Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Νοεμβρίου 15, 2013

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Πήγα χθες στο ΟΑΚΑ για την ενημέρωση από Μπάγεβιτς, Ζήκο και, κυρίως, Μητροτάσιο και πραγματικά χάρηκα τόσο πολύ. Δεν είναι ότι αυτή η ενημέρωση έχει γίνει δύο φορές ήδη ενώ για εννιά χρόνια δεν είχε γίνει ποτέ. Το κυριότερο βέβαια ήταν πως δεν είχε γίνει δουλειά και όχι ενημέρωση. Μιλάω εκ του αποτελέσματος και ζητώ συγνώμη από όσους δούλεψαν όλα αυτά τα χρόνια αλλά όταν η ΑΕΚ έφτασε, πέρυσι και φέτος, να χρειαστεί παιδιά από τις ακαδημίες της για να επανδρώσει την πρώτη ομάδα φάνηκε η γύμνια.  Και μιλάμε για τεράστια μπάτζετ ιδίως τα πρώτα χρόνια της ομάδας 2004 που ο Ντέμης πράγματι με τον έρχομο Σαβέφσκι και τεράστιο μπάτζετ έκανε μια προσπάθεια που όμως εκ του αποτελέσματος πάντα απέτυχε. Γιατί το αποτέλεσμα είναι όπως από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισαν οι άνθρωποι που έβαλε ο Μελισσανίδης στις ακαδημίες το να βγάλουν παίκτες. Παίκτες που να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Ολα τα άλλα δεν έχουν σημασία όπως δεν είχαν ποτέ στις ακαδημίες. Αδιάφορο είναι το αν κάποια από τις ομάδες της ΑΕΚ θα πάρει πρωτάθλημα. Σημασία έχει να πάρει η πρώτη ομάδα το πρωτάθλημα και μέσα στην ενδεκάδα να είναι δικά μας παιδιά.

@ Πολύ αισιόδοξος για το μέλλον έφυγα από το ΟΑΚΑ. Γιατί παρότι στην ΑΕΚ είναι πλέον ο Μελισσανίδης που μπορεί και θα κάνει μεγάλες μεταγραφές εξακολουθώ να πιστεύω πως η ΑΕΚ για να καταφέρει να γίνει μια περιφερειακή Ευρωπαϊκή δύναμη, που αυτός πιστεύω πως είναι ο στοχος της, πρέπει οπωσδήποτε να πάρει παίκτες από τις ακαδημίες της και από το έξυπνο σκάουτινγκ. Ολες οι μεγάλες ομάδες συνδυάζουν αυτά τα πράγματα. Κι όταν μιλάμε για έξυπνο σκάουτινγκ, που είναι άλλη κουβέντα βέβαια αλλά παρεμπιπτόντως, δεν εννοούμε να βρεις το νέο... Μαραντόνα στα 16 του και να τον φέρεις τσάμπα πριν τον βρουν οι άλλοι. Οτι και να γίνει η ΑΕΚ και όλες οι Ελληνικές ομάδες θα είναι πίσω από αυτούς που βρίσκουν τον... Μέσι στα 15 του. Για μένα έξυπνο σκάουτινγκ είναι π.χ ο Μιραλάς. Παίκτης που αποκτήθηκε με Χ ποσόν, έπαιξε δύο χρόνια βοηθώντας πάρα πολύ και πουλήθηκε με το Χ ποσόν επί 3. Ας γυρίσουμε όμως στις ακαδημίες. ..

@ Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι η ΑΕΚ έβαλε ένα χρονοδιάγραμμα για να μπουν οι ομάδες από κ11 μέχρι κ 18 στα Σπάτα και να προπονούνται όλοι εκεί και έπεσε μέσα με ακρίβεια. Αυτό σημαίνει να έχεις κανονική διοίκηση. Τελεία και παύλα. Για πρώτη φορά στην ιστορία η ΑΕΚ απέκτησε αποκλειστικό γήπεδο για τα παιδιά της και σε συνδυασμό με τα δύο της πρώτης ομάδας που θα δίνονται δύο φορές  την εβδομάδα στους μεγαλύτερους από τους... μικρούς θα προπονείται, σε ένα μήνα που θα μπουν οι προβολείς και ήδη για τις κ17 και κ18 εκεί που προπονείται και η πρώτη ομάδα. Σε ένα χώρο, όλοι μαζί. Τρομερά σημαντικό το ότι έγινε και σπουδαίο βέβαια το ότι έγινε σε χρόνο ρεκόρ. Ετσι εκτός των άλλων δεν υπάρχει και κανένα άλλοθι γιατί η καραμέλα τόσων ετών αποτυχίας ήταν το ότι οι ομάδες προπονούνταν στο Καπανδρίτι κτλ.

@ Το δεύτερο επίσης σημαντικότατο είναι το ότι η πίεση για αποτέλεσμα υπάρχει από την πρώτη μέρα. Ο Μπάγεβιτς σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ο στόχος είναι σε πέντε χρόνια να μπουν παιδιά στην πρώτη ομάδα έβαλε από μόνος τον πήχη πολύ ψηλότερα και έκανε λόγο για δύο χρόνια. Δεν είναι εύκολο αυτό γιατί μην ξεχνάμε πως τα παιδιά που σε δύο χρόνια θα είναι σε ηλικία πρώτης ομάδας δεν έχουν ακολουθήσει εξ αρχής το πρόγραμμα που πιστεύω πως μπορεί να βγάλει παίκτες και εφαρμόζεται από φέτος από τους Μητροτάσιο και Μπουρακί όμως αυτός είναι ο στόχος. Και όσο πιο μακριά σημαδεύεις τόσο πιο μακριά θα πας, αυτό είναι το σίγουρο.  Επίσης όταν υπάρχουν οι καλύτερες συνθήκες, υπάρχουν και μεγάλες απαιτήσεις. Και όποιος αποδειχτεί πως δεν κάνει απλά θα φεύγει και θα έρχεται κάποιος άλλος. Από τον τεχνικό διευθυντή και τον αρχιπροπονητή μέχρι τον παίκτη. Ετσι λειτουργεί πλέον η ΑΕΚ. Και τα καλύτερα έρχονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002