Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Νοεμβρίου 30, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλό Σαββατοκύριακο και μια καλύτερη Κυριακή να έχουμε. Η αρχή βέβαια γίνεται από σήμερα με την πιο δυνατή από τις ομάδες μας να παίζει στη Σουηδία. Στόχος μια νίκη έστω και... κουφή σαν κι αυτή που πήραν οι Σουηδοί στα Λιόσια γυρίζοντας το παιχνίδι την ώρα που νομίζαμε πως φεύγαμε για μεγάλη διαφορά. Ο σεβασμός του αντιπάλου φαίνεται από το κείμενο της υποδοχής και η υπόσχεση που έδωσαν τα παιδιά να πάρουν την πρόκριση για τον Θέμη μας κάνει την αναμονή και την αγωνία μας μεγαλύτερη. Οτι κι αν γίνει όμως αυτή η ομάδα αξίζει πάντα τον  σεβασμό μας επειδή αν και το νεότερο από τα τμήματα μας είναι αυτό που σεβάστηκε τόσο πολύ την φανέλα που φοράει και μας χάρισε τόσες χαρές σε περιόδους που τόσο πολύ τις χρειαζόμασταν. Ιδίως την καταραμένη άνοιξη που πέρασε ήταν το βάλσαμο μας χωρίς βέβαια να μπορεί ποτέ, όπως και κανένα άλλο τμήμα σε κανένα άθλημα, να ξεπεράσει την σημασία και την δημοτικότητα του ποδοσφαίρου. Ηταν μάγκες όμως και θα παραμείνουν ΜΑΓΚΕΣ ότι κι αν γίνει σήμερα. Το τύμπανο της ORIGINAL Λονδίνουν δεν θα σταματήσει να χτυπά όπως ποτέ δεν σταματούν αυτά τα παιδιά να γυρίζουν την Ευρώπη για την ΑΕΚ. Από την προετοιμασία όπου κι αν γίνεται μέχρι το τελευταίο γήπεδο όπου θα βρεθεί ένα τμήμα της ΑΕΚ να δίνει έναν κρίσιμο ή όχι αγώνα. Πάμε γερά λοιπόν. Για την πρόκριση.
@ Στο μπάσκετ κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την Βασίλισσα και αύριο στο ΟΑΚΑ θα κάνουμε το πρώτο κρας τεστ κακοκαιρίας αν βέβαια δικαιωθεί η... ΕΜΥ. Σε ένα παιχνίδι μετά από άσχημη εμφάνιση και την πιο δύσκολη φετινή νίκη. Πιστεύω πως θα κλείσει αυτή η παρένθεση και η ΑΕΚ θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στις μεγάλες σε σκορ νίκες. Γιατί για μεγάλες κανονικές νίκες θα πρέπει να περιμένουμε δύο χρόνια. Να μην ξεχνιόμαστε. Αλλο η απάιτηση για μόνο νίκες και μεγάλες που προκύπτει από δεκάδες παραμέτρους κι άλλο να ξεχνιόμαστε. Μετά την προσγείωση του προηγούμενου Σαββάτου πιστεύω πως αυτή την φορά θα δούμε μια ομάδα σοβαρή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κι αν κανείς νομίζει πως θα είναι χαβαλές το παιχνίδι να θυμίσω πως ο Κρουσώνας έριξε τέσσερα γκολ στον Ηλυσιακό που εμάς μας έβγαλε την... παναγία. Εύκολα είναι όλα τα ματς φέτος αρκεί να τα παίζει η ομάδα όπως πρέπει. Για να κλείσει η παρένθεση με τον καλύτερο τρόπο.
@ Η χθεσινή κίνηση με την αγορά του πούλμαν για τις ακαδημίες νομίζω πως έκλεισε τον πρώτο κύκλο πεπραγμένων της διοίκησης Μελισσανίδη στον συγκεκριμένο τομέα. Και ήδη έχει αποδειχτεί πως αν πράγματι κάποιος θέλει να κάνει κάτι και πιστεύει στα αποτελέσματα του το δείχνει με έργα. Μέσα σε λίγους μήνες τα παιδιά της ΑΕΚ, το μέλλον της ομάδας απέκτησαν: Εκτός από τον επικεφαλή Ακη Ζήκο δύο απόλυτα εξειδικευμένους ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ τους Μητροτάσο και Μπουράκι που ανέβασαν άμεσα επίπεδο το τμήμα και υπό τον δικό τους έλεγχο η απόλυτη εξειδίκευση θα φτάσει σε όλους τους προπονητές και σε όλους τους τομείς. Επίσης τα παιδιά εποιτέλους απέκτησαν το δικό τους γήπεδο δίπλα στα γήπεδα της πρώτης ομάδας με αποκλειστικά έξοδα της διοίκησης Μελισσανίδη. Και τώρα με το πούλμαν θα λυθεί ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τα παιδιά που μένουν σε μακρινές και δύσκολες περιοχές. Πράγματα που ούτε καν πλησίασαν οι προηγούμενοι παρότι είχαν πέσει ιδίως τα πρώτα χρόνια του Ντέμη τρελά λεφτά για τις ακαδημίες. Πλέον όλα είναι ιδανικά. Στο χέρι των επιτελών, των προπονητών και των παιδιών είναι να τα καταφέρουν. Η ΑΕΚ πρέπει και σε αυτό το κομμάτι να είναι ΠΡΩΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002