Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Οκτωβρίου 31, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για ιστορική χθεσινή ημέρα για την ΑΕΚ και το γήπεδο κάνει λόγο η εφημερίδα, γράφοντας: "30 εκατ. ευρώ για αρχή! Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ, χθες, με την συνάντηση στα γραφεία του Μελισσανίδη. Πλήρης ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, απόλυτη ικανοποίηση για όσα ακούστηκαν από τον Τίγρη. Παρόντος και του Πέτρου Παππά, ξεκίνησε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της "Δικέφαλος ΑΕ" που θεωρείται δεδομένο ότι θα καλυφθεί μέσα στο επόμενο διάστημα".
SPORTDAY
"Πάνε όλοι μαζί για το γήπεδο", γράφει η SD με τη σειρά της. Στο δημοσίευμά της τονίζει: "Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, ύστερα από τη χθεσινή Γενική Συνέλευση της «Δικέφαλος 1924» κατά την οποία δόθηκε η έγκριση για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 30 εκατ. ευρώ.
Κατά την ομιλία του ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσιάστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος για την επίτευξη αυτού του πρότζεκτ, με την κατασκευή της «Αγια Σοφιάς» στην ιστορική έδρα του συλλόγου.
Το «παρών» έδωσαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και τα μέλη της Εταιρείας που συστάθηκε με σκοπό αυτό το μεγάλο έργο.
Όλοι τους κατέθεσαν τις προσωπικές τους απόψεις για το πώς θα πρέπει να κινηθεί η ΑΕΚ τόσο σε οργανωτικό όσο και σε εκτελεστικό επίπεδο για αυτό την ανέγερση του γηπέδου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 6 Νοεμβρίου, όταν και είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση των τελικών σχεδίων του γηπέδου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.
Εκείνη την ημέρα αναμένεται να γίνει γνωστός και ο λογαριασμός τραπέζης που κάθε φίλαθλος της ΑΕΚ θα μπορεί να γίνει μέτοχος στην Εταιρεία που έχει συσταθεί μόνο και μόνο για την κατασκευή του γηπέδου. Ο λόγος είναι ότι εκείνη την ημέρα η ατμόσφαιρα θα είναι διαφορετική και φυσικά άπαντες θα έχουν «τρελαθεί» με την παρουσίαση της «Αγια Σοφιάς» από τον Μελισσανίδη.
Χρήματα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα βάλουν οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Πόλυς Χατζηϊωάννου, Πέτρος Παππάς, Γιώργος Δαλακούρας, Μάκης Αγγελόπουλος, Βασίλης Σαραντίτης, Γκίκας Γκούμας, Δημήτρης Στεφάνου, Μιχάλης Σάλλας και άλλοι οικονομικά ισχυροί φίλοι της ΑΕΚ.
Επίσης ένα ποσό της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ που συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις διαρκείας θα μπει στον «κουμπαρά», όπως επίσης οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να αποκτούν μετοχή για το γήπεδο με τιμή 10 ευρώ. Το κόστος της ανέγερσης του γηπέδου, που υπολογίζεται στα 65-70 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί επίσης από τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και από την ονοματοδοσία του γηπέδου, δίχως να χρειάζεται να ληφθεί δάνειο".
LIVE SPORT
Για την εισροή "ζεστού χρήματος" στην ΑΕΚ και το γήπεδο γράφει η Live Sport: "Τετράμηνης διάρκειας ΑΜΚ 30 εκατ. στη "Δικέφαλος 1924". 11 εκατ. "σκάει" ο Μελισσανίδης. Έπαθαν πλάκα με τα τελικά σχέδια του Ναού", αναφέρει η εφημερίδα για να προσθέσει: "Μίνιμουν 10 εκατ. για την ονοματοδοσία! Μιλάει με 3 πολυεθνικές ο Τίγρης".
GOAL
Aπό την άλλη το Goal αναφέρεται στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Αναλυτικά το δημοσίευμα τονίζει:
"Το Aλσος της Nέας Φιλαδέλφειας ήταν ο λόγος της επίσκεψης του Δημήτρη Mελισσανίδη στον χώρο του γηπέδου της AEK. H επίσκεψή του την περασμένη Kυριακή δεν είχε να κάνει με το... παραδοσιακό οικόπεδο στο οποίο φιλοδοξεί να επαναφέρει την «κιτρινόμαυρη» έδρα, αλλά ο χώρος γύρω από το γήπεδο, πίσω από τη θύρα 21, που κάποτε έδινε ζωή στην περιοχή αλλά πλέον η εικόνα του προκαλεί κατάθλιψη.
