Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Το σκορ μεγάλωσε, η ομάδα όχι απλά δεν σταμάτησε στο 3-0 αλλά πάλαιψε ακόμη περισσότερο για το γκολ και στο τέλος ο Πλατέλλας έφυγε στεναχωρημένος επειδή δεν έκανε το... 6-0 στις καθυστερήσεις. Βλέπω με μεγάλη χαρά πως αυτό που λέγαμε από την αρχή της σαιζόν έχει γίνει πλέον εμμονή για όλους στην ομάδα. Από τους τρεις βαθμούς που... αρκούσαν και την έκφραση ικανοποίησης για την... προσπάθεια των παικτών μετά από 0-0 με μια από τις χειρότερες, βάσει βαθμολογίας, ομάδες του ομίλου φτάσαμε στα γκάζια μετά τον αγώνα με την Τριγλία παρά το 3-0 που έπιασαν τόπο όπως φάνηκε σήμερα που είχαμε έντονες παρατηρήσεις και στο ημίχρονο παρά το καθαρό 2-0 που είχε τελειώσει το ματς.  Πολύ σωστό το ότι συνόδευσε τις παρατηρήσεις και με την αλλαγή του Πλατέλλα αντί του Μπρέσεβιτς που έφερε και αλλαγή συστήματος. Ετσι έπρεπε να γίνει γιατί παρά το 2-0 η ΑΕΚ έκανε στο πρώτο ημίχρονο κατά την άποψη μου την χειρότερη φετινή της εμφάνιση.

@ Θεωρώ πως έφταιγε η επιλογή του Δέλλα να παίξει ρόμβο γιατί η ομάδα δεν έχει παίκτες με  τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για αυτό τον σχηματισμό. Δεν έχει τα πλάγια μπακ που να έχουν την απαραίτητη ικανότητα στο επιθετικό κομμάτι και επιμένω  σε αυτό παρά το γκολ του Πεταυράκη και την θαυμάσια σέντρα του Αργυρίου στο τρίτο από τα γκολ του Ντακόλ, δεν έχει τον παίκτη μπροστά από τα σέντερ μπακ που να είναι σαν δεύτερο δεκάρι, ο Ρόβας θα ήθελε αλλά δεν μπορεί, δεν έχει τους δύο επιθετικούς που να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, είναι τόσο ίδιοι που παίζουν μαζί στα περισσότερα παιχνίδια μόνο και μόνο λόγω διαφοράς δυναμικότητας της ΑΕΚ με όλους...  Ολα αυτά φάνηκαν στο γήπεδο αφού η ΑΕΚ έκανε τις λιγότερες τελικές της χρονιάς στο πρώτο ημίχρονο και ήταν η πρώτη φορά φέτος που το σκορ αδικούσε τον... αντίπαλο.

@ Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετική ιστορία. Μετά την είσοδο και του Κορδέρο στην θέση του Ρόβα έπαιξε η καλύτερη εντεκάδα της ΑΕΚ, αν ήταν ο Πόποβιτς στην θέση του Γροντή, με την καλύτερη διάταξη με το σύστημα που της ταιριάζει περισσότερο και πράγματι έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και αποτελεσματικό. Ο Πλατέλλας συνέχισε από εκεί που είχε μείνει με εκείνο το ύπουλο τραυματισμό και έδειξε το ότι για φέτος είναι ανατικατάστατος ενώ βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για βασικό εργαλείο, πρώτα ο Θεός, και του χρόνου. Ενα παιδί που η εξέδρα το έχει λατρέψει σε χρόνο ρεκόρ και νομίζω πως είναι ο πιο αγαπητός μετά το φαινόμενο Γεωργέα που βάζει τα γυαλιά σε όλους φέτος. Ο Φούλης είναι μακράν ο κορυφαίος και αποθεώνεται με καθαρά ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ κριτήρια σε κάθε παιχνίδι. Γιατί σε κάθε παιχνίδι είναι μέσα στους 3-4 καλύτερους. Σε μια θέση που δεν είναι αυτή που έκανε καριέρα και με τρομερή συμμετοχή και στο επιθετικό κομμάτι που ποτέ δεν ήταν το φόρτε του γιατί άλλη ήταν η δουλειά του στο γήπεδο.

@  Ο Γεωργέας και ο Πλατέλλας λοιπόν πρέπει να είναι τα παραδείγματα. Η ΑΕΚ έχει απαιτήσεις τεράστιες και μια δυο καλές ενέργειες δεν φτάνουν για κανέναν. Το λέω για παιδιά σαν τον Γροντή π.χ που έχει παίξει υπερβολικά. Ας δει τι έκανε στο δεύτερο ημίχρονο που μπήκε ο Πλατέλλας από την απέναντι πλευρά κι ας δει τι έκανε κι αυτός από την δική του. Απλό είναι. Και να ψαχτεί στο τι φταίει για να βελτιωθεί. Ωστε αν ποτέ ξαναμείνει έξω ο Πόποβιτς ή ό Πλατέλλας για οποιοδήποτε λόγο να είναι πιο έτοιμος. Οι δύο ακραίοι μπακ είχαν καθοριστική συμμετοχή σε ένα γκολ ο καθένας αλλά δεν αρκεί. Πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ την σέντρα τους και την τελική πάσα τους. Ας μείνουν καμιά ώρα να κάνουν σέντρες μόνοι τους μετά από κάθε προπόνηση. Ας το κάνουν όπως και όπου μπορούν. Είναι κάτι που μπορεί να βελτιωθεί και επειδή έχουν μέλλον πρέπει να το κυνηγήσουν. Μου αρέσει πολύ η ενέργεια που βγάζουν, ιδίως ο Αργυρίου, όμως δεν αρκεί. Ο Ντακόλ έκανε σήμερα μια καλή αρχή με τα γκολ και την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου γιατί στο πρώτο δεν υπήρχε. Ο στόχος του πρέπει να είναι άλλα τρία γκολ στο επόμενο παιχνίδι. Κι όσα βάλει. Και κάτι τελευταίο. Κρίμα που ο Τσιρίλο δεν μπορεί να παίζει κάθε Κυριακή. Πραγματικό κρίμα. Στα 37 τους βάζει σε όλους τα γυαλιά. Για άλλη μια φορά η μεγάλη νίκη ήταν τα παιδάκια στην εξέδρα. Και τώρα που αρχίζουν τα κρύα πρέπει η ομάδα να τους ζεσταίνει με πιο πολλά γκολ. Καλή εβδομάδα να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002