει στο ρόστερ της... όλους μαζί. Όσο έρχονται πιο κοντά στον καλό τους εαυτό, η φόρμα του ενός θα βοηθά και τον άλλο και θα ανεβάζει συνεχώς τον πήχη. Γιατί αν έχει ως δεδομένο το εύκολο γκολ, θα βγάζει και όλο περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002