O Mελισσανίδης έχει αποκαλύψει και στη νυν δημοτική αρχή, ενώ έχει μιλήσει και με τον υποψήφιο δήμαρχο, Xάρη Tομπούλογλου, για τα σχέδιά του σχετικά με την ανάπλαση του Aλσους, ακόμα κι αν χρειαστεί η AEK να αναλάβει το όποιο κόστος.
«Eγώ το Aλσος θα το κάνω... Mόντε Kάρλο» είναι η χαρακτηριστική ατάκα του διοικητικού ηγέτη της Eνωσης, που θεωρεί κλειδί για τη λειτουργία του νέου γηπέδου τον εξωραϊσμό όλης της περιοχής και κυρίως του Aλσους που κάποτε με τον ζωολογικό του κήπο ήταν το καμάρι της πόλης.
«Mας έδωσε ο Θεός την ευλογία το οικόπεδο στο οποίο ήταν το γήπεδό μας να βρίσκεται δίπλα σε ένα τόσο καταπληκτικό χώρο. Eίναι δυνατόν εμείς να ψάχναμε για το γήπεδο άλλη έκταση μακριά από τη συγκεκριμένη;» ήταν η παραδοσιακή ατάκα του Δημήτρη Mελισσανίδη όλα αυτά τα χρόνια που ήταν σε εκκρεμότητα το γηπεδικό ζήτημα της AEK.
O Mελισσανίδης θεωρεί ότι γήπεδο και Aλσος πάνε μαζί υπό την έννοια ότι η ανάπλαση και η επαναλειτουργία του Aλσους σε νέα πρότυπα θα δώσει τη δυνατότητα για τη λειτουργία του νέου γηπέδου ολόκληρη την εβδομάδα και όχι μόνο τις αγωνιστικές μέρες.
Kαι βεβαίως μιλάμε για τους συγκεκριμένους χώρους που περιλαμβάνονται στο τετραώροφο κτίριο που συνοδεύει το νέο γήπεδο (εκεί που ήταν η παλιά σκεπαστή) και όχι σε άλλους εμπορικούς χώρους, αφού τέτοιοι δεν θα υπάρχουν στο έργο πλην βεβαίως του ταξιδιωτικού γραφείου της AEK αλλά και της μπουτίκ.
Eκεί όμως που ποντάρει πολλά ο Mελισσανίδης για την αξιοποίηση της χρήσης του γηπέδου είναι στο πανοραμικό εστιατόριο που θα λειτουργεί όλη την εβδομάδα στο εν λόγω κτίριο καθώς βεβαίως και στα δύο μουσεία τόσο της AEK όσο κυρίως του προσφυγικού και ποντιακού ελληνισμού.
O Mελισσανίδης παρακολουθεί με ικανοποίηση τη μέχρι σήμερα μεγάλη ανταπόκριση πολλών προσφυγικών και ποντιακών ενώσεων σχετικά με αυτό το μουσείο και το ενδιαφέρον τους να συνδράμουν για τον εξοπλισμό του αλλά βεβαίως και να το επισκεφτούν, όταν θα αρχίσει να λειτουργεί.
Mε το Aλσος να λειτουργεί και πάλι σαν χώρος αναψυχής για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και για τους μαθητές των γύρω σχολείων ο Mελισσανίδης εκτιμά ότι το κτίριο του γηπέδου της AEK που θα λειτουργεί καθημερινά θα μπορεί να προσελκύει επισκέπτες σε καθημερινή βάση και για πολύ ώρα τονώνοντας έτσι και τη συνολική εμπορική κίνηση όλης της Nέας Φιλαδέλφειας.
Kαι εκτός όλων των άλλων το θέμα του Aλσους αποτελεί έναν ακόμα λόγο για τον οποίον ο ηγέτης της AEK βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τις τοπικές αρχές της πόλης. «Oχι μόνο δεν πρόκειται να πειράξουμε το Aλσος, αλλά αυτό που εγώ θέλω είναι η AEK να γίνει χορηγός για την ανάπλασή του, έτσι όπως εγώ το θυμάμαι από παλιά αλλά και κατά πολύ καλύτερο» έχει πει στους συμβούλους του δήμου ο Δημήτρης Mελισσανίδης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002