Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Νοεμβρίου 23, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Κυρίως καλό Σάββατο αφού μαζεύτηκαν πολλά και κρίσιμα για σήμερα. Ας αφήσουμε λοιπόν κατά μέρος γνωστούς πρωταγωνιστές καρτούν που πέτυχαν να επιστρέψουν στην επικαιρότητα σαν, αποτυχημένοι όπως σε ότι έκαναν, εφιάλτες και ας ασχοληθούμε με σοβαρά πράγματα. Κι ας παίζουμε εκτός έδρας. Πάρτε τα παιδιά σας αν είναι ο καιρός καλός και πάμε ΟΑΚΑ. Δωρεάν μέχρι 12 ετών είναι και σήμερα αφού ο Ηλυσιακός έδειξε θαυμάσια αντανακλαστικά και σε αυτό το κομμάτι και μετά την μεταφορά της έδρας, για την οποία είχε προνοήσει από το καλοκαίρι και τα φτηνά εισιτήρια που ξεκινούν από πέντε ευρώ αντέγραψε και την πολύ σωστή απόφαση της ΑΕΚ και όλα τα παιδιά μέχρι 12 ετών θα μπουν σήμερα στο ΟΑΚΑ ΔΩΡΕΑΝ. Μόνο τα... διαρκείας μας δεν ισχύουν αλλά εντάξει αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει. Αξίζει λοιπόν σήμερα αν και Σαββάτο να βρεθούμε όσοι περισσότεροι γίνεται στο ΟΑΚΑ αφού οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Κι όποιος έχει να αντιμετωπίσει γκρίνια επειδή το Σάββατο έχει πιο πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις λόγω ανοικτών μαγαζιών κτλ. δίπλα είναι τα εμπορικά κέντρα, στολίζουν και δέντρα από ότι έμαθα σήμερα, οπότε μπορείτε να πάτε καμιά βόλτα από εκεί κατά τις 2.30 και... κατά σύμπτωση να ανακαλύψετε ότι παίζει η ΑΕΚ και να αφήσετε την συζυγο και τα παιδιά αν δεν θέλουν γήπεδο να κάνουν τα ψώνια τους μέχρι να πάτε να δείτε τι... γίνεται.
@ Δώσαμε λύση σε όλα λοιπόν. Εξτρα κίνητρο για μένα είναι και το ότι σήμερα μετά από τραυματισμούς, κακουχίες και αναγκαστικούς αποκλεισμούς κάποιων η ομάδα θα παίξει με την καλύτερη φετινή εντεκάδα της. Με τον Μπρούνο πίσω αν πάρει τελικά το ρίσκο ο Τράι και δεν πάρει τον Μπρέσεβιτς στον πάγκο, με την καλή τριάδα του κέντρου (Γεωργέας, Κορδέρο, Ανάκογλου), με τους δύο καλύτερους ακραίους επιθετικούς (Πλατέλλα, Πόποβιτς) και Ντακόλ κορυφή. Είναι οι καλύτεροι 11 κι αν είναι αυτό το σχήμα θα παίζουν και όλοι στην καλύτερη τους θέση. Στόχος είναι ο ίδιος πάντα και αυτό είναι το καλό γιατί δεν υπάρχουν ψυχολογικά ή άλλου είδους μπερδέματα. Θέλουμε η νίκη να είναι με πολλά γκολ όχι βέβαια γιατί έχουμε κάτι με τον Ηλυσιακό ή κάποια άλλη από τις ομάδες που συμπτωματικά βρέθηκαν φέτος να είναι αντίπαλοι μας αλλά γιατί δεν γίνεται αυτή η ΑΕΚ σε αυτή την κατηγορία να έχει οποιονδήποτε άλλο στόχο. Περιμένουμε λοιπόν ένα όμορφο μεσημέρι με γκολ, θέαμα και όμορφες ποδοσφαιρικές εικόνες και στην εξέδρα.
@ Μετά την λήξη του αγώνα για όσους συνεχίσουν... ΑΕΚτζήδικα υπάρχουν διλήματα. Αγώνες τμημάτων που πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον και μόνο με... τηλεμεταφορά θα μπορούσε κάποιος να τους δει όλους. Προσωπικά θα πάω στο Χάντμπολ παρότι όπως για τους περισσότερους έτσι και για μένα το μπάσκετ είναι μετά το ποδόσφαιρο. Είναι ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό παιχνίδι, κρίσιμο και καθοριστικό για τους φετινούς στόχους της ομάδας που μας κάνει υπερήφανους κι ας είναι τόσο... νέα καθώς ιδρύθηκε μόλις το 2005. Πιστεύω μας έχει περισσότερο ανάγκη και είναι κάτι που της χρωστάμε γιατί πάντα ήταν μια ανάσα χαράς μέσα στις ατέλειωτες πίκρες των τελευταίων ετών στα πιο δημοφιλή αθλήματα. Κοντά στους μάγκες λοιπόν. Για την πρόκριση. Ραντεβού παντού. Οπου χτυπά η καρδιά της ΑΕΚάρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002