Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2013

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Γυρνάμε στα καθημερινά. Που είναι τόσο ωραία γιατί είναι... καθημερινά. Πόσο αγαπάω την ρουτίνα κι ας μην ήθελα, και δεν θέλω, ποτέ να γίνω δημοσιος υπάλληλος, όσο περνάνε τα χρόνια. Αγαπάω τα μικροπροβλήματα, τους μικροκαυγάδες, τις ψιλοστεναχώριες ακόμη και τις μέρες που δεν βγαίνει η δουλειά με τίποτα γιατί δεν υπάρχουν ειδήσεις. Ακόμη και τις μικροαπολαύσεις που δεν αλλάζουν τίποτα στην ζωή μας όπως το γκολ του Καβάνι στο 90 και η... θεία δίκη για την πρώην ΝΕΤ Δημόσια Τηλεόραση που γαλούχησε μια ολόκληρη γενιά "yes man" και τώρα που μπήκε ο πήχης ακόμη πιο ψηλά, στο να γίνει γαργάρα ένα μέτρο οφσάιντ,  πέρασε από κάτω και δέχτηκε φουλ επίθεση. Τι υπέροχη που είναι η ρουτίνα μας, τι όμορφα είναι τα προβλήματα μας όταν δεν είναι υγείας. Αχ ΑΕΚάρα μου. Ολα οδηγούν και γυρίζουν πίσω στο Ηράκλειο.
@ Ωραία πάντως αυτή η νέα πατέντα. Να απαγορεύεται ακόμη και στο ένα μέτρο οφσάιντ να λέει ο εκφωνητής απλά πως ο παίκτης δεν καλύπτεται. Μιλάμε πιο ευγενικά δεν μπορούσε να το πει ο άνθρωπος που πριν είχε δώσει ρεσιτάλ επιπέδου του πάλι ποτέ ιστορικού... T.V Magic. Ακόμη κι αυτό το «δεν καλύπτεται ο Ντομίνγκεw» το είπε εν μέσω πανηγυρισμών. Είναι βέβαια... γνωστή η ευαισθησία του σωματείου του λιμανιού. Δεν σηκώνει... μύγα στο σπαθί του σε θέματα δικαιοσύνης εντός αγωνιστικού χώρου. Φανατικός οπαδός του 50-50. Πενήντα υπερ του και πενήντα... κατά των άλλων. Πως να ανεχτεί λοιπόν σε μια τέτοια Ευρωπαϊκή κορύφωση όταν ισοφαρίζει μια ομάδα που παίζει με 10 παίκτες ήδη 35 λεπτά να ρίχνει κάποιος σκιές στον άθλο και μάλιστα... Ελληνας! Οχι μόνο απαγόρευση δηλώσεων (α ρε Μίτσελ ίδιο θα σε κάνουνε) αλλά και απαγόρευση επιστροφής στην χώρα έπρεπε να εκδοθεί για τον θλιβερό συκοφάντη της ομάδας που μας κάνει... περήφανους. Για να μαθαίνει και η νέα δημόσια τηλεόραση τι έκανε η... παλιά που έδινε και 500.000 (!) το παιχνίδι στον ΟΣΦΠ για να μεταδίδει τις ματσάρες με τους Ακράτητους και τους Λεβαδειακούς. Και στο κάτω κάτω αν δεν μπορείτε ρε παιδιά πάρτε τον Μίχο, πάρτε τον Πέτρο τον Καραβίτη, στην ανάγκη πάρτε και τον Αντώνη τον Γλύκα ενώ κάπου θα είναι κι ο... Αντώνης. Βρείτε στο αρχείο το ΑΕΚ - ΟΣΦΠ 1-2 με τον Σκόκο λίγο πριν υπογράψει στον... ΟΣΦΠ, που έλεγε κι ο Πρωταθλητής, και μάθετε μπαλίτσα από τους άρχοντες. Αλλιώς δηλώσεις γιοκ. Και κάτι σοβαρό. Γυροφέρνει θεία δίκη. Αυτό που έγινε χθες στο τέλος και των δύο ματς για να μην καθαρίσει την πρόκριση ο ΟΣΦΠ είναι σημάδι. Βαγγέλη το νου σου.
@ Εν τω μεταξύ φούντωσε η μεταγραφολογία. Στόχοι υπάρχουν πολλοί και με την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο η ΑΕΚ θα γίνει μέγας μαγνήτης για τους παίκτες αφού εκτός των άλλων θέλει κάθε χρόνο να έχει 100% και πάνω καλύτερη ομάδα από τον προηγούμενο. Βέβαια επειδή μιλάμε από τώρα, βασικά, για καλοκαιρινές μεταγραφές πρέπει να υπάρχει αρκετή ψυχραιμία και ακόμη περισότερη οργάνωση που, εν μέρει δικαιολογημένα, δεν υπήρχε το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι η ΑΕΚ πρέπει να φτιάξει μια ομάδα που όχι μόνο να μην μπορεί κανείς αντίπαλος στην πολύ δυσκολότερη Β Εθνική να την πλησιάσει αλλά να «φωνάζει» έρχομαι πολύ πιο δυνατά και πειστικά από φέτος. Να το «φωνάζει» η ομάδα όχι ο Μελισσανίδης και ο κόσμος. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές. Για αυτό οι επιλογές πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικές. Επειδή σίγουρα θα έρθουν πολλοί και πρέπει να είναι πολύ καλύτεροι και να κάνουν διαφορά. Τα λάθη απαγορεύονται. Αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία ώστε τα λάθη, που απαγορεύονται, αλλά σχεδόν πάντα γίνονται να είναι ελάχιστα και να μην επηρεάσουν την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002