Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Νοεμβρίου 11, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλή εβδομάδα να έχουμε που θα έχουμε γιατί αυτή η εβδομάδα ακολουθεί την προηγούμενη που ήταν μια φανταστική εβδομάδα αφού είχε μέσα την... Τετάρτη. Αυτή την υπέροχη Τετάρτη που μας άφησε τόσα πολλά συναισθήματα. Και έβγαλε βέβαια και τόσες πολλές ειδήσεις που ίσως δεν έκαναν το «κλικ» που θα έκαναν αν εμφανίζονταν μεμονωμένες αφού οι εκπληκτικές εικόνες από τον ΝΑΟ του μέλλοντος μας ιδίως με τον τρόπο που παρουσιάστηκαν στην ταινία με την εκπληκτική ερμηνεία του Κώστα Βουτσά, τις υπέροχες νοσταλγικές εικόνες, τις μουσικές που προετοίμασαν υπέροχα το έδαφος για τα αποκαλυπτήρια του ΝΑΟΥ,  καπέλωσαν όπως ήταν φυσιολογικό τα πάντα. Ακόμη και το ότι ήδη έχουν εξασφαλιστεί τα δύο τρίτα των χρημάτων ή ότι ήδη έχουν κλειστεί συμφωνίες με τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων όπου θα γίνει το πάρκινγκ και όχι μόνο. Ή ότι τα υποστηρικτικά έργα, συγκοινωνιακά κυρίως, ήδη προχωράνε με  χρηματοδότηση από Ευρωπαϊκά κονδύλια. Και άλλα πολλά γνωστά ή λιγότερο γνωστά από πριν που όμως επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον επίσημο τρόπο.
@ Μέσα σε όλα δεν δόθηκε ιδιαίτερη σημασία και στην παρουσία των Παππά και Χατζηιωάννου στην πρώτη σειρά. Σε συνδυασμό με την παρουσία του Παππά στο ΔΣ και το ότι μία από τις πιο προβεβλημένες αίθουσες του ΝΑΟΥ θα πάρει το όνομα του αείμνηστου Βάσου Χατζηιωάννου.
@ Φυσικά η σπουδαία είδηση είχε βγει τον Απρίλη όταν οι δύο ήταν οι πρώτοι που είπαν ΝΑΙ στο κάλεσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ομάδα του 2004 για την Αναγέννηση της ΑΕΚ που, όπως έγραψε η ιστορία, στο τέλος της μετοχικής αυτής ομάδας βρέθηκε εκεί που ούτε ο πιο... ανώμαλος εχθρός της δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι θα φτάσει. Οι δύο αυτοί από την πρώτη στιγμή μπήκαν στο τρένο της μεγάλης αντεπίθεσης και όπως έδειξε η παρουσία τους αλλά και οι αντιδράσεις τους σε αυτό που έζησαν την Τετάρτη έχουν μπει ζεστά. Θεωρώ δεδομένο, κι ας μην έχει συζητηθεί καν ακόμη, πως η συμβολη των δύο, εκ των τριών, πιο δυνατών επιχειρηματικά μετόχων της ομάδας του 2004 δεν θα σταματήσει στο γήπεδο της ΑΕΚ. Πιστεύω πως ακόμη και χωρίς μετοχική σχέση θα μείνουν ενεργά κοντά στην ομάδα, τον Μελισσανίδη και τον κόσμο. Και επειδή στο πρόγραμμα είναι οι υπερβάσεις, ώστε να φτιαχτεί η ομάδα που θα είναι αντάξια του υπέροχου γηπέδου στο οποίο θα αγωνίζεται, να γίνονται από προσφορές αυτών που μπορούν είμαι βέβαιος πως όποτε πρέπει Παππάς και Πόλυς θα είναι εκεί που πρέπει. Ολοι έχουν μάθει από τα λάθη τους, όλοι πρέπει να γνωρίζουν το μερίδιο ευθύνης τους στην πτώση της ομάδας και είμαι βέβαιος πως βλέπουν σαν μεγάλο δώρο το δικαίωμα που τους δίνεται να εξιλεωθούν συμμετέχοντας σε κάτι τόσο μεγαλειώδες σαν αυτό που προδιαγράφεται στην ΑΕΚ. Επειδή λοιπόν το έσοδα - έξοδα θα είναι ιερό στη νέα ΠΑΕ ΑΕΚ που θα δημιουργηθεί από το μηδέν ώστε να μην ξαναφτάσει στο... μηδέν και οι υπερβάσεις θα είναι... ιδιωτικής πρωτοβουλίας είμαι βέβαιος πως θα ξανακούσουμε πολλές φορές τα επόμενα χρόνια αυτά τα ονόματα και αυτή την φορά θα είναι μόνο για καλό.
