Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

 
@ Οταν ξεκινά η μέρα με γαύρο για πρωινό καλά πάει. Κι ας μην ήταν ο καλύτερος γαύρος του κόσμου δηλαδή ο φιλεταρισμένος από το αγαπημένο «Σαρδελάκι» στην Γλυφάδα. Καλός ήταν κι ο... τυπωμένος. Το πιο ωραίο του ήταν πως ήταν τόσο ξεκάρφωτος. Πράγματι εντυπωσιακό το ότι έγινε πρώτο θέμα η ΑΕΚ κι ο Μελισσανίδης μια μέρα που δεν υπήρχε απολύτως τίποτα ενώ δεν είχε γίνει όταν ο Τίγρης είχε ρίξει τις βόμβες μετά από την παρουσίαση των χορηγών που έδωσαν... 10 τίτλους για 10 διαφορετικές εφημερίδες. Πραγματικά μου θύμισε κάτι εκφωνητές αγώνων που επειδή δεν γίνεται τίποτα ξαφνικά τσιρίζουν σε ένα... πλάγιο άουτ.
@ Ωραία πάει το έργο. Και να μην θέλει να πιστέψει κάποιος ότι η ΑΕΚ έρχεται και τους τρομάζει έρχονται αυτοί οι ίδιοι να σου διώξουν την παραμικρή αμφιβολία. Και βέβαια όλα τα λεφτά είναι η... χρονοκαθυστέρηση. Μιλάμε για αντανακλαστικά... Κονστάντσο. Το Σάββατο έγινε το σουτ και οι άνθρωποι απέκρουσαν την... Πέμπτη. «Δεν φταίω εγκώ. Το ήλιο....» που έλεγε με το γυαλί ηλίου στην πετυχημένη διαφήμιση ο σωσίας του Αργεντίνου τερματοφύλακα που μετά το πέρασμα του από το λιμάνι αφιερώθηκε για κανένα χρόνο στο αγαπημένο του χόμπι και έγινε... ψαράς.
@ Τέλος πάντων.  Εχουμε μπροστά μας πιο σοβαρά πράγματα. Ερχεται ο Αη Νικόλας και τη μεθεπόμενη Κυριακή πρώτο ταξίδι στην Κρήτη. Και στην Αλικαρνασό καλά είναι αν δεν κάτσει το Παγκρήτιο. Υπάρχουν αναμνήσεις ατέλειωτες αλλά και ένα χρέος με αυτή την συνοικία. Οσον αφορά τα παιδιά του Πειραιά ας ηρεμήσουν λίγο. Ας βρουν και κάτι να βάλουν εκεί στο λευκό κενό της φανέλας γιατί είναι ρεζιλίκι να παίζει Ελληνική ομάδα στην Ευρώπη χωρίς διαφήμιση. Γιατί όχι και το... τέζα αφού το γουστάρουν.
@ Πάμε στα δικά μας. Η ομάδα σίγουρα δούλεψε με πολύ μεγαλύτερη ηρεμία αυτή την εβδομάδα πράγμα φυσιολογικό γιατί πλέον στον πλανήτη ΑΕΚ ακόμη και η νίκη με μικρό σκορ φέρνει αναστάτωση πόσο περισσότερο η ισοπαλία με ομάδα χωρίς κανένα επαγγελματία και με τους μισούς παίκτες να έχουν το... ίδιο επώνυμο. Φυσιολογικό ήταν ότι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, φυσιολογικό και αυτή. Οι απουσίες πάλι υπάρχουν, η σπαζοκεφαλιά με τους ξένους δεν θα σταματήσει ποτέ, πρώτα ο Θεός βέβαια γιατί υπάρχουν και οι τραυματισμοί, αλλά πλέον λογικά η ομάδα αν και δεν μπορεί να μονιμοποιήσει ούτε ενδεκάδα, ούτε διάταξη (σύστημα που λέμε) πρέπει με τόσο καιρό πλέον που παίζουν όλοι με όλους, αφού και οι τελευταίοι που ήρθαν συμπλήρωσαν δίμηνο, να παίζει όλο και καλύτερα και κυρίως να σκοράρει περισσότερο. Περιμένω κι από κάποια στημένη φάση επιτέλους ένα γκολ. Φυσικά ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο τα τρία γκολ της προηγούμενης Κυριακής που και τα τρία προήλθαν από παραγωγή ποδοσφαίρου όμως τα στημένα όπως έλεγε κι ο θείος Σάντος είναι το μισό ποδόσφαιρο αφού τα μισά γκολ προέρχονται από αυτά. Επίσης δίνουν λύση πολλές φορές και σε παιχνίδια που δεν μπορείς να κάνεις ούτε μία κανονική ευκαιρία. Και στο κάτω κάτω ας τιμωρηθεί επιτέλους μια ομάδα ώστε να μην πετάνε τόσο εύκολα την μπάλα κόρνερ ούτε να κάνουν εύκολα φάουλ γύρω από την περιοχή. Κι ας μην έχουμε... Τσιάρτα ή Φραντζέσκο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002