@ Για το ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ που υποτίθεται θα ήταν το μεγάλο ντέρμπι τι να πεις; Κλασικός ΠΑΟΚ, βγαλμένος από τις χειρότερες εποχές κόμπλεξ. Θα πληρώσει κι άλλα πολλά ο Ιβάν για να μάθει κι αν μάθει... Αλλά και να μάθει είναι πολύ δύσκολο και θέλει πολλά χρόνια για να αλλάξει το DNA μιας ομάδας. Μεγάλη απογοήτευση ο Στέφενς, λίγος όπως σχεδόν πάντα σε τέτοιου είδους παιχνίδια ο Κατσουράνης και με αυτή την νοοτροπία που πάντα θυμίζει την διάψευση ευχής για νίκη στο Καραϊσκάκη. Μεγάλος παίκτης, χρήσιμος ακόμη και τώρα ακόμη και σε υψηλό επίπεδο αλλά κάτι τέτοιες βραδιές δεν θέλεις να τον βλέπεις, είναι λες και η εντονότερη στιγμή αυτή για την οποία μπήκε στο γήπεδο είναι τα... συγχαρητήρια που δίνει σε κανένα φιλαράκι από την Εθνική στο τελικό σφύριγμα.  Πάντως ο ΠΑΟΚ με Σάντος προπονητή και Γκαρσία, Βλάνταν, Τσιρίλο κτλ έριχνε τουλάχιστον ακόμη κι όταν έχανε και καμιά... πιστολιά. Οσον αφορά τον ΟΣΦΠ νομίζω πως ο Μίτσελ παρότι δεν είναι κάτι σπουδαίο σαν προπονητής, δεν πλησιάζει, για μένα, τον Βαλβέρδε έχει πετύχει κάτι πολύ σημαντικό. Λόγω του τεράστιου ονόματος που είχε σαν παίκτης - μύθος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει έναν εκπληκτικό αέρα που του επιτρέπει να κάνει στην κυριολεξία ότι θέλει. Κάνοντας ότι θέλει και βάζοντας όποιον θέλει, ανεξάρτητα από κόστος και όνομα, έχει πετύχει αυτό που ήταν το κύριο συστατικό του Ρεχάγκελ στην Εθνική Ελλάδος. Εχει την εμπιστοσύνη όλων των ποδοσφαιριστών πως δεν θα αδικηθούν και αυτό έχει κάνει ένα κλίμα στην ομάδα που κάνει μπαμ πως είναι πάρα πολύ καλό. Δείχνουν σαν να ευχαριστιούντε να παίζουν ο ένας για τον άλλον, ακόμη και να θυσιάζονται ο ένας για τον άλλον. Μεγάλη ιστορία αυτή για μια ομάδα. Επειδή όμως όλα αυτά κάποιοι δεν αξίζουν να τα χαίρονται πιστεύω πως ο θεός της μπάλας θα φροντίσει ώστε να έρθει μια, αγωνιστική εννοείται, πίκρα που θα τα σκεπάσει όλα. Αυτά και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002